Sınıf farkı olmasına rağmen Insigni efsane olabilecek bir araç.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel Insignia vs Audi A6
Collapse
X
-
Ynt: Opel Insignia vs Audi A6
Orjinal yazı sahibi: smg05A5 desen gözüm kapalı audi derim ama a6 bana biraz çirkin geliyor. Gerçi çirkin gelsede premium işin içine girdiği zaman opeli tanımam
Ama insigniayı seyretmek a6 yı seyretmekden daha keyifli.
Yorum
-
A6 Insignia dan bir tek tasarım olarak geride bana göre.Kıyaslama biraz eksik olmuş
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Ben olaya biraz farkli acilardan bakayim. Araba designini bana gore 4 farkli acidan degerlendirebilirz. Bir on iki profil uc arka dort ise butunluk. Bunlarin hepsine not vereck olursam ve benim onceligim agresiflik ve cekicilik audi onden bakildiginda daha guzel daha agresif. Profilden bakarsak kesinlikle piyasadaki en guzel araba insignia. Arkadan bakildiginda ise benim yine oyum insigniaya gider. Total olark degerlendirip butunluk denirse ise sonuc insignia......Burada arkadasimizin yaptigi kiyaslamda segment farkinin pek onemi yok. Design uzerinde duruyoruz.design da goreceli ve her sekilde tartisilabilir bir kavram. Bu nefenle bakipda begendigimiz bizim icin yeterli bence. Bu da benim gozumde her zaman İNSİGNİA hiho hiho hiho hiho urock oleyy
Yorum
Yorum