Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İŞTE İNSİGNİA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İŞTE İNSİGNİA

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Orjinal yazı sahibi: always33
    Tek eksiğimiz,AFL far ama onuda,opel servisinde çalışan çok samimi bir arkadaşım var bir şekilde çözeceğiz.Sistem nasıl işliyor ,hangi parçalar gerekli onun bilgisi ve desteğiyle montajını çözeceğiz inşallah.
    Kardeşim sana kötü bir haber vereyim sonradan orjinal cosmo farı taltırmış biri olarak AFL yi çözemezsiniz çözmeye kalktığınızda haracayacağınız para 8000-9000 liradan aşağıda değil.Sonuçta da garantisi yok olup olmayacağının.Bu konuyu sanırım benim kadar araşytıran yoktur.Sonuçta farları taktırıp hatta xenonu d2s e 6000 kelivine çevirip kullanıyorum.Bence aracı inanılmaz gösteriyor......Orjinal farı taktırıp uzun aktivasyonu yaparsanız o da size etkili olacaktır. Ancak sizin farınıza xenon takıp amerikan portakal gündüz farı taktınız mı ayrı bir güzellik elde ediyorsunuz....
    Bu bir teknolojiyse ve teknolojide sürekli gelişiyorsa,eninde sonunda bir çözüm bulunur.Acelemiz yok.Başlangıç olarak sizin yaptığınız işlemi yaparız devamıda zamanla olur
    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
      siz aşık olmuşunuz haberiniz yok haha haha
      Hiç sorma bahar havası,insanı arabasına aşık ediyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HAN_____
        Merhaba arkadaşlar, dün gece yarısı aklıma geldi arabayla şöyle bir tur atayım dedim.Arabaya oturunca şöyle baştan aşağı süzdüm iç tasarımını bunca zamandır bu araç benim ama bazen farkında olmuyoruz çevremizdeki güzelliklerin. Ben buyum diyordu.Sonra çalıştırıp ,hareket etmeye başlayınca düşündüm.Başka araçlarda alabilirdim.Muhtemelen 1.4 motor çıkmasaydı ,başka bir aracım olacaktı.Gece sakin sokakta agresif kullandım.Vites büyütme heveslisi olmadıkça,çokta aracı bağırtmadan.Eskilerin at ,avrat,silah sözünün bugünkü at verisyonu olan atın kesinlikle iyisine sahip olduğumun bir kez daha farkına vardım.Bişeyler almak için açık bir pastahaneye uğradım.Bu sefer Slow bir müzikle,sanki confor tuşuna basmışcasına sakin bir şekilde ışıklara geldim.Bu da çok keyifliydi.Ama ışık kırmızıdan sarıya geçince ,hazır ol diyordu.Yeşille birlikte sanki yarışın startı verildi. bütün kavşakları zorlayarak döndüm.Bu araç savrulmuyor .Evet ben arabamı seviyorum. işte opel insignia...
        hocam bu güzel duygularla herkesi coşturdun. ne çok ihtiyacımız varmış meğer. güzel bir konu oldu eline sağlık
        Bu duyguları yaşatan arabalarımıza da gerekli özeni gösterelim . Verdiğimiz parayı bana göre kesinlikle hak ediyorlar.

Yorum

İşte Insignia farkı

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            siz aşık olmuşunuz haberiniz yok haha haha
            Hiç sorma bahar havası,insanı arabasına aşık ediyor
            Bence askınıza inancınız o kadar tam ki
            paylaşmaktan çekinmiyorsunuz

Daha güzel günlerde daha da keyifli yolculuklar sizinle olsun
            Elinize sağlık

Yorum

Budur!

Yorum

Erdoğan abi, olayı çözmüşsün nice keyifli zaman geçirmen dileğiyle
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Allah izin verirse arabamı satmayı hiç düşünmüyorum bende ve her gecen gun bu düşüncem daha da pekişiyor.inşallah 20. 30. dogumgununu kutlayacagız beyaz prensin beraber
                  Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

Flexi ne demek? ben aracı alalı daha ikinci kez bindim de tam olarak çözemedim neyin ne olduğunu..

Yorum

flexride şaşi sistemi.aracı sport normal ve tour modlarında yolun ve keyfinizin durumuna gore daha eglenceli ve komforlu hale getirebilen bir düzenek
                      Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

tmrBeni insigniaya geri döndüreceksiniz sonunda hasss
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

aynısını kız arkadasına uyarlayıp soylesen evlılık teklıfı zanneder kollarına atılırdı
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Team de Başkaları da Aynı Şey i Hisseder mi Bilmem Ama; Aldığım Günden Beridir, Detaylarına ve Güzelliğine Nasıl Denir Şöyle İmrenerek, Ne İyi Etmişim de Almışım Diyerek Bakmadım. Her An Nazarım Değecek Diye.. Eskiden Araç Yıkayan Benzincileri Kollarken, Bu Arabaya Henüz Fırça Değdirtmedim. Kül Tablası ve Çakmak Fabrikadan Çıktığı Gibi...
                            Bu Forumda da Olmak Başka Bir Ayrıcalık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rangestorm
                              flexride şaşi sistemi.aracı sport normal ve tour modlarında yolun ve keyfinizin durumuna gore daha eglenceli ve komforlu hale getirebilen bir düzenek
                              Teşekkür ederim Bülent Bey, benim araçtada var sport tour düğmeleri de yeni yeni sizlerden öğreniyorum tam ne zaman nasıl nerede kullanıldıklarını Daha öğreneceğim çok şey var bu aracın içinde..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orkinyos
                                Orjinal yazı sahibi: rangestorm
                                Teşekkür ederim Bülent Bey, benim araçtada var sport tour düğmeleri de yeni yeni sizlerden öğreniyorum tam ne zaman nasıl nerede kullanıldıklarını Daha öğreneceğim çok şey var bu aracın içinde..
                                Flexi yaşanyan bir sistem araç ihtiyaç olduğunu hissettiği an duruma göre sertleşebilir yada kontrol sizde olur sport tuşuna basarsanız aracınız sportif tarza geçer sert amortisör,Sert direksiyon , Kırmızı göstergeler ve gaz tepkimesinde artış Toure modunu sçersenizde sessiz sakin konforlu bir sürüş sağlar istanbul buluşmalarına katılırsanız uygulamalı test yaparız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X