Arkadaşlar bazı yerlerde satılan bir çok kişinin başarılı olduğunu söylediği E101 yakıt tasarruf cihazları hakkında bilinenden ekstra birşey söyleyebilecek olan var mı ?????? Bu konuyla ilgili yapılan açıklamalar ve Odtü araştırmaları % 8 ve %15 civarında yakıt tasarrufu yaptığı ve benzinin yanmasının kolaylaşması sonucunda az da olsa performans artışından bahsediliyor .yorumlarınızı merak ediyorum. Ben sipari verdim ve denemesini yapacağım ve siznle paylaşacağım. Eğer etkili görmez isem annemlerin kombilerinde kullanmasını sağlayıp sonuca bakacağım....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Enerji tasarruf cihazı
Collapse
X
-
Ynt: Enerji tasarruf cihazı
Bildiğim kadarı ile bu tür cihazları araçlarına takanlar ; İster istemez daha dikkatli olup arabalarını daha düşük tüketime yönelik kullanıyorlar.Bundan dolayı gerçektende düşük tüketimlere ulaşıyorlar ama bunun sebebi cihazdan değil kulanma şeklinden olduğunu düşünüyorum. Ben bu tür cihazların tüketime yönelik önemsenecek bir tasarruf yaptırdığına inanmıyorum.Öyle olsa idi opel mühendisleri insignia ları bu cihazlarla donatırdı.
Yorum
-
vallahi benim aracımı kullnışım bu cihaz var diye hayatta değişmez. Eğer cihaz fossa fos yapacak bir şey yok.ben aracımdan bu tarz kullanrak zevk aldığım için yakıt değerlerini bile kontrol etmiyorum.Ancak ben de merak uyandıran performansa % 8 etkisi olacak mı?????????
Yorum
-
Bu tasarruf cihazı macerası nasıl sonuçlandı merak ettim. Biraz önce tv dolaşırken denk geldi de. ODTÜ tasarruf yaptığını onayladı diyordu. En az % 15 en çok % 25 tyasarruf sağlıyor diye söyledi...İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
http://www.ekoenerji.com.tr/odtu.pdf
odtü raporuna göre %0.9 güç, %0.9 tork artışı ve %4.2 yakıt tasarrufu olmuş eğer dediği gibi yakıtı partikülize konuma getirebiliyorsa
bu daha iyi yakıt karışımı sağlayacağından homojen bir yakıt karışımı ve optimum yanma sağlar zaten enjeksiyon püstürtmeside sıvıyı
parçacıklara ayırtmaktır. bir nevi ağızdan su püskürtmek gibi ancak bu partikülize yapı manyetik olarak sağlanır mı bilemem
Yorum
Yorum