Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIATEAM'de BOMBA ETKİSİ OLUŞTURACAK BİR YENİLİK ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIATEAM'de BOMBA ETKİSİ OLUŞTURACAK BİR YENİLİK ?

Genelde dergi gazeteler okuyucusuna tek yönlü bilgi verir, bu teknik ile arkadaşlarımıza dialoğa ve başka dünyalara açılma olanağı sağlanıyor. İnteraktif bir deneyim oluşuyor.

Not. iPhone için lynkee 2 programını indirdim. Bu programı kurup açtığımda kare kodu okuttuğunuzda Insigniateam'e, Youtube linklerimize bağlanıyorsunuz.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

gercekten bende dergiyi soluksuz okudum emegi gecenlere herkeze teşekkürler
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
        gercekten bende dergiyi soluksuz okudum emegi gecenlere herkeze teşekkürler
        Bir sefer demi okudun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Dergi mi !! Fatih abi demek ki biraz sabretmem gerekiyormuş

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık clapclap clapclap clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Bir Hatırlatma yapma ihtiyacı duydum Derginin çeşitli sayfalarında ön kapakta gördüğünüz gibi Kare Barkodlar var bu barkodlar dergi ile İnternet arasında bir köprü kuruyor Ios (Iphone) ve Android işletim sistemi olan telefonlarla bu barkodu okuttuğunuz zaman konuyla ilgili video veya linklere ulaşılıyor .
            symbian ve bada da yapabiliyor abi

Yorum

dün akşam dergiyi döndüm döndüm 8-10 defa okumuşumdur emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum ELLERİNİZE SAĞLIK!

Yorum

Cemil abim ve Nurettin'e emeklerine sağlık.Çok güzel bir iş çıkmış ortaya.Gerçekten bomba gibi düştü gündeme..
                clapclap clapclap obaa obaa T E B R İ K L E R obaa obaa clapclap clapclap
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Profesyonel Yaşam konusu ve kişisel gelişim konularını çok etkin kullanırsak aramızdaki networkü de genel kişisel bilgilerimizi de arttırabiliriz. Ben aslında buna esnaf köşesi demiştim ama kısıtlanır diye Mehmet Bey profesyonel yaşam olmasınını teklif etti.
                  Uyelerimizden burada kendi işini mesleğini, icra ettiği görevlerini tanıtmak isteyenler dönüş yaparsa yayınlamaya çalışırız. Aileler de bu derginin bazı bölümlerinden çocuklarına örnek davranış ve adaplar okuyabilir. Kısaca kültürel olarak seviyemizi korur hem de arttırız.
                  Genelde bir gazete veya dergiyi aldığımızda Diger insanların faaliyetlerine tanık oluruz ve bilgi ediniriz.
                  Bizim dergide ise biz varız. Aktif rol ve örnekler biz olacağız.
                  Hayırlı olmasını dilerim.
                  Bülent Bey'e de taktirleri için teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                    Genelde dergi gazeteler okuyucusuna tek yönlü bilgi verir, bu teknik ile arkadaşlarımıza dialoğa ve başka dünyalara açılma olanağı sağlanıyor. İnteraktif bir deneyim oluşuyor.

Not. iPhone için lynkee 2 programını indirdim. Bu programı kurup açtığımda kare kodu okuttuğunuzda Insigniateam'e, Youtube linklerimize bağlanıyorsunuz.
                    Nurettin abi barkodu burada paylaşabilirmisiniz ben yükledim bu uygulamayı incelemek isterim ?
                    2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
                    2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Sevgili Nurettin, Bu arada bu kadar sohbet muhabbet arasında teşekkürü unuttuk maad
                      Derginin ilk sayısında şahsıma yer verdiğiniz için teşekkür ederim.
                      Sadece esnaf köşesi olsaydı bir çok arkadaşımıza ve mesleklerine haksızlık olurdu. Her meslek önemlidir. Forumda da esnaflık yada ticaret hayatı dışında, bir çok meslek grubundan arkadaşlar var. Hepsinin işleri ile ilgili bilgi sahibi olmak forum üyelerimiz için daha ilginç olacaktır. Katkım olduysa ne mutlu ...Önerimi dikkate aldığınız için ayrıca teşekkürler. Diğer sayılarda meslek gruplarından arkadaşları tanımak herkes için ilginç olacaktır.
                      Kimbilir dergide mesleklerini yayınlayan arkadaşlarımız arasında ticari işbirlikleri bile olabilir.

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                      Profesyonel Yaşam konusu ve kişisel gelişim konularını çok etkin kullanırsak aramızdaki networkü de genel kişisel bilgilerimizi de arttırabiliriz. Ben aslında buna esnaf köşesi demiştim ama kısıtlanır diye Mehmet Bey profesyonel yaşam olmasınını teklif etti.
                      Uyelerimizden burada kendi işini mesleğini, icra ettiği görevlerini tanıtmak isteyenler dönüş yaparsa yayınlamaya çalışırız. Aileler de bu derginin bazı bölümlerinden çocuklarına örnek davranış ve adaplar okuyabilir. Kısaca kültürel olarak seviyemizi korur hem de arttırız.
                      Genelde bir gazete veya dergiyi aldığımızda Diger insanların faaliyetlerine tanık oluruz ve bilgi ediniriz.
                      Bizim dergide ise biz varız. Aktif rol ve örnekler biz olacağız.
                      Hayırlı olmasını dilerim.
                      Bülent Bey'e de taktirleri için teşekkürler.
                      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Dergi üzerindeki kodu telefon ile okutmanız gerekir ama örnek bir kare kod paylaşırım buradan.

Yorum

Yüklediğiniz uygulamayı çalıştırıp telefondan bu resmi tarayın

Yorum

Örnek

www.insigniateam.com/forum için

Bu da size özel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              ...
                              ....
                              Kimbilir dergide mesleklerini yayınlayan arkadaşlarımız arasında ticari işbirlikleri bile olabilir.
                              Zaten Biz Çalışıyoruz bu sayede dediğin gibi Mehmet hocam birbirimizle daha faydalı olacağımız konular mutlaka çıkacaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Bu da size özel

Yorum

İşleniyor...
                                X