benimde kız kardeşim kullanıyor gariptirki küçük arabaları sevmiyor ve kullanamaıyorda
annem de aracımız yokken hep ufak, sevimli bir aracımız olsun diyordu, Corsa oldu, çok seviyordu arabayı,
daha sonra Vectra gelince bundan sonra ufak araba istemiyorum dedi ihihi
Benimde annem bu ne böyle doğuracak kadın gibi diyo çok şişman ve heybetli ya ondan heralde
Bence anneniz, analarımızın kutsallığını ve ihtişamını vurgulamak istemiş.
Bence de "Ana gibi yar olmaz." Insignia aşkını işte böyle birşey herhalde...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
benimde kız kardeşim kullanıyor gariptirki küçük arabaları sevmiyor ve kullanamaıyorda
benim ablam da aynı şekildedir..
küçük araba kullanmayı sevmez..
şu anda da volvo s40 1.6D kullanıyor.. ki bir ara s60 larda kampanya varken s60 lara bakıyorlardı ihihi
insignia yı baştan sevmiyordu? garip?? ama ben alınca ve kullanınca bayıldı vallahi..
ve öyle klasik bayan şoför gibi de değildir.. ikimiz de araba kullanmayı babamdan öğrendik..
Geçen hafta perşembe günü sabah 1. köprü girişinden fulyaya kadar siyah bir cosmo kullanıcısı bir bayan gördüm. 34 xx 0xxx şeklinde başlayan bir plakası vardı. Arabanın hakkını veriyordu.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Geçen hafta perşembe günü sabah 1. köprü girişinden fulyaya kadar siyah bir cosmo kullanıcısı bir bayan gördüm. 34 xx 0xxx şeklinde başlayan bir plakası vardı. Arabanın hakkını veriyordu.
Bayan görünümlü bey olabilir
Şaka bir yana gerçekten çok nadirde olsa arabanın hakkını veren bayanlar çıkabiliyor keşke bütün bayanlar hakkını vererek sürseler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bugün Adana'da beyaz 1.6 Turbo edition elegance geçti önümden sarışın bir bayan kullanıyordu ve yanında başka bir bayan daha oturuyordu. Yavaş gitti doya doya izledim ihihi
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
burda bayinin test aracını bi bayan satın aldı ve kendisi kullanıyo qenelde Bayinin ilk test aracıydı Çoğu kez qörüyorum ve maşallah diyelim qayette qüzel kullanıyor araba 115 HP Edition metro mavi Bide siyah bi Edition Turbo kullanan bi bayan qördüm qeçen hafta o da trafik yoğun olmasın rağmen dur-kalklarda oldukça iyiydi
Yorum