Duyuru

Collapse
No announcement yet.

STARCBUCKS HATIRALARI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• STARCBUCKS HATIRALARI

Bu anı sizlere ne kadar özel bir arabaya sahip olduğumuzu bir kez daha hatırlamamız için anlatıyorum dostlar....
    Geçen gün yine Ankaradaki Turan güneş Starbucksta oturuyorum. Yanımda da vale İsa kardeşim muhabbet halindeyiz. Yan tarafımızda 50 li yaşlarda bir abimiz muhabbet sırasında İsa kardeşime döndü ve 'İsa şu siyah araba kimin???' dedi. İsa kardeşim Utku abimizin diyerek beni gösterdi. Bunun üzerine merhabalaştık ve muhabbete başladık. Kendisi araba hakkında bilgi istedi ve çok hoşuna gitti. Kendisinin de daha önce amgsinin ve mustanginin olduğunu ve faklılıkları ve özel arabaları sevdiğini söyledi. Burdana da karşımdaki insanın arablardan az çok anlayan ve özel arabalara önem veren bir kişi olduğunu anladım. daha önce nerdeyse her araca bindiğini ancak özel herkesde olamayan araçların hazının bir başka olduğunu anlattı. Bunun üzerine de arabamı çok beğendiğini hatta 5 serisi veya türevlerinin yanında sönük göründüğünü söyledi. Ben de her zaman ki gibi çok mutlu oldum ve teşekkür ettim.Fiyatını sordu ve inanılmaz oılduğunu ifade etti. Bu fiayata bu güzellik harika diye belirtti. Amcam konuştukça ben bir o kadar mutlu oluyoordum...Yani İNSİGNİAM yolda olmasa da mutlu etmeyi biliyordu. Tekrar görüşmek üzere deyip ayrıldık....Burdan kısadan hisseye şu sonucu çıkarabiliriz.İNSİGNİA DURUKEN YA DA YOLDA HİÇBİR ZAMAN SİZİ ÜZMEZ HATTA HEP MUTLU EDER::::::

Ynt: STARCBUCKS HATIRALARI

Utku'cum anı sitelerindeki hikayeler gibi olmuş yazdıkların. Allah heyacanını eksik etmesin... Paylaşım için teşekkürler..

Yorum

Muratcımn sen bir gün buaraya gel de yan yana çekeriz.... Esas o gün ne hatıralar yazarız Starbucksda muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Muratcımn sen bir gün buaraya gel de yan yana çekeriz.... Esas o gün ne hatıralar yazarız Starbucksda muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
        Utku'cum ben oralara gelirsem araba konuşmayız biliyorsun. haha haha haha haha haha

Yorum

obaa

Yorum

Bu kadar ilgiye Nazar değmez inşallah.Şu aralar NFS oyununa takılmaya başladım.Bizim arabalarıda oraya koysalarda .Orada da keyfini sürsek ne iyi olur
            2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
            2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
            2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Sen gel de ne istiyorsan onu yaparız MURATIM...... urock obaa hiho yourock muhaha

Yorum

…….
                Yan tarafımızda 50 li yaşlarda bir
                ……
                Amcam konuştukça ben bir o kadar mutlu oluyoordum...
                ……
                Vayyyyy şimdi de "amca" olduk yaaaaa!!!! ihihi ihihi muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                  …….
                  ……
                  ……
                  İlahi Cemil Abi'm ya olayı nerden yakalamışsın. Alemsin gerçekten... haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: always33
                    Bu kadar ilgiye Nazar değmez inşallah.Şu aralar NFS oyununa takılmaya başladım.Bizim arabalarıda oraya koysalarda .Orada da keyfini sürsek ne iyi olur

GTA 4 'te insignıa OPC var 2 tane vede 1 tane sport tourer var yama olayını istersenız yapabılırım
                    2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Ya Cemil abim nerden neleri yakalıyorsun ya????? Sen bu halinle zaten amca tabirine ne kadar uzak olduğunu ispatlıyorsun. Burdaki nuans tanımadığın yaşça senden büyük bir kişiye candanlığından dolayı amca demen. muhaha muhaha muhaha

Yorum

Utku bu mudur ?
                        Budur ...

Keyfin her daim hep böyle olsun

Yorum

altında alıntıdır yazacak diye korktum))))))))))))))
                          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                            Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                            …….
                            ……
                            ……
                            İlahi Cemil Abi'm ya olayı nerden yakalamışsın. Alemsin gerçekten... haha haha haha
                            Murat kardeşim, Utku yüzümüze abi abi diyip, arkamızdan "Amca" diyormuş bak hele.. Yakaladım keratayı ihihi ihihi haha haha muhaha muhaha

Ya Cemil abim nerden neleri yakalıyorsun ya????? Sen bu halinle zaten amca tabirine ne kadar uzak olduğunu ispatlıyorsun. Burdaki nuans tanımadığın yaşça senden büyük bir kişiye candanlığından dolayı amca demen. muhaha muhaha muhaha
                            Yakalandın Utttkkuuuuuuu, "AMCA" ha, ihihi ihihi haha haha muhaha muhaha

Yorum

Vay bir de Eskişehir 3. Yıl Etkiniğine katılan araçları görse
                              Bu abi hemen Insignia alırdı herhalde
                              Sağlıklı ve güzel günlerde kullan Utku.
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X