Yanlış biliyorsunuz
Turn Push iptal olmayacak. Kullanmaya devam edeceksiniz.
Sadece navi modunda yaklaştırma ve uzaklaştırma yapamayacaksınız.
Kablo yapısına baktığımda, sonradan takılan Turn Push'un çalışabileceğini düşünüyorum.
Orjinal yazı sahibi: ted79
Evet Fatih Bey benim de zaman zaman aklıma yatar gibi oluyor ama şu anda turn push butonunu pasifize etmekde hiç mantıklı değil.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Çok haklısınız, yakın çevrenizdeki bayanların Insignia hakkındaki görüşlerini bekliyoruz. Ayrıca şu ana kadarki yorumlardan forumumuzda Insignia sahibi bayan olmadığı anlaşılıyor. (Eşlerimiz hariç tabii.) Bu konuda araştırmalara devam...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Bayanların Insignia ya bakışını anlatan bir olaydan bahsedeyim.Geçen sene bu vakitler aracı teslim almadan tek tek kasko şirketlerini arıyorum telefondan.Diyorum yeni bir araç aldım kasko yaptırıcam.Bir kasko şirketini aradım bir bayan çıktı.Dedim ki yeni araç aldım kasko yaptırmak istiyorum.Bayan sordu ne marka bir araç aldınız.Dedim ki Opel Insignia bayanın ilk tepkisi vauvvvvv oldu çok güzel araba.
Orjinal yazı sahibi: ted79
Çok haklısınız, yakın çevrenizdeki bayanların Insignia hakkındaki görüşlerini bekliyoruz. Ayrıca şu ana kadarki yorumlardan forumumuzda Insignia sahibi bayan olmadığı anlaşılıyor. (Eşlerimiz hariç tabii.) Bu konuda araştırmalara devam...
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Afyonda eczacı bi bayanda vardı şimdi satışa çıkardı. Araç 3-4000 km de falan. Satma nedeni de çok büyük olması.
Aslında çok seviyorum ama pratik değil diyor.
Bakışlardan rahatsız da olmuş olabilir.
Ben bile rahatsız oluyorum.
Orjinal yazı sahibi: drdilmen
Afyonda eczacı bi bayanda vardı şimdi satışa çıkardı. Araç 3-4000 km de falan. Satma nedeni de çok büyük olması.
Aslında çok seviyorum ama pratik değil diyor.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Sevgili Arkadaşlar, daha önce tek aracımız (1998 Vectra-B) varken eşimle beraber kullanıyorduk. Ancak Insignia'yı alınca ben hiç teklif etmediğim için eşim de cesaret edip isteyemedi. Ben de mecburen bütçeyi zorlayıp ona da Chevrolet Aveo HB AT aldık. Geçenlerde yine bir zarf attım hadi arçları değişelim diye, tabii ki olumsuz. Acaba bayanların böyle prestijli araçlar kullanmama eğilimi mi var. (İnanmıyorum bir sürü Q7, X5 Kullanan bayan var.) Ya da bir kazaya sebep olurlarsa hışmımızdan mı korkuyorlar. Bayanlarda en büyük sıkıntı paralel park etme olmasına rağmen bu araçlarda ki park asistanı zaten bunun için var. Benim tahminim ön göğüsteki butonları bir uçak kokpiti gibi algılayıp ürküyorlar.
Neyse bugüne kadar hiç Insignia kullanan bayan görmedim. Forumlarda da Insignia hakkında konuşan ya da Insignia alıp satan sitelerde bayan satıcı / alıcı isimde görmedik. Hiç eşinize, kız arkadaşınıza veya vir bayan akrabasına aracını kullanmayı teklif eden oldu mu? ve ne tepki aldı. Yani merak ettiğim bayanlardaki algıdaki seçicilik otomobillerde pek çalışmıyor galiba. Hep ufak ve otomatik vites araca yöneliyorlar.
Bu Mehmet'in hanımı, araca yaptığı harcamaların sonu gelmediği için...
Bundan önceki aracımız Astra-h tiptronik idi. Şimdi düz vites 1,6 turbo. Eşim başlarda büyüklüğünden dolayı ,birazda düz vites olmasından dolayı ürktü , bende vermeye ürktüm sesimi çıkarmadım (ayrıca ben araba sürmeyi de seviyorum). Ama sonra turbonun gücü, onunda hoşuna gitti. O yüzden ara sıra (haftada 1gibi) hemen şoför koltuğuna geçiyor.
Yorum