Sevgili Arkadaşlar, daha önce tek aracımız (1998 Vectra-B) varken eşimle beraber kullanıyorduk. Ancak Insignia'yı alınca ben hiç teklif etmediğim için eşim de cesaret edip isteyemedi. Ben de mecburen bütçeyi zorlayıp ona da Chevrolet Aveo HB AT aldık. Geçenlerde yine bir zarf attım hadi arçları değişelim diye, tabii ki olumsuz. Acaba bayanların böyle prestijli araçlar kullanmama eğilimi mi var. (İnanmıyorum bir sürü Q7, X5 Kullanan bayan var.) Ya da bir kazaya sebep olurlarsa hışmımızdan mı korkuyorlar. Bayanlarda en büyük sıkıntı paralel park etme olmasına rağmen bu araçlarda ki park asistanı zaten bunun için var. Benim tahminim ön göğüsteki butonları bir uçak kokpiti gibi algılayıp ürküyorlar.
Neyse bugüne kadar hiç Insignia kullanan bayan görmedim. Forumlarda da Insignia hakkında konuşan ya da Insignia alıp satan sitelerde bayan satıcı / alıcı isimde görmedik. Hiç eşinize, kız arkadaşınıza veya vir bayan akrabasına aracını kullanmayı teklif eden oldu mu? ve ne tepki aldı. Yani merak ettiğim bayanlardaki algıdaki seçicilik otomobillerde pek çalışmıyor galiba. Hep ufak ve otomatik vites araca yöneliyorlar.
Hadi bakalım biraz da magazin içerikli bir konuda (fırtınalı denizde) başlık açayım dedim. Yakın çevrenizdeki bayanların Insignia hakkındaki yorumlarınızı alayım.
Bu Mehmet'in hanımı, araca yaptığı harcamaların sonu gelmediği için...
Neyse bugüne kadar hiç Insignia kullanan bayan görmedim. Forumlarda da Insignia hakkında konuşan ya da Insignia alıp satan sitelerde bayan satıcı / alıcı isimde görmedik. Hiç eşinize, kız arkadaşınıza veya vir bayan akrabasına aracını kullanmayı teklif eden oldu mu? ve ne tepki aldı. Yani merak ettiğim bayanlardaki algıdaki seçicilik otomobillerde pek çalışmıyor galiba. Hep ufak ve otomatik vites araca yöneliyorlar.
Hadi bakalım biraz da magazin içerikli bir konuda (fırtınalı denizde) başlık açayım dedim. Yakın çevrenizdeki bayanların Insignia hakkındaki yorumlarınızı alayım.
Bu Mehmet'in hanımı, araca yaptığı harcamaların sonu gelmediği için...
Yorum