Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangisini Alırdınız ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hangisini Alırdınız ?

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Vidoya göre Insignia biraz yavaş ama diğer bütün özelliklerde daha iyi daha stabil gidiyor ve duruyor
    videodaki İnsignia Turbo değil Fatih abi.. ne çift egzoz çıkışı var ne Turbo yazısı.. videonun başında 2010 yılı diyor ki zaten o yılda 1.4 Turbo larda yoktu

burdaki İnsignia 1.6 115 HP manuel.. Avensis te 1.6 132 HP otomatik vites.. videoda da görüldüğü gibi, İnsignia Avensis ten her yönüyle daha güvenli ve başarılı..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Beyaz Opel İnsignia, 1.4 Turbo + Yeni Stil Paketi (AFL + Bluetooth) ve imkan varsa Sunroof Paketi ile listedeki araçların içinden mükemmel bir tercih olur

hayırlısı olsun diyelim..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ben de onu diyecektim Murat kardeşim demiş...Toyotanın normal koşullarda insigniayı kalkışta alması imkansız.....

Yorum

Insignia'da turbo motor olmasaydı Avensis mantıklı olabilirdi ama 1.4T ve 1.6T varken Avensis'in bu ikisinden daha keyifli olacağını sanmıyorum.
          birkaç sene önce bizde 2006 Vectra 1.6 105hp, dayımda 2006 Avensis 1.6 110hp vardı. ikisini çok karşılaştırdım.
          Avensis 70kg hafif ve +5hp daha güçlü, Toyota motorlarının seri olduğu söylenir ama kullanımda öyle çok hissedilir bir fark yoktu.
          iki aracın da donanım paketi aynı seviyeydi ama Opel'de herzaman donanım biraz daha fazla olur. Insignia'da da durum böyle.
          yakıt ikisinde de nerdeyse aynıydı.
          konfor; koltuk konforunda Opel çok iyi, Toyota'nın koltukları hiç iyi değildi ama yol konforunda da Toyota önde.
          sağlamlıkta; bizim Vectra periyodik bakımlar haricinde sadece sis farının buhar yapma sorunu oldu birde havalandırma kapaklarından birinin tırnağı kırılmıştı garantiden değişti.
          Avensiste farlar buhar yaptı, yol bilgisayarı ekranı bozuldu, konsoldaki tuş takımı değiştirildi, bunlarda garantiden yapıldı.
          Toyota sorunsuz bilinir ama bizim tecrübelerimizde tam tersi oldu ama sonuçta 2 araba da garantiden işlem gördü.

eski kasa Avensis ve Vectra sizinle alakasız ama şu yüzden karşılaştırdım.
          yeni kasa Avensis'i bu kadar detaylı inceleyemediğim için ikisi de aynı model, aynı motor ve aynı dönemlerde alınmış Toyota-Opel karşılaştırması yapmak istedim. belki fikir verir.
          yeni Avensis'le ilgili bildiğim, atmosferik 132hp güzel motor ama Insignia 1.4T hem yakıt hem sürüş olarak daha iyidir eminim. ayrıca işçilikte de Avensis çok iyi değil. bayide incelediğim araçta bazı plastik malzemelerde kalıp izleri vardı.
          Insignia'nın donanımı da daha dolu. bunun Avensis'e göre tek negatif yanı var fazla donanım fazla arıza riski demek. Toyota zaten sade bir araç olduğu için arıza yapacak çok şeyi de yok. zaten adam gibi ecu kontrollü sistemlere bile geçeli eminim çok olmamıştır

ben anketteki diğer iki aracı karşılaştırmaya almıyorum. hem çok iyi bilmem hemde bana uygun değil
          InsigniaTEAM

Yorum

Kalkışta avensisin insigniayı geçtiği falan yok.Süratli kalkmıyorlar, şekil olsun diye farklı kalkmışlar cool

Yorum

superb gerçekten çok güzel bir araç ama arkasının önüyle neredeyse alakası yok, passat zaten bir dünya para, avensiz yenilendi ama hala bişeye benzemiyor geriye tek seçenek var; insignia 1.4 turbo. bu listede rakip sadece superb olabilir, fiyat ve görüntü olarak. ama dediğim gibi superbin arkası biraz bozuk

Yorum

performans ve güvenlikten öte (onları zaten geçtik) evin önünde insignia gibi bir kasa dururken avensis'in hiçbir çekiciliği yok.. eski kasası bile daha başarılıydı.

1.4 t almak isteyenlerin dikkatine diye bi konu başlığı kondurmakta fayda var sanırım, yeni stil paketsiz almayın sonra pişman olmayın diye kısmet işte...
                2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Superb'i ben de beğeniyorum ancak sanki fazla büyük bir araba gibi..Yani şehir içinde zorlanılabilir..Aslında alırken sanırım en çok indirimi Superb'de yaptırabilirim..Çünkü diğerlerinden daha az tercih edilen ve satılan bir model..Insignia'yı alırken herkes AFL ile al diyor..Bu kadar önemli mi bu sistem ?
                  Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tamirer
                    Insignia'yı alırken herkes AFL ile al diyor..Bu kadar önemli mi bu sistem ?
                    bir kullanan bir daha vazgeçemiyor
                    InsigniaTEAM

Yorum

1.4 turbo iyidir.
                      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

1.4 turbo + afl paket.
                        2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

1.4 turbo + yeni stil paketi (18 jant + afl) + sunroof = uzun yıllar binilecek araç
                          (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

1.4 turbo + yeni stil paket 64 bin TL şu anda..tabi alırken indirim olur heralde bu fiyattan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tamirer
                              Herkese merhaba,
                              Ben yaklaşık 2 yıldır arabamı değiştirme peşindeyim ancak benim yeni bir araba almam eşimin atanmasına bağlı bu yüzden de bu yaz sonuna kadar beklemek zorundayım. :/
                              Şu anda kullandığım araç Megane 2 hb 1.4 LPG'li..Bu araçtan o kadar soğudum ki anlatamam..Sanırım Renault'un yaptığı en sorunlu araçlardan biri.
                              Bu yüzden alacağım araçta ilk önce sağlamlık arıyorum.Beni zırt pırt çıkaracağı sorunlarla üzmesin.Bagajı geniş olsun,sessiz olsun ve tabi konforlu olsun.
                              Yukarıdaki listede şu anda 2 seçenek arasındayım..Insignia veya Avensis..Bazıları Avensis'in tipini beğenmez ama ben beğeniyorum.Insignia'yı zaten beğenmeyen yoktur..1.4 motor da oldukça ekonomiktir..
                              Siz de yorumlarınızla bana fikir veririseniz sevinirim.
                              Şu yazınıza bakarak size direk Superb öneriyorum. Bir kere bagajı geniş olsun diyorsunuz Insignia yeterli gelebilir ama Superb 565 lt'lik bagajı size doya doya yeter. İç kısım zaten 3 oda 1 salon. Sessiz konusu evet sessiz. Ama çok da değil ihihi Sağlamlık, tüketim yönündende gayet güzel bir araçtır Superb

Bu yazınızın içinde sportif bir yön görebilsem hemen Insignia diyecektim ama sizle pek uyum sağlamayabilir Insignia.
                              '12 Hyundai Accent Era 1.4 Mode Oto. & Hyundai LPG
                              Nikon D7000

Yorum

sportif yön biraz da olsa var tabi henüz 33 yaşındayım ve çocuk da yok henüz..o yüzden birden böyle Passat veya Superb tarzı Baba arabalarına yönelmek de pek istemiyorum.Bu yüzden zaten Insignia'ya yöneldim

Yorum

İşleniyor...
                                X