Arkadaşlar, hafta sonu için memleketim olan Ispartaya oğlumla beraber yolculuk yaptık. Çok keyifli idi oğlanla kafa kafaya verip epey bi eğlendik. Hele bir yeni kasa range rover vardı ki sanırım epey bozuldu arkadaş. Dönüşte Ankaradan Çankırıya dönüş yolunda Akyurt diye bir yer var. Akşam saat 8 gibi hemnüz hava yeni kararırken ana yol üzerinde 5 dakikalığına durduk. Döndüğümüzde arabanın malesef yan arka camı kırmışlar. Aslında kapıyı levyeyle zorlamışlar ama iki kapıyı da açamamışlar. Camı kırmış ama cam kırılınca da alarm devree girmiş. Elinin uznadığı ne varsa alıp kaçmışlar. Allahtan çok ciddi bir maddi kayıp yok ama can sıkıcı oldu. İşin psikolojisi canımı sıktı. Yok polis molis derken 5-6 saat sürdü iş. Sonra aracı Ankara'da servise bırakıp Çankırıya döndüm. Polis bu kapı nasıl açılmamış hayret dedi
Adamlar eldivenle çalışmış belliki profesyonel dedi. Kapıyı zorlayınca sanırım kilit kırılmış kapı hiç açılmıyordu.
Neyse çok da üzülmedim ama oğlan korktu tabi biraz o etkiledi. Sizinle paylaşmak istedim.

Neyse çok da üzülmedim ama oğlan korktu tabi biraz o etkiledi. Sizinle paylaşmak istedim.
Yorum