IKEA Kurumsal departmanında görevliyim(Ankara)
Şirketiniz ve işletmeniz için toplu alım çözümleri sunabiliyor, mobilya yerleşiminde iç mimarı hizmeti verebiliyoruz.
Ayrıca asıl mesleğim olan kabin memurluğunda da bilet bulmaktan tutun da, havacılık, yurtdışı, gümrük ile ilgili her türlü sorunuza cevap verebilirim.
FedEx Corporation - "FedEx", 1973 yılında dünyaya hızlı kargo teslimatını tanıttı ve hala dünyanın en büyük hızlı kargo şirketi.
Bu gün dünya çapındaki 280.000'i aşkın çalışanı, 669 uçak, 75.000'i aşkın araç ile günde 6,5 milyon paket taşıyarak dünya üzerinde 220 ülke ve bölgede müşterilere hizmet veriyor.
FedEx Express
Tamamı FedEx'e ait olan FedEx Express, beş global bölgeye bölünmüştür:
Asya Pasifik (APAC)
Kanada
Avrupa, Ortadoğu, Hindistan Yarımadası ve Afrika (EMEA)
Latin Amerika ve Karayipler (LAC)
Birleşik Devletler
EMEA bölgesi, coğrafi olarak dört operasyon alanına bölünmüştür:
Orta ve Doğu Avrupa
Ortadoğu, Hindistan Yarımadası ve Afrika
Kuzey Avrupa
Güney Avrupa
Operasyon şefi olarak çalışıyorum.
Yurt dışına yapılacak her türlü express gönderilerinde yardımcı olabilirim.
Reklamcılık olabilir zaten yapıyoruz ama para almıyoruz
Fatih abi dernekler ortak para toplayıp Arsa veya dükkan gibi bir şeyler alıyorlar ve oradan gelir sağlıyorlar böyle bir şey de olabilir.
iyi akşamlar.Malatyadan olunca KAYISICI Olunuyor.Armagan Kayısı Kuruyemiş pazarının VELİAHTıyım.Toptan kayısı ihracat perakande magaza üzerinden hizmet vermekteyiz .www.armagankayisi.com şirketimiz hakkında detaylı bilgi için.yardımcı olursam ne mutlu bana
2011/OLİMPİK BEYAZ 1.6 TURBO 180 HP. 18'' janT Edition Elegance Paketi/ NAVİGASYON &GERİ GÖRÜŞ KAMERA... INSIGNIA BEYAZ MELEK 222...LANDRENZO LPG POWER
19 Mayıs Üniversite Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünde 2.sınıf öğrencisiyim.İngilizce yi anadilim gibi iyi bilmek için çalışıyorum ve bunun için kursa gidiyorum.
Mezun olduktan sonra sizlerden gelebilecek iş tekliflerine açığım
İstanbul Büyükçekmece 'de HEDEF OLUKLU MUKAVVA ve AMB.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. firmasında satış ve planlama bölümündeyim.Koli ihtiyacı olan firmalar olduğu taktirde yardımcı olurum.
Yorum