bende ithalat ve ihracat konusunda uzanim.. yaklasik 10 yildir uzak dogudan kumas ithalati yapmaktayim. calistigimiz ulkeler CIN,ENDONEZYA,TAIWAN,GUNEY KORE,MISIR,HINDISTAN... ayrica IRAN,IRAK,SUUDI ARABISTAN a boyali kumas ve hazir giyim ihrac etmekteyim.. Yilin 2 ayini yurtdisinda geciyorum agirlikli olarak CiN uzerinden calisiyorum.. tekstil ve kumas ile ilgili herhangi bir sorununuzda veya sorunuzda yardimci olabilirim... veya yukte hafif esya dileklerinizi CIN uzerinden getirebilirim ( eger ayni bolgedeysek)
Uzun zaman sonra geri döndüm Ne yalan soyliyiyim hem Bursa'daki dostları hem de forumdaki muhabbeti özlûyormuş insan Gelelim ana konuya; Bursa'da Yılmazlar Metal adlı şirketin sahibiyim. Bursa'da son olarak kapalı çarşının tadilat ve bakım işlerini aldık ve Allaha sukur basariyla tamamladık Mekanımız Ankara yolundadır eski Numan Kaleli binasının karşısında. Yolu düşen İnsigniacıların uğramasını bi cayımı içmelerini bir yemegimi yemelerini gonulden isterim Her turlu isinizdede sizlere yardımcı olurum. Makul tekliflere de açığım gorusulur konusulur bi yolunu buluruz illa ki
Hepinize iyi akşamlar dilerim
[center] 2009-Opel İnsignia-2.0 CDTİ-Cosmo-Sunroof+Navigasyon+Flexride+19"Jant+Deri Koltuk+DVD800+Adaptif Xenon far+Teknik Gri=Monster Opel İnsignia
Evet Arkadaşlar Konuyu Hortlatalım Yeni Ortaklıklar Oluşturalım...
Malesef Benim Ürettiğim Bir Şey yok ama Yurt Dışına İhraç Edebilirim Özellikle Bulgaristan ve Avrupa Birliği Bölgesi Şirket Kurmamda Kolay AB Bölgesinde AB Vatandaşı olduğum için Umarım Ortaklıklar Doğar
'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... '' '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Dünya çapında bir Filtrasyon Sistemleri firmasında işe başladım. Her türlü filtre çözümleri için bana ulaşabilirsiniz
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum