Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insignia vs Audi A6

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel Insignia vs Audi A6

Orjinal yazı sahibi: metal
    tamamdır dostlarım. İnsignia ile Audi A6'yı (!) karşılaştırdık ve genel olarak İnsignia'nın daha iyi olduğuna karar verdik.

sanırım herkes bu konuda hemfikir...?

Abi Insignia ile Audi A6 yı karşılaştırmadık. Insignia'nın tasarımıyla A6 nınkini karşılaştırdık. Insignia diyen var A6 diyen var. Tasarım olarak Insignia kadar güzel mi A6 hayır, tabi genel olarak A6 daha iyidir parayı verdikten sonra. Ben oylamanın ne hakkında olduğunu okumadan başlığa bakarak A6' yı işaretledim. Eğer anket hangisini alırdınız olsa yine A6 yı işaretlerdim. Lakin tasarım diyormuş, oyu boşu boşuna A6 ya verdik..
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Hasanim merak etme bircok kisi senin gibi verdi oyunu....Bizim basindan beri anlatmaya calistigimiz nokta bu iste....Arabalarin alt yapi ,surus,motor olarak iyisi a6 olanilir ama dizayn olarak kesinlikle İNSİGNİA.......

Yorum

Abi Insignia ile Audi A6 yı karşılaştırmadık. Insignia'nın tasarımıyla A6 nınkini karşılaştırdık. Insignia diyen var A6 diyen var. Tasarım olarak Insignia kadar güzel mi A6 hayır, tabi genel olarak A6 daha iyidir parayı verdikten sonra. Ben oylamanın ne hakkında olduğunu okumadan başlığa bakarak A6' yı işaretledim. Eğer anket hangisini alırdınız olsa yine A6 yı işaretlerdim. Lakin tasarım diyormuş, oyu boşu boşuna A6 ya verdik..
        [/quote]

Hasan zaten oya ihtiyacımız yok, herkesin beğendiği kendisine güzel ...insignia'da bize güzel...

Yorum

İşleniyor...
        X