Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangisini Alırdınız ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hangisini Alırdınız ?

Herkese merhaba,
    Ben yaklaşık 2 yıldır arabamı değiştirme peşindeyim ancak benim yeni bir araba almam eşimin atanmasına bağlı bu yüzden de bu yaz sonuna kadar beklemek zorundayım. :/
    Şu anda kullandığım araç Megane 2 hb 1.4 LPG'li..Bu araçtan o kadar soğudum ki anlatamam..Sanırım Renault'un yaptığı en sorunlu araçlardan biri.
    Bu yüzden alacağım araçta ilk önce sağlamlık arıyorum.Beni zırt pırt çıkaracağı sorunlarla üzmesin.Bagajı geniş olsun,sessiz olsun ve tabi konforlu olsun.
    Yukarıdaki listede şu anda 2 seçenek arasındayım..Insignia veya Avensis..Bazıları Avensis'in tipini beğenmez ama ben beğeniyorum.Insignia'yı zaten beğenmeyen yoktur..1.4 motor da oldukça ekonomiktir..
    Siz de yorumlarınızla bana fikir veririseniz sevinirim.
    0
    Skoda Superb
    0%
    0
    VW Passat TSI
    0%
    0
    Toyota Avensis
    0%
    0
    Opel Insignia 1.4
    0%
    0
    Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Ynt: Hangisini Alırdınız ?

sanırım listedeki en zayıf halka avensis. ben alım aşamasında avensis ve insignia arasında kalmıştım ve ikisini de ard arda test etmiştim (çekmeköyde opel ve toyota bayileri yan yana, ordan oraya mekik dokumuştum). insignianın olayı avensisten cidden daha farklı. ayrıca motor gücü olarak insignia avensisten baya baya canlı. zaten atmosferik 1.6 motorla 1.4 turbo insignia arasında ciddi performans farkı var.
    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

İstediginiz ozelliklerde en uygun secenek İnsignia'dir.
      Tek hir ihtimal gercekten cok yol yapiyorsaniz ve performans onemli degilse
      SuperB 1.6 TDI fiyat olarak bir alternatif olabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
        sanırım listedeki en zayıf halka avensis. ben alım aşamasında avensis ve insignia arasında kalmıştım ve ikisini de ard arda test etmiştim (çekmeköyde opel ve toyota bayileri yan yana, ordan oraya mekik dokumuştum). insignianın olayı avensisten cidden daha farklı. ayrıca motor gücü olarak insignia avensisten baya baya canlı. zaten atmosferik 1.6 motorla 1.4 turbo insignia arasında ciddi performans farkı var.
        Aynen dediğin gibi barbaros abi çekmeköy opel toyota taşdelen ford ümraniye vw bayileri arasında iki gün gitik geldik
        2016 w205 AMG

Yorum

çalıştığım şirkette başka bir birimin müdürü avensis aldı 2011 model 1.6 benzinli yaklaşık 6 ay oldu şuanda satıyor performansından v e yakıtından çok şikayetçi.ben ondan 1-2 ay kadar önce aldım aracımı.bana senin araç çok yakar diyordu.fakat avensisi aldıktan sonra ortalama 10 -11 lt tüketmeye başladı.bana ya en azından seninki gidiyor tüketiyor bizimki gitmeden yakıyor diye dert yanmaya başladı.ve en son 8 lt ortalamalara indim diyodu onuda 2000 devir civarı vites atarak hiç yüklenmeyerek açıkcası insanın araba sürme hevesini kaçırtacak şekilde sürüşü sonucu elde etmiş.ya bukadar kasacaksak az tüketmek için lazım değil o araba
          sonuç olarak 1.4 t insignia normal bir kullanımla zaten 8-9 lt ortalama yakalıyor hemde araç avensis gibi yokuşlarda yığılmaz bastımmı gaza tepkisini verir.düşünmeden insignia al derim.
          illa avensis alacam dersen bizim arkadaşın aracı hala satılık sanırım 49.000 civarına verecek onuda sana alabiliriz
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Arkadaşlar bu sınıftaki araçları alan müsteriler için yakıt tüketimi çok önemli bir kriter ama nbunun yanında en önemli kriter dizayn. Yani az yakacak diye bir araba alacaksam c sınıfı sedan alırım yan gelip yatarım.Ancak bir üst sınıfta dizayn arabayı sattıran en önemli kriterlerden biri. O yüzden bu sınıfta açık ara insignia dizayn konusunda herkesin önünde...

Yorum

Bu da soru mu diyecek oldum cevaba bile gerek yok dedim ama
              Karar aşamasında kafan karışmış olabilir.Bu video sana yardımcı olur.

http://www.youtube.com/watch?v=yY8t7mQbqyQ#

Yorum

insignia 1.4 olduğu için bence soru işareti ama 1.6 olsa kesinlikle insignia derdim...
                F30 Sport+

Yorum

Vidoya göre Insignia biraz yavaş ama diğer bütün özelliklerde daha iyi daha stabil gidiyor ve duruyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

1.4 + afl seçeneğiyle birlikte düşünebilirsiniz
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Bu videoyu izlemiştim.Japon arabaları daha hafif olduğu için hızlanmalar daha seri.Gerisi zaten her türlü Insignia

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                        Bu videoyu izlemiştim.Japon arabaları daha hafif olduğu için hızlanmalar daha seri.Gerisi zaten her türlü Insignia
                        taner sen nerelerdesin yaaa ihihi

bencede insignia 1,4 hem yakışıklı hende sağlam
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İnsignia almadan once aklimda superb vardi hep,nezaman Opel bayine girdim ve İnsignia gordum ozaman vazgectim ayrica bu saydiginiz araclar icinde avensis benim gozumde sifir...

Yorum

Toyota hariç hepsi iyidir
                            2015 2.0 sorento

Yorum

bence skoda superb fiyat kalite açısından yabana atılmamalı

Yorum

İşleniyor...
                              X