Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insignia vs Audi A6

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel Insignia vs Audi A6

koşullar eşit değil aynı olayı birde tarlada denemek lazım traktörün lastikleri asfaltta nekadar tutunabilirki.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Ahmet kardeşim hemşehrim ömürlük kadın olması konusunda senle hem fikirim ama konu ömürlük olması değil........Konu hangisinin GÜZEL KADIN olduğu muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
      en güzel kadın sahip olduğum kadın dır
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Audi A6 derim

Yorum

Ön görünün olarak A6 daha güzel, genel olarak ise İnsignia
          2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

İnsigniaya bi arkadan bak oldugu gibi nerdeyse motora kadar gozukuo

Yorum

O hepsi icin gecerli degil Tolgacim....Benim arabada hicbir sey gozukmuyor ,opclerde gozukmuyor....

Yorum

tasarım olarak yeni audi A6 hem içerde hem de dışarda teknolojinin son nimetlerinden yararlanmış bir araç. teknolojiyi de konuşturunca güzellik de arkasından takip ediyor kesinlikle, örneğin gündüz lambalarının aynı zamanda sarı led olup sinyal görevi görmesi aşırı ince düşünülmüş bir artı, ayriyeten arka lambaların da tamamen led olması arabanın arkasını da çok güzel kılıyor. yandan bakınca audinin ince ve yere yakın dizaynı arabayı bence insigniadan bir çıt daha sportif gösteriyor. audi a6 gerçekten üstün bir tasarıma sahip, hatta kendi rakipleri arasında da en iyi tasarıma sahip diyebilirim. E serisinden de daha güzel görünüyor. içine girip konuşmaya gerek yok zaten. maalesef ve sınıfı gereği insignia onu geriden takip ediyor. bu konuda şunu da belirtmek istiyorum, madem fiyat ve sınıf olarak bakmıyoruz, audiyi tamamen doldurur ve insigniayı da tamamen doldurursak yanyana durmaları mümkün bile değil. hele ki içine girdiğimizde (malum dışını diğer insanlar içini biz göreceğiz ) audi kat kat yükseklerde...

Yorum

merhaba arkadaşlar. araç satınalma döneminde uzunca bir süre dahil olduğum siteye başka bir araç almış olamama rağmen alışkanlık işte arada bakıyorum. buradaki muhabbet hoşuma gidiyor açıkçası.

yalnız bu audi a6 mı insignia mı topiğine çok enteresan gelmesinden mütevellit bişeyler yazmak istedim.

şunu öncelikle sormak isterim; siz hiç yeni a6 ile insignia yı yanyana gördünüz mü? bana kalırsa eğer görmüş olsaydınız insignia yazan arkadaşlar tekrar düşünürdü gibi geliyor. -fanatikler hariç- bi kere audi a6 nın o ihtişamının yanında hiçbir D sınıfı araç tutunamaz. buna kendi aracım da dahil. biz sade vatandaşız. öyle bilmem ne ödüllerini falan bilmeyiz. yanyana koyup 1000 kişiye sorsak 990 ı nın hiç şüphe yokki a6 diyeceği aşikar. insignia sitesinde dahi olsak ben daha objektif yorumlar beklerdim.

dediğim gibi ben insigniayı çok severim. gönlümü -bence- daha iyi olan başka bir D sınıfı araca kaptırmış olsam da insignia çok güzel bir araç. ama yapmayın... a6 ile bari kıyaslamayın. nerede insignia nerede a6 yahu... Allah iyiliğinizi versin dostlarım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
                    merhaba arkadaşlar. araç satınalma döneminde uzunca bir süre dahil olduğum siteye başka bir araç almış olamama rağmen alışkanlık işte arada bakıyorum. buradaki muhabbet hoşuma gidiyor açıkçası.

yalnız bu audi a6 mı insignia mı topiğine çok enteresan gelmesinden mütevellit bişeyler yazmak istedim.

