arkadaşlar 2011 aracımın sol tarafdaki 2 lastik de fındıklama yaptı.exper kullanıcı hatası dior fakat lastiklerimde dışdan ne darbe ne çizik bile yok fabrikayı aradım adamlar hiç umursamaz bi tavır böyle büyük firma müşteri memnuniyeti sıfır. arkadaşlar ne yapmak gerek ilk defa başıma böyle bir olay geliyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
continental lastik fındıklama
Collapse
X
-
Ynt: continental lastik fındıklama
fındıklama ne oluyor anlamadım açıkcası adam akıllı bir continental bayisi bulup bayi tarafından ürünü garantiye göndermeye çalışın.benim daha önce nakang diye bir firmadan aldığım lastiklerde yanaklarda açma meydana gelmişti trabzondan aldığım lastiği konyadaki bayiden garantiye gönderdim tabi yerine mecbur yenilerini aldık.2 aya yakın bekleme sonucu para iadesi olarak ödediğim bedeli geri aldım.
tabi ilk önce bayinin durumu kullanıcı hatası olarak görmemesi gerekiyor.şansınızı deneyin.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
-
sizin lastiklerin tam özelliği nedir.yük endeksine baktınızmı ?belki yük endeksiniz düşüktür, ki sanmıyorum öyle olacağını ama kontrol etmekte fayda var.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
225 55 18 - w101 gibi bir ifade olur yada w 97 gibi burdaki ifade yük endeksidir w 101 demek lastik başına taşınabilecek yük miktarı 825 kg demektir.yani toplamda 4*825 = 3300 kg lık bir yük demek oluyor.yani sizin aracınıza fazladan 1500 kg lık bir yük yüklemeniz gerekiyor fazla yükleme yapmış olmak için.
o yüzden soruyorum bende yük endeksini ,yani sizi kandırmaya çalışmasınlar.altınızda bir kamyonet değil binek türü araç var okadar yükü nasıl yükleyecekmişsiniz araca bir sorun bence sizi kandırmalarına izin vermeyin.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
tüketici mahkemesine başvurun bilir kişi rapaor yazar bence garanti çözülür bu işHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum