Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniamızı seviyorsak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insigniamızı seviyorsak

forumu dışardan ziyaretçi gibi gezdim ve o kadar çok konu dağınıklığı var ki anlatamam.bir fren diski çiziği problemi için en az 50 defa konu açılmış.oysaki bu sorunun baş sebebi hatalı fren balatası.balatayı değişince bu sorun aşılıyor.bizim arkadaşlar uzattıkça uzatıyor.mesela direksiyon titremesi, sebebi kesinlikle balans ayarından.balansçınızı değişin.bunun için de en az 20 kişi konu açmış.iç mekan çıtırtısı çözümü izolasyon.bunun için de en az 20 kişi konu açmış.zaten bu üç tane küçük sebepten başka hiçbir genel sorun olmuyor.kaldı ki bunlar kronik problem bile değil.tabi bir de yakıt tüketimi çok konuşuluyor.ben 100 km hızda ort:6.4 lt......120 km hızda 7.5 lt tüketiyorum.şehiriçi ise hangi arabanın ne yaktığı belli değil.zaten 40 kr tan aşağı hiç bir benzinli yakamaz.az yakıyorum diyen yol bilgisayarının kurbanı olur...................sonuç olarak insignia öyle kronik sorunları olan aşırı tüketen bir araç kesinlikle değil.başka forumlarda insanların bizim forumdaki kötü yorumları kopyala yapıştır yaparak araçlarımızı kötülemesine izin vermeyelim.saygılar,sevgiler.

Ynt: insigniamızı seviyorsak

abi onların araçları çok mu sorunsuz bir firma yokki kusursuz araç üretmiş bi kere zaten dekra raporları ortada ha evet araçlar biraz yakıyor onunda sebebi bizler ve aracın gücü 180 ps yi alınca basmayan yok hadi düzgün bir şekilde sürelim bakayım 9 litre imkansız mı hiç de değil

Yorum

İşleniyor...
    X