Duyuru

Collapse
No announcement yet.

haliçte ne oldu????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• haliçte ne oldu????

Arkadaşlar Haliçle ilgili haberler var...Durum nedir????

Ynt: haliçte ne oldu????

Bende karsiya gecicem kaza fln mi war :s
    BMW F30 sportline

Yorum

Ayakları esnemiş...yani yerinden oynamış bu nedenle trafiğe kapanmış

Yorum

Gordum hberlerde trafik cekilmz bgn
        BMW F30 sportline

Yorum

"Sabah 09.15 sıralarında Haliç köprüsünü ile E-5 Karayolu Balat bölümüne sabitleyen bariyerlerin vidalarında kopma meydana geldi. Vidaların kopması nedeniyle köprü, yoldan yaklaşık 7-8 cm yükseldi. Araçların geçişinde sorun yaşanınca yol trafiğe kapatıldı. Köprüdeki inceleme sürüyor."

Hürriyet Gazetesinin web sayfasından alıntıdır.
          http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20603156.asp

Yorum

Her gün sabah işe gelirken kullandığım yol olması nedeni ile her günkü sabah trafiğinden daha fazla bir yoğunluk vardı, cevizlibağdan haliç yönüne doğru ilerlerken köprünün başında bir sıkışıklık olduğu görülüyordu, muhtemelen ya kaza yada araç arızasıdır diye düşündüm, fakat köprünün başına geldiğimde yolun körü hizasından 10cm yakın aşşağıda olduğunun fark ettim ve araçlar geçişlerde ciddi zorlanıyorlardı, demekki biz geçtikten sonra trafiğe kapatıldı. köprüden geçiş saatim 08.45 di
            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

az önce haliç köprüsünden geçtim, hiç birşeyden habersizce, gazeteciler,polisler ortalık karışıktı, ne olduğunu anlamadım, ama trafik normalinden daha sakindi meciyeköy gidiş yönüne, fakat ters istikamette trafik çok yoğun....

Yorum

İşleniyor...
              X