Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gerçek Otomotiv Çekiliş Sonucu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Gerçek Otomotiv Çekiliş Sonucu

geçen haftalarda Opel Gerçek'te gerçekleştirdiğimiz araç içi led aydınlatma ve shark anten için bende buradan Doğan beye ilgisinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum... tekrar görüşmek üzere Doğan bey
    2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Katılımları , hediyeleri ilgi ve alakaları için Opel Gerçek e Teşekkür ederiz...

Kısmetse yakında servislerini ziyaret edip bi kaç uygulatma yapmak istiyorum....
      2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Bu arada hediye Murat kardeşime çıkmıştı o da hakkını bana verdi.Böylece ben kazanmış gibi oldum. Murat kardeşime de teşekkür ederim...
        Senin kısmetinmiş kardeşim. Güle güle kullan...

Yorum

her zaman bekleriz
          Orjinal yazı sahibi: ozangny
          geçen haftalarda Opel Gerçek'te gerçekleştirdiğimiz araç içi led aydınlatma ve shark anten için bende buradan Doğan beye ilgisinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum... tekrar görüşmek üzere Doğan bey
          Doğan Hastürk

Yorum

Doğancım katılımınız , desteğiniz ve hediyeleriniz için çok teşekkür ederiz , inşallah bir gün bizde çayınızı içmeye geliriz
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

yanınızda olmaktan mutlu olduk yanımızda olmanızdan çok mutlu oluruz
              Orjinal yazı sahibi: mstfkls
              Doğancım katılımınız , desteğiniz ve hediyeleriniz için çok teşekkür ederiz , inşallah bir gün bizde çayınızı içmeye geliriz
              Doğan Hastürk

Yorum

Teşekkürler Doğan Bey..
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Katılımınız, desteğiniz ve hediyeleriniz için "Opel Gerçek"e teşekkür ederim. clapclap clapclap

Yorum

İşleniyor...