Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangisini Alırdınız ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hangisini Alırdınız ?

insignianın dış tasarımı kesinlikle çok başarılı ve diğer seçeneklerle kıyaslanmaz diye düşünüyorum. videoda test sonuçları belli insignia kesinlikle daha stabil ve daha güvenli. 1,4 turbo +still paket + sunroof paket on numara tercih olur bence. hatta ben de 1,6 yı verip onu mu alsam

Yorum

şunu da belirtmek istiyorum superb insigniadan öyle ahım şahım uzun değil insignia 4830 mm iken superb 4870 mm, arada 4 cm var, yani insigniayı kullanabilen o aracı da çok rahat kullanır insignia daha toplu duruyor, ama superb basık bir havada olduğu için uzunmuş gibi duruyor. burada avensis yerine yeni mondeo yazsaydınız belki ortalık biraz karışabilirdi, ama mondeo seçenekler arasında bile olmadığına göre insignia

Yorum

yeni mondeo gerçekten çok şık bir araba..ama fiyatı uçuk olabilir sanırım geldiğinde diye düşünüyorum
        Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tamirer
          yeni mondeo gerçekten çok şık bir araba..ama fiyatı uçuk olabilir sanırım geldiğinde diye düşünüyorum
          fiyatını yükselteceklerini zannetmiyorum, zaten satmayan bir araç hiç satmaz

Yorum

valla araba seçiminde eşim çok önemli bir etken ( evliler beni anlayacaktır ).. o yüzden eşimin ford markasına karşı bir önyargısı var ve mondeo falan düşünemem..ama opel'e, özellikle de insignia'ya karşı da bir hayranlığı var...tabi enim işime geliyor bu durum..inşallah yaza kadar görüşü değişmez.ben de kararımı insignia'dan yana vermiş durumdayım bu aralar

Yorum

valla araba seçiminde eşim çok önemli bir etken ( evliler beni anlayacaktır ).. o yüzden eşimin ford markasına karşı bir önyargısı var ve mondeo falan düşünemem..ama opel'e, özellikle de insignia'ya karşı da bir hayranlığı var...tabi enim işime geliyor bu durum..inşallah yaza kadar görüşü değişmez.ben de kararımı insignia'dan yana vermiş durumdayım bu aralar
              doğru karar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                1.4 turbo + yeni stil paketi (18 jant + afl) + sunroof = uzun yıllar binilecek araç

bewncede 1,4t
                2015 leon fr

Yorum

Onu beşi bilmem toyota plastik aksamı içler acısı eşime yaris için test sürüşüne çıktık aracın plastik aksamları berbat ötesi bu kadarda olmaz dedirtecek kadar çok kötü işçilik var satış yetkilisi tanıdıkmı toyota neden bu kadar bozmuş dedim çünkü aracım coralla o bu kadar dandik değil plastik aksamı sadece türkiyede böyle dedi inandım açıkcası çünkü yurtdışındaki araçlarla bizim buradakiler arasında çok fark var kalite ve ekipman olarak. Bence toyotadan uzak dur..
                  Araba Çocuk Gibidir Sevgi ve Şefkat İster...

Yorum

bizim okulda bir öğretmen arkadaş corolla aldı..içine girdim baktım.takır tukur plastik her tarafı,hayret ettim..bu kadar satılan bir arabada böyle bir malzeme beklemiyordum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                      superb gerçekten çok güzel bir araç ama arkasının önüyle neredeyse alakası yok, passat zaten bir dünya para, avensiz yenilendi ama hala bişeye benzemiyor geriye tek seçenek var; insignia 1.4 turbo. bu listede rakip sadece superb olabilir, fiyat ve görüntü olarak. ama dediğim gibi superbin arkası biraz bozuk
                      geriye tek seçenek yok kardeşim. geriye 1 seçenek daha var. o da yeni mondeo. araba meraklısı biri olarak, alırken tüm d sınıfı araçları cücüğünü çıkarana kadar inceleyen biri olarak ben yeni mondeo selective'i seçtim. 2. sıraya da kesinlikle insignia cosmo'yu koyarım. ama mondeo selective hayranlıkla seyrettiğim insignia'dan beri çevirmeyi bildi.

insignia forumdakiler kızmasın. ama yeni mondeo "selective" bence insignia dan "bence" bir adım önde. ama dediğim gibi "selective" için söylüyorum bunları. yoksa titanium baya boş bir araç olmuş. selective-titanium arası bu kadar fark olması da ford'un yanlış bir politikası bence.

Yorum

bizim okulda bir öğretmen arkadaş corolla aldı..içine girdim baktım.takır tukur plastik her tarafı,hayret ettim..bu kadar satılan bir arabada böyle bir malzeme beklemiyordum.
                        ben de işte tam bu konuda hayretler içerisinde kalıyorum. bizim insanımız bir aracı önce binmek için almıyor. "ben bunu satarken elimde patlamasın, değerini korusun" düşüncesiyle alıyor. işte bu yüzdendir ki etrafımız vw'den toyotadan geçilmiyor. pek çok araç (insignia ve mondeo'da buna dahil) hakettiği yere sırf bu mantık yüzünden gelemiyor.

ben toyotanın araçlarını görünce midem ağrıyor. arkadaş diyorum bu kadar kötü bir tasarım bu kadar boş bir araç nasıl olurda bu kadar satar? ama cevabı da yukarıda işte.

GM ile beraber dünyanın en büyük otomotiv markası olan Toyota'nın türkiye modelleri tek kelimeyle karın ağrıtan cinsten!

Yorum

İşleniyor...
                        X