eskılerınde 2012 lerın bazılarında 6 ılerı otomatık var sehır ıcı verılerı 6.7 lt gozukuyor arkadasımda coupesı var 180 mılyara aldı m paket hakkatende 6.5 lt yakıyor sehır ıcınde ara ara gazladıgı ve yanladıgı halde sımdıkınlerde ıse 8 ılerı yapmıslar 184 bg aynı gene 5.4 lt gozukuyor sehır ıcınde cok cok ıyı adamlar yapıyor
Arkadaşımızın arabası hayırlı olsun;tercihtir,saygı duyarım.
Öte yandan, BMW ve VW markalarına karşı Türk insanındaki bu sevdayı hiçbir zaman anlayamadım.
Deniliyor ki,180 hp çok yakıyor.Bu konu çok su kaldıracak bir konu.
Yakıt tüketiminde pek çok etken var,başlıca etken de bilinçsiz sürücü.
Başka bir söyleyişle biz Türkler (ben dahil) araba kullanmayı bilmiyoruz Bu savımın en büyük delili,bir yılda meydana gelen trafik kazaları ve can kaybı sayısıdır.
Ben,şehir içinde 10,5 L/100 km yakıt tüketiyorum. Kayın babam 115 hp 1,6 motorla 12 L/100 km yakıyor.
Bir otomobil yalnızca yakıt tüketimi ile mi değerlendiriliyor? Hayır,bu çok sığ ve haksız bir yaklaşım.
Az sarfiyat mı istiyorsunuz? O halde biraz parayı gözden çıkaracaksınız. Her nimetin bir külfeti vardır.
İnsignia 2.0 195 HP ‐ Dizel Active Select cosmo 104.500.- TL
Fiyat,görünüm tasarımı,donanım,performans,yakıt tüketimi açılarından 320D ile değil 520D ile mukayese edelim.
BMW'ye 150.000.- TL ödeyeceksiniz;üstelik de her konuda İnsignia'dan geri bir araba alacaksınız.
Herşeyi başa baş olsa 50.000.- TL marka ,pardon hava parası ihihi
On kez düşünsem,onunda da tercihim İnsignia'dan yana olur
KALİTESİ TARTIŞILMAZ????!!!! DA BAZ MODELDE BİR DİREKSİYON BİR TEYP 4 LASTİK VERİYORLAR..İNSİGNİA (COSM0)DONANIMINDA ARBALARI YOK. DONANIM ALIRSANDA 65BİN EURO OLUYOR. 3 SERSİ İÇİN ÇOK PARA . YANİ 3 YERİNE 5 ALINIR.BENCE İNSİGNİA DAN SONRA 3 MANTIKLI DEĞİL . O DONANIMDAN BOŞ BİR ARABAYA...
tamamen tercih meselesi bmw olsun boş olsun diyen çok insan var. daha önce 2 bmw kullanmış biri olarak kendi fikrimi söylüyorum.
Kia sportage var ix 35 var ağzına kadar dolu o zaman herkesin onu alması lazım fiyatlarıda 60 lira ama ondan daha iyi bir marka boş aracını satıyor kapış kapış gidiyor birazda marka sattırıyor + kalite
Kia sportage var ix 35 var ağzına kadar dolu o zaman herkesin onu alması lazım fiyatlarıda 60 lira ama ondan daha iyi bir marka boş aracını satıyor kapış kapış gidiyor birazda marka sattırıyor + kalite
bende onu anlamıyorum zaten . bu tamamen türk mantığı. ayranı yok içmeye biner bmw ye hesabı. paran yoksa binmeyeceksin premium markaya.bazı 316 lar var hala manuel klima ,gülesim geliyor. acıyorum verilen paraya.. sırf zengin özentiliği için boş araba alınıyor. ama adı bmw ye bindi oluyor.
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
bende onu anlamıyorum zaten . bu tamamen türk mantığı. ayranı yok içmeye biner bmw ye hesabı. paran yoksa binmeyeceksin premium markaya.bazı 316 lar var hala manuel klima ,gülesim geliyor. acıyorum verilen paraya.. sırf zengin özentiliği için boş araba alınıyor. ama adı bmw ye bindi oluyor.
Ben su anki en dolu modelini aldim bir tanidik araciligi ile de 59500€ ya aldim ewet eskiden bme in ici bana cok bos geliyordu insignia daha guzel geliyordu ama yasadiklarimdan sonra opelin bes Para etmez dandik bir arac oldugunu gordum. Bendeki insignia cosmo stil vs vs tam doluydu ama sunu tekrar soyleyim opelin varsa kafanda soru isaretleri doludur. Bnm abimde bmw 320d 2011 model var hic sorun vermedi ve performansli kullanimda 8 lt yakiyor insignia ise 12 litre yakiyordu. Ayrica insignia 160hp bmw 184 hp. Bindim mi adam gibi en dolusuna binerim. Full insignia aldim full bmw alirim. Bakalim bunun da 15000 de manifoldlar silindirler degisecek mi turbosu hata verecek mi?
Opel beni bitirdi bir insan bir yil dolmadan 16 kere servise gider mi? Neyse konusunca sinirleniyorum. Hepinize tsk ederim yorumlardan oturu
bu kadar acımasız olma hocam bütün dünyanın beğenisini kazanmış bir markayı ve onu tercih edenleri üzüyorsun bence.
araba bir çok insan için sadece taşıma aracı değildir. gönül işidir, sevda işidir. bu forumda bunun en büyük kanıtıdır.
adamın parası dolusuna yetmiyorsa, boşuda onu mutlu ediyorsa bu onun tercihidir. buna türk mantığı, zengin özentisi dersen çok insanı üzersin. benim naçizane fikrim budur.
Yorum