Farkinda olup kullandiginiz zaman arabanin konforunu ve farkliligini hissediyorsunuz.Bugun adanaya gidip geldim.Ama telefon gorusmelerim yol boyunca surdugu icin,sadece araba kullandim.Soyle muzigin sesini biraz acipta yeri geldiginde cok zorlamadan 190 lara cikmak yeri geldiginde 100 civarinda gezinerek tadini cikarmak baska olurdu.Arabalarimiz gercekten farkli.SEYYAH(Bulent bey) bence bu farki gordunuz
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
Bugün tüm gün 2010 model peugeot 308 kullandım daha doğrusu o beni kullandı hepimiz arasıra böyle araçları kullanmaliyizki insigniamizin değerini bilelim.
flexride şaşi sistemi.aracı sport normal ve tour modlarında yolun ve keyfinizin durumuna gore daha eglenceli ve komforlu hale getirebilen bir düzenek
Teşekkür ederim Bülent Bey, benim araçtada var sport tour düğmeleri de yeni yeni sizlerden öğreniyorum tam ne zaman nasıl nerede kullanıldıklarını Daha öğreneceğim çok şey var bu aracın içinde..
Flexi yaşanyan bir sistem araç ihtiyaç olduğunu hissettiği an duruma göre sertleşebilir yada kontrol sizde olur sport tuşuna basarsanız aracınız sportif tarza geçer sert amortisör,Sert direksiyon , Kırmızı göstergeler ve gaz tepkimesinde artış Toure modunu sçersenizde sessiz sakin konforlu bir sürüş sağlar istanbul buluşmalarına katılırsanız uygulamalı test yaparız
Teşekkürler Fatih Bey, elimden geldiğince katılmaya çalışacağım ama evde bebek, anneside yalnız olduğu için işten kalan zamanımda onlardan ayrılıp yalnız bırakamıyorum Yinede bir gün fırsatını bulup katılacağım aranıza..
orkun
Yorum