Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Konyalı Arkadaşlar..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Konyalı Arkadaşlar..

Arkadaşlar merhabalar,

Haftasonu eşimle Hızlı Trenden faydalanarak (Canavar ile gidelim diye uğraştım ama hanımdan veto yedi; benzin fiyatları malum ) günübirlik bir Konya turu yapma niyetimiz var.

Daha önce hiç gitmediğimiz bir yer Konya, nereleri görülmeli? Ne yenir ne içilir? Hangi mekanları tavsiye edersiniz? Tabii canavar evde kalacağı için önerilecek yerlerin şehir merkezinde veya toplu taşıma ile ulaşılabilecek yerler olması şart.

Önerilerinizi bekliyorum, sevgiler, saygılar.
    1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Ynt: Konyalı Arkadaşlar..

ben Konyalı değilim, fakat orada okudum, ilk önce tabii ki Mevlana Hazretleri'nin türbesi ziyaret edilmeli, ona yakın olarak orada Gülbahçe diye bir restoran var, orada Mevlana kebabı yenilmeli sonra Aleaddin tepesinde çaylar yudumlanmalı, ya da mevsim uygun dondurma da yenilebilir, sonra Kule Site'nin 42. katında kahvaltı edilmeli ve Meram Bağları; kesinlikle unutulmamalı bu dediğim yerlerin çoğu merkezde zaten, sadece Meram Bağları, şehrin biraz dışında, ona da dolmuş, otobüs ve taksi gider başka da pek bir yer yok...

Yorum

Ynt: Konyalı Arkadaşlar..

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      ben Konyalı değilim, fakat orada okudum, ilk önce tabii ki Mevlana Hazretleri'nin türbesi ziyaret edilmeli, ona yakın olarak orada Gülbahçe diye bir restoran var, orada Mevlana kebabı yenilmeli sonra Aleaddin tepesinde çaylar yudumlanmalı, ya da mevsim uygun dondurma da yenilebilir, sonra Kule Site'nin 42. katında kahvaltı edilmeli ve Meram Bağları; kesinlikle unutulmamalı bu dediğim yerlerin çoğu merkezde zaten, sadece Meram Bağları, şehrin biraz dışında, ona da dolmuş, otobüs ve taksi gider başka da pek bir yer yok...
      aynen konya gerçekten sadece mevlanadan ibaret.birde o suni alaaddin tepesi var.açıkcası yemek yemeye ben hep kuledeki kuklayı ve onun iskenderini tercih ediyorum.etli ekmeği meşhur buranın ama bana hiç cazip gelmiyor.uzun lahmacun gibi bişi.
      meram bağları fena değil çöl gibi yerde burdaki yeşillik insanın içini biraz açıyor ben trabzonlu olduğum için açıkcası beni hiç cezbetmiyor ama mevlana ne demiş ne olursan ol gel.1 kerede olsa gel görmedim deme
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
      X