Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Canavarla ilk uzun yol deneyimim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Canavarla ilk uzun yol deneyimim.

Arkadaşlar haftasonu Ankara-Bursa-Ankara hattında ilk uzun yolumu yaptım. İnsignia ile ilk radar cezamızı da yedik. 123km ile girdim radara.Genede iyi diyorum.

Uzun yol izlenimlerime(yada keyfime) gelince; 1.6 180hp 'in ne demek olduğunu yeni anladım .Jeton yeni mi düştü diyebilirsiniz ama bu aracı uzun yolda kullanmadan yorum yapmamak lazım. Bu kadar keyifli,konforlu, karizmatik olmasını beklemiyordum. Mercedes c180 ile bir kapışmam oldu(muhtemelen 1.6 lık) adam dönünce merso'yu satmıştır diye düşünüyorum.Kedi fare oyunu gibiydi. Oldukça geride kaldı. Ancak beni en çok etkileyen AFL sistemi oldu. Bu kadar güzel bir aydınlatma olamaz arkadaşlar.Uzun far asistanı kusursuza yakın çalıştı. Eskişehir'e vardığımıda ort hız 124km ve ort tüketim 8,3 lt idi ki bence bu güce,performansa çok başarılı bir değer. Bu araba gücü orantısında AZ YAKIYOR.

Sonuç olarak aracıma birkez daha aşık oldum Herkese bu güzel arabayla keyifli yolculuklar diliyorum.
    2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Ynt: Canavarla ilk uzun yol deneyimim.

Harika Kerem hocam darısı başıma inşallah Eskişehire giderken Uygulayacağım

Yorum

Cok uzun zaman sonra ilk uzun yol yazisi okuyorum,
      1.5 sene oncesine dondum
      Ve o anki tebessumum tekrarlardi sayesinizde
      Paylasim icin tesekkurler

Kesinlikle katiliyorum performansina gore abarti yakan bir arac degil bizim canavarlar.
      AFL ozellikle zifiri karanlik , virajli ve agacli yollarda resital yapiyor

Gule gule , kazasiz belasiz kullanin

Yorum

Evet hocam yav. Bu kadar keyifli gece yolculuğum olmamıştı. Muazzam bir sistem.
        Nuricim İnsignia ve senin gençliğin tehlikeli bir ikili

Yorum

Abi bende AFL yok ama aynı hazzı bende yaşıyorum
          İnsignia gerçekten uzun yolda ayrı bi güzel.

Yorum

Kerem hocam ben zaten her gün karşısına geçip 10 dakika hatta kahve içerekn saatlerce izliyorum. yani ben çok uzuzn süredir aşığım ve bu aşk diğerlerine benzemiyor.yani git gel yok muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
              Evet hocam yav. Bu kadar keyifli gece yolculuğum olmamıştı. Muazzam bir sistem.
              Nuricim İnsignia ve senin gençliğin tehlikeli bir ikili
              Sorma sorma acaip tehlikeli Kendimden korkuyorum bazen haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Kerem hocam ben zaten her gün karşısına geçip 10 dakika hatta kahve içerekn saatlerce izliyorum. yani ben çok uzuzn süredir aşığım ve bu aşk diğerlerine benzemiyor.yani git gel yok muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                Burakla dimi?

Yorum

araba az yakıo ama benzın pahalı maalesef

dedıgınız gıbı yolu hıssettırmıyor arac uzun yolda oldukca keyıflı

Yorum

Bu AFL farsistemi yüzünden hep gece seyahat etmek istiyor insan
                    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                      AFL'yi tam olarak kullanbilen var mı? Ben önümdeki araçların park lambalarının kalitesizliği yüzünden kullanamıyorum. Bazen sönük olarak gördüğü için adamın arkasından uzunda kalıyor.
                      [center]
                      2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: goday
                        Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                        AFL'yi tam olarak kullanbilen var mı? Ben önümdeki araçların park lambalarının kalitesizliği yüzünden kullanamıyorum. Bazen sönük olarak gördüğü için adamın arkasından uzunda kalıyor.
                        Ben aldığımdan beri hep kullanıyorum.
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Şimdiye kadar Afl nin karsız kaldığı olay 2-3 den fazla değildir 3yıldır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sadece bir kamyon onumde giderken gec sondurdu onun disinda kusursuz calisti. Bu sistem varken bende gece yolculugunu iple ceker oldum. helede soyle daglik yol tadindan yenmez.
                            Ersincim tabiki afl guzel ama onsuzda insignia'nin verdigi keyfi gunduz yasadim zaten. herseyiyle uzun yol canavari.

Yorum

AFL'nin çalışması bence kusursuz ve inanılmaz bir aydınlatma sağlıyor.Aynı duyguyu ben de yaşamıştım ilk uzun yol yaptığımda.Ben gece yolculuğunu sevmeyen birisi olarak artık çok keyif alıyorum.Ancak benim dışımdaki sürücüler pek keyif almıyorlar.Karşıdan gelenler durmadan selektör yapıyor ben de inadına kardeşim bunlar kısa diye çakıyorum uzunları kaza yapıcaklar diye korkuyorum.Önümde genelde uzun süre kalmasalar da bir süre takip ettiğim araçlar ya flaşörerini yakıyorlar ya da ben geçince uzun farlarına alıyorlar.Hoş karartmalı aynalar sağolsun etkilenmiyorum ama özellikle ben yüksek hızlarda giderken dikkat ediyorum farkları çok ileriye kaldırıyor...Bu da zaten kuvvetli olan farlar insanlara sanki uzun farmış gibi gözüküyor
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                              X