Duyuru

Collapse
No announcement yet.

satılık 2. el biturbo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: satılık 2. el biturbo

Bir aralar dusunmus oldugum icin arastirdigimda bu fiyattan daha uyguna fiyat almistim!!!! Tabii bu ahbap dost oldugumuz icin de olabilir!!!!!

Yorum

Abi bu aracın fiyatını ben yuksek diye biliyorum enişteme ilk cıktıgı zaman yuksek bir fiyat vermişlerdi blink
      2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
      Gerçek pilot

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Beyler bu fiyat inanilmaz yuksek !!!! Su an itibariyla saticiya gitsen bu donanimla bu aracin sifirini 105000 civarina veririler diye tahmin ediyorum!!!!!
        Araçta cosmoya ek olarak navigasyon (600 veya 900), flexride, ergonomik spor deri koltuk var.
        InsigniaTEAM

Yorum

130 bin tl diyor 0'i için blink
          Gerçek pilot

Yorum

guzel araba bu arabaya opc kıt ve jantı koydunmu tadından yenmez pekı bunun 0 ı ne kadar cıkar asagı yukarıya bırde bu kadar bu arabaya para vermek degermı dıye dusunuyor ınsan sonra

Yorum

Araçta olmayan ek donanım yok ki... DVD900, Erg. Spor Deri Koltuk, İnfiniti Ses Sis. , FlexRide, sunroof bence fiyat normal araç daha 8000 km de.
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                Araçta olmayan ek donanım yok ki... DVD900, Erg. Spor Deri Koltuk, İnfiniti Ses Sis. , FlexRide, sunroof bence fiyat normal araç daha 8000 km de.
                + 4x4
                Gerçek pilot

Yorum

son fiyat 115,000tl araç henüz iki aylık 7.ay trafik çıkış tarihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cenkar24
                    son fiyat 115,000tl araç henüz iki aylık 7.ay trafik çıkış tarihi
                    Sayın cenkar24, anladığım kadarıyla araç size ait.
                    aracınızı satıyor ve forumdan çıkıyor olabilirsiniz ancak yaptığınız etik birşey değildir.
                    Forumlar bilgi paylaşımı içindir. artık üye olmayacaksınız diye eski mesajlarınızı düzenleyerek içeriğindeki bilgileri silmeniz forum anlayışına terstir.
                    InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                    X