şunu öncelikle sormak isterim; siz hiç yeni a6 ile insignia yı yanyana gördünüz mü? bana kalırsa eğer görmüş olsaydınız insignia yazan arkadaşlar tekrar düşünürdü gibi geliyor. -fanatikler hariç- bi kere audi a6 nın o ihtişamının yanında hiçbir D sınıfı araç tutunamaz. buna kendi aracım da dahil. biz sade vatandaşız. öyle bilmem ne ödüllerini falan bilmeyiz. yanyana koyup 1000 kişiye sorsak 990 ı nın hiç şüphe yokki a6 diyeceği aşikar. insignia sitesinde dahi olsak ben daha objektif yorumlar beklerdim.

dediğim gibi ben insigniayı çok severim. gönlümü -bence- daha iyi olan başka bir D sınıfı araca kaptırmış olsam da insignia çok güzel bir araç. ama yapmayın... a6 ile bari kıyaslamayın. nerede insignia nerede a6 yahu... Allah iyiliğinizi versin dostlarım...

Bence sizde tam objektif olarak bakamıyorsunuz, çünkü yanyana koyarken fiyat unsurunuda üzerlerine yazmak lazım. Bu olay birde zevk ve renk işi

İnsan oğlu güzel sevmez, sevdiğini güzel bulur

Selamlar.
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

A5 hariç hiçbir A6 tasarımı trafikte zaman zaman görmeme rağmen kafamı çevirip bakacak kadar dikkatimi çekmedi.
                      2009 yılından beri ben farkında olmadan acaba yanımdan bir insignia geçmişmidir diye merak ediyorum.
                      İnsignia kasa tasarımıyla a6 nın çok üstünde ve dikkat çekici bir araç olduğumu düşünüyorum.
                      Israrla a6 güzel diyenler acaba aracın fiyatından mı etkileniyorlar?

Yorum

tartışması bile yapılmaz bence bu konunun ya.A6 ile karşılaştırılcak sınıfta bi araba değil ki aradaki fiyat farkını söylemiyorum bile.maddi durum varsa tabikide A6.ha deseniz ki yeni bmw 5 serisi mi audi A6 mı oturup tartışalım olur ama bu konunun tartışması yapılmaz bence.

Yorum

İnsignianın tasarımı o kadar dikkat çekici ki wolksvagen mühendisleri bile cc'yi tasarlarken
                          özellikle İnsignia'ya benzetmişler. haha cool

http://www.youtube.com/watch?v=gFJk0l5CRb8#

Yorum

bencede tartışması bile yapılmaz ama bu segment farkından dolayı değil, tasarım zevki kişiden kişiye değiştiği için
                            Citroen C6 E segmenti, bu arabayı Astra'yla hatta Corsa'yla sadece tasarımını karşılaştırsak kaç kişi C6'yı tercih eder? bu konunun açılış sebebi tasarımdı.

InsigniaTEAM

Yorum

citroen c6 hayatımda gördüğüm en berbat araçlardan biridir. ama o araç bence tam bir tasarım hatası.

ama onun konumuzla alakası yok. sonuç olarak lütfen elma ile armutu karşılaştırmayalım. hatta volkswagen'i sevmesem bile CC ile bile insignia karşılaştırılacak bir araç değildir. bunların hepsi benim şahsi görüşüm ha isteyen avendator ile bile karşılaştırabilir. zevkler ve renkler tartışılamaz aslında.

ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi a6 ile bmw 5 serisini karşılaştırabiliriz. bence 5 serisi a6 ya 10 basar bir tasarıma sahip.. ama insignia değil dostlarım. yapmayın lütfen dışarıdan okuyan gülecek yahu bu foruma.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
                                bence 5 serisi a6 ya 10 basar bir tasarıma sahip.. ama insignia değil dostlarım.
                                önceki mesajımda dediğim "tasarım zevki kişiden kişiye değişir" durumu bu yazınıza örnekti işte
                                bence Insignia'da Audi A6'da güzel tasarıma sahip.

C6'yı konuyla alakası olduğu için değil, tasarım güzelliğinin segment ile alakası olmadığını göstermek için paylaştım.
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X