Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Enerji tasarruf cihazı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Enerji tasarruf cihazı

Arkadaşlar bazı yerlerde satılan bir çok kişinin başarılı olduğunu söylediği E101 yakıt tasarruf cihazları hakkında bilinenden ekstra birşey söyleyebilecek olan var mı ?????? Bu konuyla ilgili yapılan açıklamalar ve Odtü araştırmaları % 8 ve %15 civarında yakıt tasarrufu yaptığı ve benzinin yanmasının kolaylaşması sonucunda az da olsa performans artışından bahsediliyor .yorumlarınızı merak ediyorum. Ben sipari verdim ve denemesini yapacağım ve siznle paylaşacağım. Eğer etkili görmez isem annemlerin kombilerinde kullanmasını sağlayıp sonuca bakacağım....

Ynt: Enerji tasarruf cihazı

abi bilmiyorum ama bana kandırmaca gibi geliyor sanki ama hayırlısı bakalım senden öğrenicez artık nasıl bişey olduğunu

Yorum

Vallahi Ömerim işin içinde odtü olunca ve araştımaları ayrıntılı şekilde okuyunca karar verdim. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak... nasıl olsa elimizde yol bilgisayarı var. Ölçer bakarız...

Yorum

aynen abi, bakalım, inşallah seni utandırmasın

Yorum

bende inanmıyorum böyle bir tasarruf sağlayacağına Ama sen memnun kalırsan biz de sipariş ederiz
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Bildiğim kadarı ile bu tür cihazları araçlarına takanlar ; İster istemez daha dikkatli olup arabalarını daha düşük tüketime yönelik kullanıyorlar.Bundan dolayı gerçektende düşük tüketimlere ulaşıyorlar ama bunun sebebi cihazdan değil kulanma şeklinden olduğunu düşünüyorum. Ben bu tür cihazların tüketime yönelik önemsenecek bir tasarruf yaptırdığına inanmıyorum.Öyle olsa idi opel mühendisleri insignia ları bu cihazlarla donatırdı.

Yorum

vallahi benim aracımı kullnışım bu cihaz var diye hayatta değişmez. Eğer cihaz fossa fos yapacak bir şey yok.ben aracımdan bu tarz kullanrak zevk aldığım için yakıt değerlerini bile kontrol etmiyorum.Ancak ben de merak uyandıran performansa % 8 etkisi olacak mı?????????

Yorum

Bu tasarruf cihazı macerası nasıl sonuçlandı merak ettim. Biraz önce tv dolaşırken denk geldi de. ODTÜ tasarruf yaptığını onayladı diyordu. En az % 15 en çok % 25 tyasarruf sağlıyor diye söyledi...
                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

http://www.ekoenerji.com.tr/odtu.pdf

odtü raporuna göre %0.9 güç, %0.9 tork artışı ve %4.2 yakıt tasarrufu olmuş eğer dediği gibi yakıtı partikülize konuma getirebiliyorsa
                  bu daha iyi yakıt karışımı sağlayacağından homojen bir yakıt karışımı ve optimum yanma sağlar zaten enjeksiyon püstürtmeside sıvıyı
                  parçacıklara ayırtmaktır. bir nevi ağızdan su püskürtmek gibi ancak bu partikülize yapı manyetik olarak sağlanır mı bilemem

Yorum

Utku bunu alıp deneyecekti. alıp kullandıysa onun referansı benim için daha değerli ...

Yorum

Utku haber var mı?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bir zamanlar böyle bir cihaz bende almıştım.İçini açıp baktığımda bildiğiniz mıknatıs çıkmıştı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: usta74
                          Bir zamanlar böyle bir cihaz bende almıştım.İçini açıp baktığımda bildiğiniz mıknatıs çıkmıştı.
                          Dolayısı ile aracın çekişi artmıştır.haha

Yorum

Utku' dan ses yok Hakikaten ben de merak ettim şimdi.
                            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Utku bu konuya girmek istemiyor galiba

Yorum

İşleniyor...
                              X