Ankara da yasıyorum bu arada dızel s60 lar tam torku 1,700 1,800 devırde verıyor bılgınıze
Sorun yok bizimkide 1850 devir civarında veriyor Ankara da olman kötü oldu benim için. Güzel bir 6. vites hızlanman var ama 1.6 dizel olarak. Bu arada chip yaptırmayı düşünüyormusun yoksa memnun musun? Chip e karşı dayanıklı bir motormu?
Ankara da yasıyorum bu arada dızel s60 lar tam torku 1,700 1,800 devırde verıyor bılgınıze
Sorun yok bizimkide 1850 devir civarında veriyor Ankara da olman kötü oldu benim için. Güzel bir 6. vites hızlanman var ama 1.6 dizel olarak. Bu arada chip yaptırmayı düşünüyormusun yoksa memnun musun? Chip e karşı dayanıklı bir motormu?
uzun surdır 110 hp olarak gorev yapmıs bu motor tkrardan revize edip torkunu 270 e hp sını 115 e cıkartmıslar. motordakı cogu parcası degısmıs. yazılım ıcın boosterperformanceı ıle konustum
gaz salımını azaltmak ıcın motoru cok kısmıslar zahmetsız bır bıcımde 150 bg 310 320 tork elde edılıyormus. cok fazla yaptıran varmıs bende 5 6 aya yaptırırım heralde.
arac 5 binlere kadar devırı cevırıyor sıkıntısı yok vıdyoda basmadım
D2 guzel bir makina
Az yakan iyi kacan lakin alimda cok ucuz olmayan bir alternatif
Ama sirf performans odakli konusursak rollarda 1.4 T karsi pek sansi yok
Stok olarak konusuyorum. 0-60 da sanirsam D2 alir.
Arkadas da V60 D2 var
Yalova dan Bursa ya geldik Supurgelik yokuslarinda 110-130 temposunda virajlarda asildik (bu arada yol tutusu cok iyi Volvo'nun )
Ben 5. Viteste takildim arkasinda
Baktim havaya girdi bu sonrasi malum
Yanliz bu kucuk dizellere (1.5-1.6) cip cok yakisiyor ve
Cok problem de cikarmiyor. Doblo 1.6 Mjet 130 hp ve 300 nm olmus ve 200 zart goruyor
Bir arkadasimin Latitude 1.5 var o da 140 hp ve 320 nm oldu
Eskiden 80 de 4.viteste yan yana giderdik o 5.vitese atincaya kadar
Simdi o 3-4 boy zipliyor ve 5 e de atiyor ben 160 civari geciyorum (halen 4 deyim o ayri )
Motor gercekten basarili cmax da kullanmistim (yeni kasa olan) 170 e kadar soluksuz hizlanmisti bnce 135 bg 300 nm tork civarinda hafif bir yazilimla birakilsa hem kullanmasi cok daha zevkli olur hemde motor daha uzun omurlu kalir
Yorum