Walla benim şehir dışı 5.7lt/100km, karma 6.6lt/100km, performans olarak epey bir 3.16i ve C180 i satışa koydurduğumu düşünüyorum, ama geçen gün kırmızı ışık kalkışında yeni kasa bir 5.20d den fena ayar aldım
Uzun lafın kısası 1.4T candır, 1.6T de candır bence imkan varsa test sürüşü yapın kararı siz verin.
Araç 13000 km de , tamamı şehiriçi kullanım(Antalya trafiği çok sıkışık değildir genelde ). 27,5km/saat ve devamlı kısa mesafelerde kullandım . İs ev arası 8 km .
Bazı arkadaslar 1.4t ile 6-7 lt yakıyorlar ama ort. hızları 40-50km/saat . Benim ort. hızımda o kadar olsa 8,5 lt/100km tüketimim olur diye tahmin ediyorum
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Araç 13000 km de , tamamı şehiriçi kullanım(Antalya trafiği çok sıkışık değildir genelde ). 27,5km/saat ve devamlı kısa mesafelerde kullandım . İs ev arası 8 km .
Bazı arkadaslar 1.4t ile 6-7 lt yakıyorlar ama ort. hızları 40-50km/saat . Benim ort. hızımda o kadar olsa 8,5 lt/100km tüketimim olur diye tahmin ediyorum
haklisiniz 40-50 km yi sehir ici olarak baz almamak lazim .benim ortalamam 8.3 ortalama hiz 26 km.aman aman cok dikkat edilse 1.4 t sehir ici kendi kullandigim guzergahta 7.5 ten assagiya inmez kisa mesafe kullanimi filan dur kalk olan yerler cunku benim gittigim yerler .
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Aynı mesafede ki yolda ışıklara takılmazsam 6 L. takılırsam 7,5-8 L. ortalama tüketim yapıyorum.Dur kalk bu arabanın düşmanı neredeyse.Benim ortalama hızım 35 km gibi
Yorum