Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KALİPER KAPAĞI TAKAN ARKADAŞLAR..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KALİPER KAPAĞI TAKAN ARKADAŞLAR..

arkadaşlar kaliper kapağı hakkındaki görüşleriniz nedir ve taktıranlarda da frenlemede bariz,kayda değer uzama oldumu,kapağa biriken tozları çıkarıp temizliyor musunuz?
    benimkiler profosyoneller tarafından hatırı sayılır bir paraya güzelce kırmızıya boyanmıştı.
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: KALİPER KAPAĞI TAKAN ARKADAŞLAR..

abi konuyla alakası yok ama bende parlement mavi var istersen verebilirim ama sorunun cavabı hakkında bi fikrim yok dknow

Yorum

Zafer birde Jant ve kaliper aralığı uygun olmalı, orginal 19'lara takamadık çok hewes etmeme rağmen. maad

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Görüntü olarak güzel ve dolgun gözüküyor

Ama bu işin uzmanlarının söyle bir ifadesi var Aşırı ısınan Balata ve diskin performansını sıcaklık olumsuz etkiliyor kapak içinde kalan balatanın normalden daha fazla ısındığı ve bu sebepten dolayı durma mesafesinin artabileceği söylenir ama işin gerçeğine bakarsak bizler bu araçlarla zırt pırt fren sert yapmıyoruz bu durumda ne kadar olumsuzluk olur tartışılır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          abi konuyla alakası yok ama bende parlement mavi var istersen verebilirim ama sorunun cavabı hakkında bi fikrim yok dknow
          sağolasın kardeşim. düsünmen yeter
          180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Shark
            Zafer birde Jant ve kaliper aralığı uygun olmalı, orginal 19'lara takamadık çok hewes etmeme rağmen. maad
            hassan kardeş tunıngdeki ustalar boyutta ayarlama yapabiliyorlar.zaten jantlarımız 19 luk.beni düşündüren şu kaliperi deldirme ve ısınma meselesi.

www.zaferboyraz.com

Yorum

Şafak abinin, Erhan abinin, Mustafa abinin kaliper kapakları çok güzel, onların disklerde değiştiği için çok güzel durmuş araç üstünde
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Shark
                Sen ver bana o jantları hallederiz

Yorum

walla yapacak yer uyardı, jant ile kaliper aralığı çok yakın, öyle yaparız ederiz diyenlere SAKIN güwenmeyin muhaha muhaha

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Ben kapakları İnternetten aldım.Araştırdığım kapaklar içinde gerçeğe en yakını idi. Uygulamayı Odakta yaptırdım .bir sıkıntım yok.

Yorum

İşleniyor...
                    X