Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insignia vs Audi A6

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel Insignia vs Audi A6

ben de daha değişik bir boyut getireyim, tasarım diince niçin hep dış tasarıma odaklanıyoruz? Bu araçların iç yaşam alanı yok mu?
    Dış tasarım olarak Insignia daha sportif yapısıyla bana göre daha al benili ama iç tasarım da Audi ye laf yok.

Başka bir açıdan daha bakacak olursak 2009 yılında tasarlanan bir opel in kendinden üç yıl sonra gelen audi ile karşılaştırılması bence dizaynın ne kadar güzel olduğunun başka bir kanıtı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
      merhaba arkadaşlar. araç satınalma döneminde uzunca bir süre dahil olduğum siteye başka bir araç almış olamama rağmen alışkanlık işte arada bakıyorum. buradaki muhabbet hoşuma gidiyor açıkçası.

yalnız bu audi a6 mı insignia mı topiğine çok enteresan gelmesinden mütevellit bişeyler yazmak istedim.

şunu öncelikle sormak isterim; siz hiç yeni a6 ile insignia yı yanyana gördünüz mü? bana kalırsa eğer görmüş olsaydınız insignia yazan arkadaşlar tekrar düşünürdü gibi geliyor. -fanatikler hariç- bi kere audi a6 nın o ihtişamının yanında hiçbir D sınıfı araç tutunamaz. buna kendi aracım da dahil. biz sade vatandaşız. öyle bilmem ne ödüllerini falan bilmeyiz. yanyana koyup 1000 kişiye sorsak 990 ı nın hiç şüphe yokki a6 diyeceği aşikar. insignia sitesinde dahi olsak ben daha objektif yorumlar beklerdim.

dediğim gibi ben insigniayı çok severim. gönlümü -bence- daha iyi olan başka bir D sınıfı araca kaptırmış olsam da insignia çok güzel bir araç. ama yapmayın... a6 ile bari kıyaslamayın. nerede insignia nerede a6 yahu... Allah iyiliğinizi versin dostlarım...

citroen c6 hayatımda gördüğüm en berbat araçlardan biridir. ama o araç bence tam bir tasarım hatası.

ama onun konumuzla alakası yok. sonuç olarak lütfen elma ile armutu karşılaştırmayalım. hatta volkswagen'i sevmesem bile CC ile bile insignia karşılaştırılacak bir araç değildir. bunların hepsi benim şahsi görüşüm ha isteyen avendator ile bile karşılaştırabilir. zevkler ve renkler tartışılamaz aslında.

ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi a6 ile bmw 5 serisini karşılaştırabiliriz. bence 5 serisi a6 ya 10 basar bir tasarıma sahip.. ama insignia değil dostlarım. yapmayın lütfen dışarıdan okuyan gülecek yahu bu foruma.

Bence de a6 bmw 5 serisine 10 basar.yani zevkler kişiye göre değişir.
      Ayrıca 1000 kişiye sorsak 10 kişi insignia güzel der diyorsun ya gerçekten 10 kişi derse ben o 10 kişinin içinde olurum.
      Ama bence a6 yı sorduklarının büyük çoğunluğu a6 yı a4 kağıdının iki boy büyüğü zanneder. haha haha haha

Yorum

Audi A4 ile kıyaslanabilir ancak abartılı olmuş anket...
        2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
        2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Neyse dostlar hala konunun sacma veya abartili olugunu soyleyen dostlar var..... Hala su konuda uzlasamadik konu dizayn guzelligi arabalarin ozelliklerinin guzelligi veya iyiligi degil...yani burada basindan beri de dedigim gibi fiat 500 de olabilirdi ve abarti olmazdi...ancak hala a6 ile insignia kiyaslanamaz deyip dizayn haricndeki ozellikleri sayan dostlar var.... Neyse sonuc olarak sunu soyleyecegim....a5 haric hicbir arabanin dizayni insignia ile yarisamaz.( super sporlar haric ) bu da benim gorusum. Saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Neyse dostlar hala konunun sacma veya abartili olugunu soyleyen dostlar var..... Hala su konuda uzlasamadik konu dizayn guzelligi arabalarin ozelliklerinin guzelligi veya iyiligi degil...yani burada basindan beri de dedigim gibi fiat 500 de olabilirdi ve abarti olmazdi...ancak hala a6 ile insignia kiyaslanamaz deyip dizayn haricndeki ozellikleri sayan dostlar var.... Neyse sonuc olarak sunu soyleyecegim....a5 haric hicbir arabanin dizayni insignia ile yarisamaz.( super sporlar haric ) bu da benim gorusum. Saygilar sevgiler
            +1907

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              bence 5 serisi a6 ya 10 basar bir tasarıma sahip.. ama insignia değil dostlarım.
              önceki mesajımda dediğim "tasarım zevki kişiden kişiye değişir" durumu bu yazınıza örnekti işte
              bence Insignia'da Audi A6'da güzel tasarıma sahip.

C6'yı konuyla alakası olduğu için değil, tasarım güzelliğinin segment ile alakası olmadığını göstermek için paylaştım.
              +1907

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                merhaba arkadaşlar. araç satınalma döneminde uzunca bir süre dahil olduğum siteye başka bir araç almış olamama rağmen alışkanlık işte arada bakıyorum. buradaki muhabbet hoşuma gidiyor açıkçası.

yalnız bu audi a6 mı insignia mı topiğine çok enteresan gelmesinden mütevellit bişeyler yazmak istedim.

