Merhaba arkadaşlar, dün gece yarısı aklıma geldi arabayla şöyle bir tur atayım dedim.Arabaya oturunca şöyle baştan aşağı süzdüm iç tasarımını.Bunca zamandır bu araç benim, ama bazen farkında olmuyoruz çevremizdeki güzelliklerin. Ben buyum diyordu.Sonra çalıştırıp ,hareket etmeye başlayınca düşündüm.1.4 motor çıkmasaydı,başka araçlarda alabilirdim.Başka bir aracım olacaktı neredeyse.Gece sakin sokakta agresif kullandım.Vites büyütme heveslisi olmadan,çokta aracı bağırtmadan.Eskilerin at ,avrat,silah sözünün bugünkü at verisyonu olan atın kesinlikle iyisine sahip olduğumun bir kez daha farkına vardım.Bişeyler almak için açık bir pastahaneye uğradım.Bu sefer Slow bir müzikle,sanki confor tuşuna basmışcasına(bizim araçta böyle bir tuş yok ) sakin bir şekilde ışıklara geldim.Bu da çok keyifliydi.Ama ışık kırmızıdan sarıya geçince ,hazır ol diyordu.Yeşille birlikte sanki yarışın startı verildi. Bütün kavşakları zorlayarak döndüm.Bu araç savrulmuyor .Evet ben arabamı seviyorum. işte opel insignia...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İŞTE İNSİGNİA
Collapse
X
-
Ynt: İŞTE İNSİGNİA
insan bu arabadan usanmıyor. hergün sabah yeni aldığım günki heyecanla biniyorum koltuğa. duygu ve düşüncelerinize aynen katılıyorum.
iyiki insignia almışım. insignia almanın bir avantajıda böyle kaliteli ve sıcak bir forumun parçası olmak.2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
Yorum
-
Bu duyguları aynen ben de yaşıyorum.Tam anlattığınız gibi...Hatta bazen sırf keyif olsun diye çıkıp turluyorum. Bize yakın starbucks kafeye geldiğimde arabadan inerken ve vale kardeşim arabayı çekerken bütün gözler arabanın üzerinde...Bundan büyük keyif var mı*??????? Her geçen geçerken kafasını çevirip bakıyor ,etrefaında turluyor arka tarafına bakıyor....Ben daha bugüne kadra bir bmw ye bir audiye bir mercedese son yıllarda (amg,abt,ve m serisi değilse) bu şekilde bakıldığını görmedim....EEEEE bundan keyiflisi de olmasa gerek...Yani ATIMA bakıp beğeniyorlar eskilerin tabiriyle....
Yorum
-
Ya aslında insanların dikkatini bindiğim arabayla çekmek beni rahatsız ediyor.Bazen yolda giderken uzun uzun süzüyorlar,'inşallah sizin de olur' diye dua ediyorum.Ama asıl önemli olan kimse bakmasada bu keyif gerçekten başka. Bizde iki araba var,abim seneye bulunduğum şehire tayinini isteyecek ,araba almayı düşünüyordu.Evi olmadığı için önce evini al araba lazım olursa bizdekini alırsın dedim.Ama peşin peşin söyledim İnsignia yı veremem dedim . Aslında ne mutlu ki hayatta böyle keyif alacak şeyler bulabiliyoruz.Unutmadan hakikaten bu site de inanılmaz müthiş bişey.Arbanızda olabilecek arızaları bile önceden öğrenebiliyorsunuz. Yada ekstra neler yaptırabileceğinizi ve nasıl duracağını.Bu da arabama daha fazla güvenmemi sağlıyor.Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim.Hepinizden Allah razı olsun.Buda aslında bir hizmet,ve diğer markaların sitesinde böyle düzeyli bir ortam yok.Bu da insignia sahibi olmanın ayrıcalığı olsa gerek.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Bu güzelliği, keyfi yaşamadan kimse ne olduğunu bilemez.
Utku kardeşimin dediği gibi, sabah erkenden (şu anda 04.10 kalkış saatim) keyif olsun diye çokkkk turladığım günler oldu, trafik yok, ışık yok.....
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
aynen satmaya kıyılmıyor bu donanım bir ara satacaktım satmadım DAHA İYİSİ YOK.karar verdim beyaz var birde siyahını alacağım nasipse ama bu sefer mutlaka flexi li olacak ..direksiyon sertliği haricinde harika otomobil..kahrolası satıcı düzgün bilgi vermedi kazık gibi direksiyonlu oldu araç deseydi KESİNLİKLE FLEXİ ŞASELİ OLMALIYDI..ama maleseffff...2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum
-
Tek eksiğimiz,AFL far ama onuda,opel servisinde çalışan çok samimi bir arkadaşım var bir şekilde çözeceğiz.Sistem nasıl işliyor ,hangi parçalar gerekli onun bilgisi ve desteğiyle montajını çözeceğiz inşallah.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
-
Uzun zaman oldu şöyle aracla Uzun yol'a çıkıp dinlene dinlene güzel yerlere uğrayarak bir yolculuk yapmayalı. Nerede ise 1 sene olMuş. Birisi böyle bir yolculuk yapsa da paylaşsa böyle mest olalım.
Resim video olsun.
Güzel paylaşım.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Benim Mersin'den kayseri ve Mersin'den Manisa uzun yolun keyifim oldu.İçlerinden en güzeli.Kayseri yolunda ,gece kar yağmış sabahta ilk gün ışığıyla otobanın buharlaşan yolunda ilerlemekti.Bazı karlı yerlerde dikiz aynasından baktığım zaman arkada ,arabanın kaldırdığı kar tozlarının uçuşması.Zaten otoban bir harikaydı ,yoldan itibaren 1 metre yüksekliğindeki sis tabakası ayrı bir görünümdü ilk defa karşılaştım böyle bişeyle.bulabilirsem videoyu yükleyeyim.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: always33Merhaba arkadaşlar, dün gece yarısı aklıma geldi arabayla şöyle bir tur atayım dedim.Arabaya oturunca şöyle baştan aşağı süzdüm iç tasarımını bunca zamandır bu araç benim ama bazen farkında olmuyoruz çevremizdeki güzelliklerin. Ben buyum diyordu.Sonra çalıştırıp ,hareket etmeye başlayınca düşündüm.Başka araçlarda alabilirdim.Muhtemelen 1.4 motor çıkmasaydı ,başka bir aracım olacaktı.Gece sakin sokakta agresif kullandım.Vites büyütme heveslisi olmadıkça,çokta aracı bağırtmadan.Eskilerin at ,avrat,silah sözünün bugünkü at verisyonu olan atın kesinlikle iyisine sahip olduğumun bir kez daha farkına vardım.Bişeyler almak için açık bir pastahaneye uğradım.Bu sefer Slow bir müzikle,sanki confor tuşuna basmışcasına sakin bir şekilde ışıklara geldim.Bu da çok keyifliydi.Ama ışık kırmızıdan sarıya geçince ,hazır ol diyordu.Yeşille birlikte sanki yarışın startı verildi. bütün kavşakları zorlayarak döndüm.Bu araç savrulmuyor .Evet ben arabamı seviyorum. işte opel insignia...2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: always33Tek eksiğimiz,AFL far ama onuda,opel servisinde çalışan çok samimi bir arkadaşım var bir şekilde çözeceğiz.Sistem nasıl işliyor ,hangi parçalar gerekli onun bilgisi ve desteğiyle montajını çözeceğiz inşallah.
Yorum
Yorum