Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Canavarla ilk uzun yol deneyimim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Canavarla ilk uzun yol deneyimim.

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
    AFL'nin çalışması bence kusursuz ve inanılmaz bir aydınlatma sağlıyor.Aynı duyguyu ben de yaşamıştım ilk uzun yol yaptığımda.Ben gece yolculuğunu sevmeyen birisi olarak artık çok keyif alıyorum.Ancak benim dışımdaki sürücüler pek keyif almıyorlar.Karşıdan gelenler durmadan selektör yapıyor ben de inadına kardeşim bunlar kısa diye çakıyorum uzunları kaza yapıcaklar diye korkuyorum.Önümde genelde uzun süre kalmasalar da bir süre takip ettiğim araçlar ya flaşörerini yakıyorlar ya da ben geçince uzun farlarına alıyorlar.Hoş karartmalı aynalar sağolsun etkilenmiyorum ama özellikle ben yüksek hızlarda giderken dikkat ediyorum farkları çok ileriye kaldırıyor...Bu da zaten kuvvetli olan farlar insanlara sanki uzun farmış gibi gözüküyor
    bence alışık olmayanların gözünü alıyor çünkü geçen hafta aynısını yaşadım arkadan gelenin xenonları çok gözümü aldı, merceksiz xenon diye düşündüm, yol verdim arkasından uzunları çakacaktım ama araba yeni E serisi çıktı bişey yapmadım
    InsigniaTEAM

Yorum

Yoldaki tum araclarin ve yol levhalarinin std olmasi durumunda AFL kusursuz calisir.
      Cesm otobaninda bunu cok yuksek hizlarda yasamisdim.
      Ama Alman AFL si bu nereden bilsin bizim Turkiye sartlarini
      ama yine de cok iyi uyum saglamis Herr Heinz

Bizim farkar kuvvetli algilaniyor evet algi dogrudur cunku isiga bakabiliyorsunuz ,
      Cok saglikli bir isik demeti oldugunu dusunuyorum benc karsidan geleni felc etmiyor sadece kendini fazla belli ediyor.
      Bu malesef Turkiye'de selektor sebebi

Yorum

Adamlar nereden bilsin bizim araçların lambaları patlarsa değiştirilmez Bir akşam 2 arabanın zor geçtiği bir yolda ilerliyorum; karşıdan motosiklet geliyor sandım. 15-20 m kala arcın kamyon olduğunu fark ettim. Sağ lambası yanıyor, sol lambası yanmıyor. Yolda bir sürü kamyon görüyorum arka lambaları yanmayan. AFL ne yapsın bunlara
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
        X