Ynt: 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
Bu ozel gunde Tum ailemizin bayramini en isten dileklerimle kutlamak istiyorum......Buradan da Ulu Onder Ataturkun huzurunda saygi ile egiliyorum.....Atam sen rahat uyu, biz senin kurdugun bu ulkenin sonuna kadar bekcileriyiz. Ona uzanan ellleri krmak da boynumuzun borcu.... Bu bilinci omrumuzun sonuna kadar tasiyacagimizi da burdan belirtmek isterim. Saygilar sevgiler
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Bu ozel gunde Tum ailemizin bayramini en isten dileklerimle kutlamak istiyorum......Buradan da Ulu Onder Ataturkun huzurunda saygi ile egiliyorum.....Atam sen rahat uyu, biz senin kurdugun bu ulkenin sonuna kadar bekcileriyiz. Ona uzanan ellleri krmak da boynumuzun borcu.... Bu bilinci omrumuzun sonuna kadar tasiyacagimizi da burdan belirtmek isterim. Saygilar sevgiler
Insigiateam Ailesinin Gençlik bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
*** Zafer, barışın en kısa yoludur "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol... 19 Mayıs yeni Türkiye'nin ve Atatürk'ün doğum günüdür.
Bütün Türk milletinin 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI kutlu olsun.
öncelikle tüm Türk gençliğinin daha sonra tüm dünya gençlerinin daha da önemlisi bugün bunları rahat kutlayabilmemizi sağlayan Büyük Zaferimiz kutlu olsun.
Yorum