Konu ilerlemis ama anladigim kadariyla henuz bir sonuca varmamis?
Ben de ozel sektor calisani ve ayni zamanda bir bordroluyum
Ve her bordrolu gibi benim de her donem girisimcilik istahim aciktir
İzmir'de ozel bir tekstil hazirgiyim ihracat sirketinde uretim muduru ve ayni zamanda hasbel kadar ( patronlardan kaldigi kadariyla ) icra kurulu uyeligi gorevimi yerine getirmeye calisiyorum..
Avrupa ve dunyada oldukca bilinen ve magazalar zincirleri olan markalara uretim ve koleksiyon satisi yapiyoruz ayda ortalama 1.750.000 adet civarinda..
Mesela biz de Mars Logistics ile Inditex gruba ( Zara,Bershka,Pull and Bear vs ) ait urunlerimizi gonderiyoruz.. Ve hakikaten Mars Logistics en begendigim forwarder lardan biridir Tr de..
Aklima yatan her yurlu girisimde yatirimci ve uygulayici/yurutucu/takipci olabilirim..
Fırın kurmak isteyen olursa yardımcı olurum.
Ekmek fırınları ve hamur işleme makinaları üretiyoruz.
İhracat ağırlıklı bir firmayiz.
Nakliye işindeki arkadaşlar bağlantı kurarlarsa çalışabiliriz.
Aile firmasıdır ve ben de ailenin mensubuyum.
Bende Elektrik Elektronik Muhendisiyim.
IBC Elektrik Elektronik Güvenlik Sis. Mühendislik Ltd. Şti. Firmasının sahibiyim.
Elektrik taahhüt ve Elektronik Güvenlik Sistemleri, Network Altyapı uygulamaları ve Yangın algılama ve Sistem odası Söndürme işleri yapıyoruz.
Devlet kurumlarına, Aselsan gibi kurumsal firmalara ve büyük inşaat taahhüt firmaları ile calisiyoruz.
Türkiye çapında hizmet verebiliyoruz.
Herkesi ofisime beklerim.
Saygılar. www.ibc-electronic.com.tr
Linkedin : burakdemir@ibc-electronic.com.tr
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
SAMSUNDA OTO LASTİK-ÇELİK JANT-MOTOR YAGLARI TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞI İLE UGRAŞIYORUM.AYNI ZAMANDA... e-ticaret ile tüm türkiyeye de ürün satıyorum. insignia teem üyelerinden alışveriş yapanlarda oldu sagolsunlar.
İSTANBUL-ANKARA-BURSA oto lastik - çelik jant satış ve montaj işletmesi açabiliriz. Yada açmayı düşünen arkadaşlara piyasanın en düşük fiyatı ile tedarik saglayabilirim.
Bende Elektrik Elektronik Muhendisiyim.
IBC Elektrik Elektronik Güvenlik Sis. Mühendislik Ltd. Şti. Firmasının sahibiyim.
Elektrik taahhüt ve Elektronik Güvenlik Sistemleri, Network Altyapı uygulamaları ve Yangın algılama ve Sistem odası Söndürme işleri yapıyoruz.
Devlet kurumlarına, Aselsan gibi kurumsal firmalara ve büyük inşaat taahhüt firmaları ile calisiyoruz.
Türkiye çapında hizmet verebiliyoruz.
Herkesi ofisime beklerim.
Saygılar. www.ibc-electronic.com.tr
Linkedin : burakdemir@ibc-electronic.com.tr
tam senlik bi işimiz vardı ankarada (next level projesi) ama yeni gördüm bu portalı neyse elimizdeki diğer işlerde muhakkak görüşürüz.
Yorum