Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniamı sattım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA mı sattım sıfır BMW 320D aldım

Hayırlı olsun
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

aracınız hayırlı olsun. gerçekten çok güzel bir araç. yalnız ben bir opel kullanıcısı olmasam bile opel'i bu kadar kötülemeniz de pek doğru değil. sonuçta genel anlamda en az sorun çıkaran markalardan biri olduğu aldığı ödüllerle kanıtlanmış bir marka. S 500 bile alsanız sonuçta Allah yapısı değildir. pek çok sorun çıkarabilir. bu da size denk gelebilir. aldığınız araçta da aynısını yaşama ihtimaliniz pek tabiki mümkündür. ben sıfır alındığında motoru yanan, sonra yapıldıktan sonra tekrar yolda kalan ve bu böyle devam ettiği içim BMW yi mahkemeye veren bir olay biliyorum mesela.

ayrıca "kesinlikle şahsi görüşüm olmak üzere" ben bir araca 60000 € verecek olsam tercihim kesinlikle 2009 Land Rover Discovery 3 olurdu. ben kolay kolay hiçbir otomobilin bu aracın verdiği keyife ulaşabileceğini sanmıyorum. tabiki suv ve otomobil ayrı kulvarlar ama sonuçta hepimiz aracımıza keyif almak için biniyoruz öncelikle. ben herkes öyledir ama ben özgürlüğüne fazlaca düşkün biriyim ve Discovery nin verdiği özgürlük hissi, istediğim yere gidebileceğimi bilme hissi bir otomobilde olamaz. 2.7 V6 dizel motorun da şehir içi 11-12 litre arası yaktığını biliyorum. benim mondeo aracımda 9,5 litre benzin yakıyor. yani neredeyse aynı. tabi varsa bi 15000 € cuk daha o zaman kesinlikle Discovery 4'ü tek geçerim. yok böyle bir araç tabirini kullanmam gerekecek örnek bi link koyayım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69110903/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87228475/detay

aracınızı kazasız belasız ve daha önce yaşadığınız kötü olayların hiçbirini yaşamadan kullanmanız dileğiyle.

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. 320d ekonomik bir motor görüksede arkadan itişin hazzını alanlar çok yaktırıyor
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kardesim
          2011 2.0 cdti 160 hp cosmo~DVD 800~rear  camera~sunroof~18'

Yorum

Forumda bir yere paylaşılmıştı insignia nın dekra kusursuzluk testinde 1. olduğu 2. ise audi a6 olduğunu öğrenmiştik bu tarz bir aracın bu kadar hata vermesi biraz şans ve fabrikasyon kaynaklı olsa diye düşünüyorum sonuçta herkes bu sorunları yaşamıyor.Yeni aracınız tekrardan hayırlı olsun ilk sayfada yazmıştım zaten ...
            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Resul kardesimizin aşırı asabiyetini, genç yaşında kanının kaynamasına bağlıyorum . Yoksa su an formdaki yaklaşık 1000 insignia sahibinden kaçının aracında sorun var diye yakınıyor. Dolayısıyla fazlada büyütmeye gerek yok bence , sonuçta birazda şans işi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.

Yorum

tşk

Yorum

arkadaşım aracı kaça sattın senin araba büyük ihtimal bu plakayı aldım adam çekim var şıkıştım diyor. acill satılık muhabbeti yaptı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87626358/detay

Yorum

ben 91000 bine a sattım ama araç o değil gibi.

Yorum

Ynt: insigniamı sattım

Bmw her ne olursa olsun kendini fazlası ile kanıtlamış bir marka üst sınıf araç denilince 3-4 markadan değişilmeyen vazgecilmeyen yüzlerindden biri olmuştur herzaman ama opel her zaman orta kesimin aracı olarak anılmıştır her ne kadar Alman üretimi olsada ismi hiç bir zaman bir audi bir bmw veya mercedesle aynı klasmanda gecmedi taki insignia piyasaya cıkana kadar bence bu nedenle insigniaya şans verilmeli ve ufak tefek sorunlarını doğru tespitlerde bulunacak ve çözüme ulaştıracak servisler ile giderilmesi gerektiğini düşünüyorum,
                        her zaman şuana inandım bir markayı marka yapan servisleridir Opelin en büyük eksiği şuanda bu benim kanaatimde,
                        insignia şuan çok üst sınıf araçların kullandığı teknolojileri ve donanımları kullanıyor ve bu geçiş sürecini bir anda yaşadı insigniadan öncesi ve sonrası diye bir yol ayrımı var opelde ve bence bu kadar yenilikte bu kadar teknolojide hata payı olması çok normal dediğim gibi Opeli ilerletecek olan bu zamandan sonra bilinçli çözüm odaklı ve müşteri menuniyetini düşünen servisler olacaktır...
                        Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Opelden sonra yapılabilecek iyi seçimlerden biri BMW her zaman hem sportifliğin hem gücün hemde prestijin sembollerinden olmuştur bizimde insigniaya güvenimiz tam dileğim ilerde Bmw den sonra yine bir opel düşünebileceğiniz seviyelere gelmesi opelin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                          Bmw her ne olursa olsun kendini fazlası ile kanıtlamış bir marka üst sınıf araç denilince 3-4 markadan değişilmeyen vazgecilmeyen yüzlerindden biri olmuştur herzaman ama opel her zaman orta kesimin aracı olarak anılmıştır her ne kadar Alman üretimi olsada ismi hiç bir zaman bir audi bir bmw veya mercedesle aynı klasmanda gecmedi taki insignia piyasaya cıkana kadar bence bu nedenle insigniaya şans verilmeli ve ufak tefek sorunlarını doğru tespitlerde bulunacak ve çözüme ulaştıracak servisler ile giderilmesi gerektiğini düşünüyorum,
                          her zaman şuana inandım bir markayı marka yapan servisleridir Opelin en büyük eksiği şuanda bu benim kanaatimde,
                          insignia şuan çok üst sınıf araçların kullandığı teknolojileri ve donanımları kullanıyor ve bu geçiş sürecini bir anda yaşadı insigniadan öncesi ve sonrası diye bir yol ayrımı var opelde ve bence bu kadar yenilikte bu kadar teknolojide hata payı olması çok normal dediğim gibi Opeli ilerletecek olan bu zamandan sonra bilinçli çözüm odaklı ve müşteri menuniyetini düşünen servisler olacaktır...
                          Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Opelden sonra yapılabilecek iyi seçimlerden biri BMW her zaman hem sportifliğin hem gücün hemde prestijin sembollerinden olmuştur bizimde insigniaya güvenimiz tam dileğim ilerde Bmw den sonra yine bir opel düşünebileceğiniz seviyelere gelmesi opelin...

İnsignia'yı aldığımızda; ışıklarda beklerken audi a6'lı bir vatandaşın; insignia'dan memnun musunuz? Bende eşime bu araçtan almak istiyorum ve çok beğendiğim bir araç demesi insignia'nın diğer opel'lerden ayıran yönünü ortaya çıkarıyor. İnsignia ile çok farklı tavırlarla karşılaştık. Gece, genç bir grubun aracı görüp alkışlaması; peşime takılan bir renaultun hafif gaza bastığımda yanıma gelip alkış tutmaları )) Gene bir ışıkta beklerden, bir aracın korna çalıp; abi birazönce oğlum oldu diyerek ilk sevincini benimle paylaşıp söze başlaması ve oğlun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün dedikten sonra; seninde araban hayırlı olsun inşallah banada nasip olur demesi...

Birçok model, marka araç kullandım ancak insignia çok göze batan; dikkatleri üstüne çeken bir otomobil.

Benimde insignia'dan sonra ne olur diye düşündüğümde; 5.20 olur heralde diyorum...

Yeni otomobiliniz hayırlı olsun...

Yorum

emre abim çok güzel yazmışın eline fikrine sağlık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onuryorulmaz
                              emre abim çok güzel yazmışın eline fikrine sağlık.
                              Sağol Kardeşim Sağ Duyulu yaklaşmak Hem Kendi bindiğimizin aracın değerini hemde Çevremizde ki oluşabilecek Opel Ön yargısını kırmaya yardımcı olacaktır.

Yorum

Cok sık araba degistiriyorum. Degisik markalarda bir suru araba kullandim ama ne olursa olsun benim icin bmw farklidir. Hani su ask uc harflidir bmw diyenlerdenim. 2003 2004 7.30 ld hastasiyim. İse girer de cok kazanirsam almayi dusunuyorum insallah.

Emre kardeaimin dedigi gibi opel de kendisini insignia ile kanitladi. Aslinda vectra da benim icin guzel arabaydi taa 90lardan beri. İnsignia ilk adim olarak dusunuyorum. İleride ufak tefek sorunlari da halledip daha guzel kasalar cikaracagina inaniyorum opelin.

Sizin de yeni araciniz hayirli ugurlu olsun Allah kazasiz belasiz gunlerde kullanmayi nasip etsin.

Yorum

İşleniyor...
                                X