şunu öncelikle sormak isterim; siz hiç yeni a6 ile insignia yı yanyana gördünüz mü? bana kalırsa eğer görmüş olsaydınız insignia yazan arkadaşlar tekrar düşünürdü gibi geliyor. -fanatikler hariç- bi kere audi a6 nın o ihtişamının yanında hiçbir D sınıfı araç tutunamaz. buna kendi aracım da dahil. biz sade vatandaşız. öyle bilmem ne ödüllerini falan bilmeyiz. yanyana koyup 1000 kişiye sorsak 990 ı nın hiç şüphe yokki a6 diyeceği aşikar. insignia sitesinde dahi olsak ben daha objektif yorumlar beklerdim.

dediğim gibi ben insigniayı çok severim. gönlümü -bence- daha iyi olan başka bir D sınıfı araca kaptırmış olsam da insignia çok güzel bir araç. ama yapmayın... a6 ile bari kıyaslamayın. nerede insignia nerede a6 yahu... Allah iyiliğinizi versin dostlarım...

citroen c6 hayatımda gördüğüm en berbat araçlardan biridir. ama o araç bence tam bir tasarım hatası.

ama onun konumuzla alakası yok. sonuç olarak lütfen elma ile armutu karşılaştırmayalım. hatta volkswagen'i sevmesem bile CC ile bile insignia karşılaştırılacak bir araç değildir. bunların hepsi benim şahsi görüşüm ha isteyen avendator ile bile karşılaştırabilir. zevkler ve renkler tartışılamaz aslında.

ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi a6 ile bmw 5 serisini karşılaştırabiliriz. bence 5 serisi a6 ya 10 basar bir tasarıma sahip.. ama insignia değil dostlarım. yapmayın lütfen dışarıdan okuyan gülecek yahu bu foruma.

Bence de a6 bmw 5 serisine 10 basar.yani zevkler kişiye göre değişir.
                Ayrıca 1000 kişiye sorsak 10 kişi insignia güzel der diyorsun ya gerçekten 10 kişi derse ben o 10 kişinin içinde olurum.
                Ama bence a6 yı sorduklarının büyük çoğunluğu a6 yı a4 kağıdının iki boy büyüğü zanneder. haha haha haha
                ilahi dostum. demek audi a6 bmw 5 serisine 10 basar öyle mi? ee insignia da a6 ya 10 basar... o zaman demekki insignia yeni 5 serisine 100 basar diyebiliriz. haha haha

Yorum

ilahi dostum. demek audi a6 bmw 5 serisine 10 basar öyle mi? ee insignia da a6 ya 10 basar... o zaman demekki insignia yeni 5 serisine 100 basar diyebiliriz. haha haha

[/quote]
                  Matematiğin iyi galiba zaten o yüzden bu kıyaslamayı anlayamıyorsun.
                  Ben matematik kıyaslaması değil edebiyat kıyaslaması yapıyorum.
                  Teknik değil şiirsel tasarım.

Yorum

tamamdır dostlarım. İnsignia ile Audi A6'yı (!) karşılaştırdık ve genel olarak İnsignia'nın daha iyi olduğuna karar verdik.

sanırım herkes bu konuda hemfikir...?

Yorum

Yorum

tamamdır dostlarım. İnsignia ile Audi A6'yı (!) karşılaştırdık ve genel olarak İnsignia'nın daha iyi olduğuna karar verdik.

sanırım herkes bu konuda hemfikir...?

çabuk pes ettiniz Neyse sağlık olsun..... Bİr Dayım vardı annemin dayısı.. eski kasa vw yumurta tipli..minusu vardı toz kondurmazdı üstüne sattı reno 12 swaraç aldı dağı taşı yükleyip taşırdı bu sefer bunqa toz kondurmadı.. ne zaman tofaş slx aldı mersedese bindiğini sandı onuda satıp aynı motor tempra sx e binice mersedesin şekli deişti birden :P en sonda seat sw bir aracı vardı .. ona ne yorum getirdi bilmiyorumm.. .Kargaya yavrusu Şahan gözükürmüş derler .. İnsigniamız hep ŞAHAN dır
                        Sağlıcaqkla kalın .
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

[/quote] çabuk pes ettiniz Neyse sağlık olsun..... Bİr Dayım vardı annemin dayısı.. eski kasa vw yumurta tipli..minusu vardı toz kondurmazdı üstüne sattı reno 12 swaraç aldı dağı taşı yükleyip taşırdı bu sefer bunqa toz kondurmadı.. ne zaman tofaş slx aldı mersedese bindiğini sandı onuda satıp aynı motor tempra sx e binice mersedesin şekli deişti birden :P en sonda seat sw bir aracı vardı .. ona ne yorum getirdi bilmiyorumm.. .Kargaya yavrusu Şahan gözükürmüş derler .. İnsigniamız hep ŞAHAN dır
                          Sağlıcaqkla kalın .
                          [/quote]
                          Eyvallah...

Yorum

heheh

Yorum

Beğenme insana bağlı bişey Önemli olan hissetiklerini ifade edebilmek. Olduğu gibi belirleyebilmek.
                              Ayrıca unutulmamalı ki Pazarlamaya büyük paralar veren milyarlarca insan var
                              Örnek düşünün ki bir araç İtalyan bir firma tarafından 1,000,000 TL satılıyor sonra Çinli bir firma gelip bu markayı alıp arabanın daha da iyisini üretti diyelim. Ve aracı 100,000 TL'ye ssatışa çıkardı. Burada çıkarılacak anlam nedir Pazarlama ekibi istifa etmiş
                              Yani siz siz olun Pazarlamaya mı yoksa o eşyanın gerçek değeride mi para sayıyorsunuz ona dikkat edin.
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

araba insignia gerisi faso fiso hehehehe
                                1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

İşleniyor...
                                X