Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vergi indirimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: vergi indirimi

Orjinal yazı sahibi: smg05
    Ne yapsak 2 lt dizel bir makinaya mı geçsek ne?
    valla indirimden sonra elindekini çıkarmaya çalışırken sağlam zarar etmeden geçmeyi başarabilirsen süper hareket olur.
    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

ben 2009 daki ötv indirimi sırasında sıfır hyundai almıştım. 2011 de aldığım fiyatın bin lira üstüne satmıştım

Yorum

Bu indirim ne zamana gelırkı ? Haziran gibi bizde nasip olursa bi 1.6T alacağızda
        2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

2.çeyrek sonunda haziran temmuz iki aylık olacakmış bu indirim piyasaların hareketlenmesi ve otomobil sek. daralmasını önlemek için
          2015 leon fr

Yorum

ıhsan abı emınmısın 2 aylık olcagına? devam etmıcekmı yanı ındırımı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
              2.çeyrek sonunda haziran temmuz iki aylık olacakmış bu indirim piyasaların hareketlenmesi ve otomobil sek. daralmasını önlemek için

Çok teşekkürler İhsan abi. bu habere sevinidiğim kadar bayadır hiç bişeye sevınmıyodum
              2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Exqualitive
                Çok teşekkürler İhsan abi. bu habere sevinidiğim kadar bayadır hiç bişeye sevınmıyodum
                daha dur çok fazla sevinme. duyumlara dayalı konuşuyoruz.

Yorum

2.0 litre ve üstü için olur muhtemelen..
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

hiç sanmıyorum geleceğini ancak yeni vergi sistemi ile belki vergilerde azalma olur

Yorum

sanayi bakanı sektördeki daralmanın sebebi sadece ötv'yse vergileri gözden geçirebiliriz demiş
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        sanayi bakanı sektördeki daralmanın sebebi sadece ötv'yse vergileri gözden geçirebiliriz demiş
                        iyi de benim bildiğim 1.6 altı motorlara vergi artışı olmamıştı zaten. 1.6 ve altı motorlu araç sektöründe bi daralma olması için vergiden kaynaklı bi sebep yok aslında. bence bunun sebebi araç firmalarının yaptığı fahiş zamlar da olabilir. yada yılsonu indirimlerini gören vatandaş artık ilk yarıda araç almak istemiyor da olabilir. ben şahsen araç alacak olsam artık ekim sonrasını beklerim. neden daha fazla para vereyim. nasıl olsa elleri mahkum indirim ve kampanya yapacaklar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          sanayi bakanı ve cumhurbaşkanı ziyareti

http://www.sondakika.com/haber-cumhu...yaret-3518821/

buda videosu
                          http://www.vidivodo.com/video/cumhur...kasinda/895041
                          2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                          X