Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GALATASARAY'A TEBRİKLER!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• GALATASARAY'A TEBRİKLER!

Galatasarayımın dünya futbol tarihine geçen bir sezonda kazandığı ikinci şampiyonluğunu da kutluyorum. Tüm Galatasaraylılara selam olsun.
    (Ayrıca onca hengamenin içinde yinede son maça kadar takipte kalan feneri de tebrik ediyorum.)
    Ancak Galatasaray'ın Kadıköyde kupa kaldırmasını kendine yediremeyip, ortalığı savaş alanına çevirenleri de şiddetle kınıyorum...

eeeee Ne Demişler!

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHİ DE GALATASARAY....
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: GALATASARAY'A TEBRİKLER!

Aslan'larımız tek sezon, ikinci şampiyonluğu kutladı clapclap

Yorum

clapclap

Yorum

clapclap clapclap clapclap ŞAMPİYON GALATASARAY ! clapclap clapclap clapclap

clapclap clapclap clapclap

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

kadıkoydekı yenılmezlıgımız devam edıyor buda onemlı ama
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

CİMBOMBOMUM OLEY CİMBOMBOMUM OLEY CİMBOMBOMUM OLEYYYYYYYYYY hiho hiho obaa obaa obaa
            clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

TEBRİKLER GALATASARAY oleyy oleyy oleyy

Yorum

Bir Trabzonlu olarak hakettiği kupayı kazanan Galatasarayı tebrik ediyorum....

Yorum

Galatasarayimizi tebrik ediyorum,maca yetismek icin caba verdik sonunda buyuk derbiyi dostlarla izleme firsati oldu Oteli ne salladik bee

Yorum

Galatasaray'lı olarak "GALATASARAY" ı Tebrik Ederim. clapclap clapclap clapclap

Tüm ekip Eskişehir Organizasyonunda otelde TV başında iken, ben tam 2 saat boyunca Eskişehir sokaklarını ve caddelerini gezmekle meşguldüm.

Neden mi? Çok fazla heyecan ve stress yaşadığım için, yaklaşık 10 yıldan buna Milli maç dahil olmak üzere maçların özetlerini bile seyredemiyorum.

Yorum

Bir Galatasaraylı olarak hakkımız olan kupayı aldığımız için çok mutluyum. Başlığı görünce çok sevinmiştim acaba fenevli arkadaşlardanmı geldi diye düşünmüştüm ama hayal kırıklığına uğradım açıkcası. Tabi Türkiye'nin en centilmen takımının taraftarı olunca bu tip jestler bekliyor insan...

Yorum

NE GÜZEL OĞLUMUN GÖRDÜĞÜ İLK ŞAMPİYONLUK KUPASI GALATASARAYIN OLDU ihihi
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                        X