Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia ve InsigniaTeam konusunda nacizane birkaç yorum..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia ve InsigniaTeam konusunda nacizane birkaç yorum..

Arkadaşlar Merhabalar,

Aralık 2011 tarihinde Opel Insignia 1.4T satın aldım, aşağı yukarı aynı tarihlerde InsigniaTeam i takip etmeye başladım, aradan yaklaşık 6 ay geçti, bende aranıza yeni katılmış biri olarak araç ve sitemiz hakkında kafamda oluşan birkaç fikir ve değerlendirmeyi sizlerle paylaşmak istedim;

Öncelikle Insignia;

Artıları;

- Araç bunca senedir Opeli soğuk ve tabiri caizse "overrated" bulan bendenize Opel aldıracak kadar göze hoş gelen bir tasarım, teknik özellik ve fiyat dengesine sahip.

- Kullanması çok keyifli, yakıt tüketimi çok düşük.

- Aşırı dikkat çekiyor.

Eksileri;

- Opelin servis ve fiyat politikası..

InsigniaTeam;

Artıları;

- Yıllarca çeşitli forumları takip etmiş, editörlüğünü yapmış biri olarak gördüğüm en disiplinli ve profesyonel forum.

- Seviye, kalite harkulade.

- Arkadaşlık üst düzeyde, buluşmalar, organizasyonlardan diğer forumlara ders kitabı yazılabilir.

Eksileri;

Aslında bu bölüme yazacaklarım siteden çok site kullanıcıları yani bizlerle ilgili;

- Bazı kullanıcılarımız çok heyecanlı, araçlarındaki en ufak sorunu bile "Sorun Yetişin!", "Sorunlu Insignia" gibi başlıklarla yansıtıyorlar.

- Burayı Tüketici Haklarını koruma sitesi zanneden ciddi sayıda kullanıcı mevcut, tabiki bu sitenin tüketici haklarına belirli bir katkısı olmalı, oluyorda zaten, ancak bu sitenin ana misyonu bu değil, buraya bir fabrikasyon veya servis sorunu yazıp düzelmesini beklemek çok yanlış.

- Araçlarımızın genellikle sadece sorunlarını yazıyoruz, övgüler sınırlı kalıyor, birçok kullanıcı sorunu yansıtıp aşağı yukarı bir cevap alınca bir daha paylaşım yapmıyor ama yazdığı "Yandım Allah" tadındaki başlık sitede kalıyor ve Insignianın sorunlu araba imajına hizmet ediyor.

- Bazı kullanıcılar bu kadar uyarıya rağmen taktırdıkları LPG sistemininden kaynaklanan sorunları ısrarla aracın sorunuymuş gibi yansıtmaya devam ediyorlar.

Şimdilik aklımdakiler bunlar arkadaşlar, umarım kimseyi kırmaz bu yazdıklarım, bu tip hataları yapmamamız gerektiğini düşünüyorum, opelin yanlış fiyatlandırma politikaları sonucu sürekli ucuzlayan araçlarımıza bir darbe de biz vuruyoruz, sonra "ikinci el noolacak" diyoruz.

Herkese sevgiler, saygılar.
    1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Ynt: Insignia ve InsigniaTeam konusunda nacizane birkaç yorum..

Dediğinizde haklı olduğunuz konular var ama şunu da eklemek istiyorum diğer markaları test ettikçe veya kullandıkça opel in aktarmasının çok iyi olmadığı kanısına vardım.
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

guzel ve ıcten degerlendırmenız ıcın tesekkurler, katılıyorum...
      F30 Sport+

Yorum

Değerlendirmeniz ve Düşünceleriniz için Teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Düşüncelerinizde çok haklısınız. Tüm bunları içtenlikle dile getirdiğiniz için teşekkürler. Umarım arkadaşlaımız bundan sonra daha dikkatli olurlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
            Dediğinizde haklı olduğunuz konular var ama şunu da eklemek istiyorum diğer markaları test ettikçe veya kullandıkça opel in aktarmasının çok iyi olmadığı kanısına vardım.
            nasıl vardın bu kanıya örnek verecek olursan
            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

İşleniyor...
            X