Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok Kararsızım 1.6T mi 1.4T mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Çok Kararsızım 1.6T mi 1.4T mi ?

Orjinal yazı sahibi: emre2929
    tavsiyem 1.4t olacaktır.Kendim kullandıgım için değil performansı tatmin eder yakıt olarakta benim görüşüm 3-4 litre daha fazla yakıyor 1.6t. 1.4t çıktıgından beri insignia olarak satışlar 1.4t tabiri cahisse peynir ekmek gibi satılmaya başladı 2.el olarak bakarsakta çogu kişi 1.6t ların yakıtından dolayı 1.6turbolara çekimser bakıyorlar.Bu nedenlerden dolayı 1.4t diyorum
    Emre kardesim 3-4 lt fazla yakiyor demissin de ben
    180 km yolda ortalama 120 kmh hizla 8 lt yaktim simdi o yolda sen 4 hadi 5 lt yak benim tempomda helal olsun sana
    Neyse bugun Bursa bulusmasinda Yigit'in 1.4 ile karsilastiralim sonuca bakariz
    Gecen sefer gazlarken (+230 kmh) biz 12 lt Yigit de 10.5 lt ortalama yakmisti (ben farkin 15% den fazla olmayacagini dusunuyorum.

Yorum

1.6 t derim kesinlikle...
      F30 Sport+

Yorum

Bu Km lerle Ben Olsam, OPC Bile Bakardım..

Bkz İnsignia OPC ; http://www.google.com.tr/imgres?imgu...9QEwAQ&dur=250

Yorum

1.6 t cosmo...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkangsm
            değerli yorumlarınız için teşekkürler buradan sizin yapmış oldugunuz yorumlarla kararımı kesinleştirip aracı alacagım ayrıca murat kardeş senin cosmo yu görünce içim gidiyor oda cabası
            Çok beğendiysen senin olsun... Hem kararsızlığında son bulur..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
              Aracım şimdilik Şehir içi 7 lt.tüketiyor belki biraz daha düşebilir.

700 km.deki yakıt masrafınız.
              Muratın yakıtına göre 11,3 lt*7* 4,5 = 355,95 TL.
              Benim aracın yakıtına göre 7,0 lt*7*4,5 = 220,50 TL.

Sadece opelde değil diğer markalarda da yeni trend 1.4 Turbo
              Düşük motor,düşük tüketim,yüksek performans,temiz bir doğa
              Selçuk hesaplama yaparken benim aracı baz alırsan yanılırsın.Netice benim araç downpipe ve komple egzost var ayrıca ghip ve sprint boosterda kullanıyorum..Yani buda stock 1.6 t ya göre eminimki 1,5-2 lt fazla yakıyorum..

Buna göre;

Murat'ın yakıtına göre 9,3 lt*7* 4,5 = 292,95 TL.
              Selçuk'un yakıtına göre 7,0 lt*7*4,5 = 220,50 TL.

Aradaki bu kadar fark yüzünden kesinlikle edition ve 140hp bir araç seçmem ben kendi adıma..

Yorum

Selçuk hesaplama yaparken benim aracı baz alırsan yanılırsın.Netice benim araç downpipe ve komple egzost var ayrıca ghip ve sprint boosterda kullanıyorum..Yani buda stock 1.6 t ya göre eminimki 1,5-2 lt fazla yakıyorum..

Buna göre;

Aradaki bu kadar fark yüzünden kesinlikle edition ve 140hp bir araç seçmem ben kendi adıma..

[/quote]

1,4 T normal kullanımda şehir içinde Türkiye'deki enaz tüketime sahip(her segmentde) benzinli araçlardan biri.
                Performans istediğinde ise normal 100 arabanın 80 nini geride bırakır.

1,6 T normal kullanımda şehir içinde kendi segmentinde ki araç ortalamasına uyan bir araç
                Performans istediğinde ise kendi segmentindeki 100 arabanın 90 nını geride bırakır.

Ben normal kullanımda az yakan performans istediğimde ise iyi bir performans veren ve 1,4 T 'yi
                kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yorum

Yaşlandık mı? , akıllandık mı? yoksa benzin fiyatlarından mı? bilmiyorum ama eskiden bu beygirler olacaktı ben 180 az enaz 325 'i tercih et derdim.
                  Şimdi 140 'a ideal diyorum.

Yorum

1.4 edition elegance flyaudio navi sunroof oli
                    mpik beyaz camlara 1 numara film ve yeni stil paketi.bence hemen sipariş et.pişman olmanın imkanı yok.

Yorum

kesinlikle 1.4 t diyorum 100 kmde 1.6 t ile 3 litre oynasa ayda yapacağınız 700 kmde 21 litre eder yani ayda 100 lira kara geçsenizsenede 1200 lira ederki performans olarakta km yapıldıkçafişeklenen hırçınlaşan bir araba 1.4 ayrıca start stop özelliğide iyi bir seçenek..tabii karar sizin...

Yorum

Benim yakıtıma göre 8,5 lt*7*4,5=267,75
                        Selçuk'un yakıtına göre 7 lt*7*4,5=220,50

Buna göre kesinlikle 1.6 T Cosmo alırdım ben
                        2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

katılıyorum.hele ki kullanimin buyuk çoğunluğu şehir içi ise fazladan 40 beygiri hergün beslemeye gerek yok

Orjinal yazı sahibi: tozse

Buna göre;

1,4 T normal kullanımda şehir içinde Türkiye'deki enaz tüketime sahip(her segmentde) benzinli araçlardan biri.
                          Performans istediğinde ise normal 100 arabanın 80 nini geride bırakır.

1,6 T normal kullanımda şehir içinde kendi segmentinde ki araç ortalamasına uyan bir araç
                          Performans istediğinde ise kendi segmentindeki 100 arabanın 90 nını geride bırakır.

Ben normal kullanımda az yakan performans istediğimde ise iyi bir performans veren ve 1,4 T 'yi
                          kesinlikle tavsiye ediyorum.

[/quote]
                          Orjinal yazı sahibi: erdo
                          Benim yakıtıma göre 8,5 lt*7*4,5=267,75
                          Selçuk'un yakıtına göre 7 lt*7*4,5=220,50

Buna göre kesinlikle 1.6 T Cosmo alırdım ben
                          1.4 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                            Orjinal yazı sahibi: emre2929
                            tavsiyem 1.4t olacaktır.Kendim kullandıgım için değil performansı tatmin eder yakıt olarakta benim görüşüm 3-4 litre daha fazla yakıyor 1.6t. 1.4t çıktıgından beri insignia olarak satışlar 1.4t tabiri cahisse peynir ekmek gibi satılmaya başladı 2.el olarak bakarsakta çogu kişi 1.6t ların yakıtından dolayı 1.6turbolara çekimser bakıyorlar.Bu nedenlerden dolayı 1.4t diyorum
                            Emre kardesim 3-4 lt fazla yakiyor demissin de ben
                            180 km yolda ortalama 120 kmh hizla 8 lt yaktim simdi o yolda sen 4 hadi 5 lt yak benim tempomda helal olsun sana
                            Neyse bugun Bursa bulusmasinda Yigit'in 1.4 ile karsilastiralim sonuca bakariz
                            Gecen sefer gazlarken (+230 kmh) biz 12 lt Yigit de 10.5 lt ortalama yakmisti (ben farkin 15% den fazla olmayacagini dusunuyorum.

uzun yol olarak demedim şehir içi olarak söyledim uzun yolda o kadar fark olmaz zaten
                            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

şöyle bir seçenekte var 2.0t almakta mantıklı olabilir çok kasmıyorsa yakıt ücreti vs .
                              2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                              yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

1,6t çok yakmıyor benimki 10,4lt/100km

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X