Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 140 incelemesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 140 incelemesi

http://otomobiltutkunu.com/?p=4000 adresinde 1.4 t incelemesi mevcut, burada ki fotolardan birinde

Turn Push Kumanda Sistemi olduğu görülüyor.

Yeni gelen paketlerde bu sistem ilave olabiliyor mu?

Ynt: 1.4 140 incelemesi

1,4 lerde cd500 sistemiyle bu birlikte geliyor. sonradan ilave olacağını sanmıyorum 1,6 sonradan ilave olmuyor olsada çalışmıyor
    2015 leon fr

Yorum

incelemede dikkatimi çekti yokuş kalkış desteği 10(!) sn arabayı tutuyormuş :S bizimkisi iki saniye tutuyor ya, yeni nesilde böyle bir özellik mi var?

Yorum

10 saniye değil yaklaşık 4 saniye tutuyor. Ben sık sık kullanıyorum
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

yine fazla 4 sn, bizimki dediğim gibi iki sn tutuyor

Yorum

Yanlız dikkatimi çeken çok dik yokuşta kaçırma yapıyor yinede aracı. 1.6 larda oluyormu?
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Benim araçta süre tutmadım ama 2-3 saniye gibi sürüyor.
              Çok dik yokuşlu yolları pek kullanmadığım için (malum,tüketimi artırıyor düz yolları tercih etmeye çalışıyorum ihihi ihihi) kaçırma bende olmadı.

Yorum

yok tam basınca kaçırma olmuyor, ama hafif frene basıp arabayı durdurursan tutsam mı tutmasam mı yapıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                  Yanlız dikkatimi çeken çok dik yokuşta kaçırma yapıyor yinede aracı. 1.6 larda oluyormu?
                  nasıl ya bende boşta iken bile tutuyor ve kaçırmıyorki evimin burası bildiğin dikey tırmanma noktası eğim rahat %40 yaklaşık 25 derece felan var

Yorum

evet boşta da tutuyor, ben yokuşta burnu yukarı bakıyosa vitesi geriye alana kadar tutuyor,

Yorum

Merhaba, yazıyı bende okudum, resimler güzel sanırım yarış pistinde çekilmiş çok yakışmış,hem İnsignia hem çevresi güzel olunca ortaya hoş bir görüntü çıkmış beğendim .

benim aile dostumda var 1.4 140hp olan versiyonundan bazı zamanlar bende kullanıyorum yokuş yukarı debriyaja sonuna kadar basılı tuttuğum zaman belli bir süre geriye kaydırmıyor 10 sn veya 5 sn gibi zaman tutmadım ama yeterli zamanı veriyor İnsignia, bence bu özellik çok önemli özelliğidir, bayan kullanıcılar için otomatik araç almaktansa manuel araç almayı tercih edebilmeleri açısından iyi düşünülmüş bir özellik.

Yakıt konusunda epey tutumlu olduğunu söyleyebilirim. zaten yeni nesil motorlar çok farklı ...

.

Yorum

özellikler dedim de start&stop donanımı olması yakıtı çok etkiliyor, şehir içi kullanım söz konusu olunca esas tutumunu hissedebiliyorsunuz, birde lastikler 245/45/18 ölçüleri , ilk bakışta biraz şaşkınlık yaratıyor motor küçük lastikler devasa ama kullanmaya başlayınca harika bir araç olduğu belli.

Yorum

İşleniyor...
                        X