Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni cosmo ma 18,05,2012 öğlen saatlerinde kavuştum:))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni cosmo ma 18,05,2012 öğlen saatlerinde kavuştum:))

selamlar,
    18,05'te yeni cosmoma kavuştum. 2 aydır bu aracımı arıyordum sonunda buldum. Navigasyon + sunroof + çift şase.. Muhtemelen bunun daha üstü yok diye tahmin ediyorum.. Ancak bir sorum olacaktı, Tour ve Sport kullanımların tam olarak ne işe yaradığını bana anlatabilirmisiniz? Yani araca ilk bindiğimde normal, sonra isteğe göre bunlardan birini mi seçmem gerek? Yakıtları ve hızı nasıl etkiliyorlar? Şehir içinde veya uzun yolda hangisi daha ekonomik yada hangisini tercih etmeliyim? Bana yardımcı olabilirmisiniz?
    saygılar
    Orkun

Ynt: Yeni cosmo ma 18,05,2012 öğlen saatlerinde kavuştum)

bildiğim kadarını söyleyeyim. tour daha çok konfor amaçlı kullanılan bir seçenek.agresif bir kullanım istiyorsanız sport u seçebilirsiniz.yakıt için çok büyük fark olmaz diye düşünüyorum fakat tour seçeneği yakıt için daha ekonomik olabilir.uzun yolda konfor için tour kullanmak daha iyi.
    2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
    yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Teşekkür ederim, peki araca ilk bindiğimizde bu 2 seçenekten birini seçmemize gerek varmı? seçmezsem ki kullanım nedir? Çok mu oldum ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orkinyos
        Teşekkür ederim, peki araca ilk bindiğimizde bu 2 seçenekten birini seçmemize gerek varmı? seçmezsem ki kullanım nedir? Çok mu oldum ?
        Öncelikle hayırlı olsun.

Hayır gerek yok. Seçmezseniz normal kullanım olarak devam edecektir. Normal bir araba gibi.

Sport modu Süspansiyonu sertleştirir ve sanıyorum gaz tepkimesini artırıyor. Göstergeleri kırmızıya döndürüyor
        Tour modu süspansiyonu yumuşatıp sizin yolculuğunuzu konforlu hale getiriyor.

Yakıtı da belirgin olarak etkiliyor sport modu. Kullananlardan öğrendiğim kadarıyla.
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Sport modu insanı gaza basmaya teşvik ettiği için her zaman çok yakıyor.Ben ne zaman sport ile 5 dk sürsem benim ortalama en az 2 litre oynuyor

Sport : Gaz tepkime süresi kısalır araç daha atik olur.Süspansiyon ve direksiyon spor süreşe uygun olarak sertleşir.Kadran arkaplan rengi kırmızı olur
          Tour : Yukarıdakilerin tam tersi oluyor.Ben aracı hiç normal modda kullanmam.Çoğu zaman tour ile kullanırım daha yumuşak oluyor malum ülkemizin engebeli asfalt koşullarında daha rahat ediyorum.Normalden daha az yaktığını söyleyemem çünkü ben bir farkını görmedim ama sport moddayken emin olun daha çok yakıyor.ister istemez aracın sertleşmesi ile içinizin kıpırdamaması mümkün değil.

Hayırlı olsun aracınız.
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler.
            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Hayırlı olsun...

Yorum

Kazasız belasız güle güle kullanın

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin..
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Herkeze çok teşekkür ederim. O zaman bende bundan sonra araca bindiğimde direk tour'a basıp o şekilde kullanayım.
                    Bir de benim araç 2009 model ama 2012'nin navigasyon cd'sini yükletmek istedim hiçbir opel servisinde yokmuş. Tüm servisler navigasyon cd'si sorumu sorunca sanki ilk defa duyuyorlarmış gibi ondan ona aktarıp en sonunda yok deyip kapatıyorlar. Bunuda anlamış değilim
                    Birde arka başlıklara da ekran taktırmak istiyorum, bunun bir sakıncası varmı? Birde acaba ekran taktıracağım yerde bu cd'yi yüklemeleri mümkünmüdür?
                    saygılar

Yorum

hayırlı uğurlu olsun

Yorum

hayırlı olsun...

Yorum

hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin.arka baslik ekranlarini eger kapali garajiniz yok ise pek tavsiye etmiyorum hirsizlik dolayisi ile.diger bir sakincasi da guvenlik acisindan.malum darbede buyun ve baş koruma amacli tasarlanmis, lcd ekran takildiginda kafaligin agirliginda ve fiziki yapisindaki degisimler sorun olabilir.
                          1.4 140 hp

Yorum

Hayırlı olsun...

Yorum

İşleniyor...
                            X