Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition-Elegance Insignia ya Xenon?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Edition-Elegance Insignia ya Xenon?

normal havada sisleri yakmayın olsun bitsin hem söylediğin renk farkı olmaz hemde diğer sürücüler gereksiz yere rahatsız olmaz
    InsigniaTEAM

Yorum

gündüz parklar ve sisler şekil oluyor, bana da ilk başta apaçi işi gibi geliyordu, fakat üstler beyaz altlar sarı da olmuyor ya, bütünlük olması güzel oluyor, beyaz lamba fiyatı 60 tl

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        gündüz parklar ve sisler şekil oluyor, bana da ilk başta apaçi işi gibi geliyordu, fakat üstler beyaz altlar sarı da olmuyor ya, bütünlük olması güzel oluyor, beyaz lamba fiyatı 60 tl
        Görüntüden ziyade insan karşısındakini düşünmeli ! Çok rahatsız ettiginden dolayı ya orijinal olmalı yada hiç yapılmamalı , ben karşılaşınca ve de çok sık oluyor bu , pek iyi şeyler geçirmiyorum içimden

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Benim aracımda edition - elegance benim kısalarda philip 6000 k, sislerde de markasını hatırlayamadım şuan ama fiyatı uygun olan. canbus sistemine zarar vermeyen 6000 k kit mevcut. İkisinden de memnunum. Toplam maaliyeti 550 tl civarı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            Görüntüden ziyade insan karşısındakini düşünmeli ! Çok rahatsız ettiginden dolayı ya orijinal olmalı yada hiç yapılmamalı , ben karşılaşınca ve de çok sık oluyor bu , pek iyi şeyler geçirmiyorum içimden
            iyi de abi gündüz bu farlar insanın gözünü almaz ki ben gündüz böyle yakıyorum

Yorum

iyi de abi gündüz bu farlar insanın gözünü almaz ki ben gündüz böyle yakıyorum
              gündüz göz alıp almayacağına birşey diyemem de muhtemelen senin led gündüz farlarını tam verimle kullanmana engel oluyor
              ledler gündüz farkedilmek için yüksek ışımayla yanarken akşam göz almamak için düşük ışımaya geçtiği için sen herhangi bir lambayı yaktığında yine led ışığını düşürüyordur diye tahmin ediyorum.

ben normal zamanda sisleri zaten yakmıyorum, birde gündüz farlı arabam olsa hiç yakmam
              Audi ve Insignia gibi led gündüz farları bir karakter ve tarz olmuş arabalarda sisleri yakmayı hiç hiç hiç düşünemiyorum bence arabaya yazık
              InsigniaTEAM

Yorum

aynen öyle, arka lambalar yandığı zaman öndeki gündüz ledlerinin ışıması azalıyor, yani park lambaları veya uzun-kısa yandığı zaman gündüz lambaları daha az yanıyor. gündüz lambalarını gündüz yakıyorum zaten, çünkü parklarla sisleri yakınca gündüz pek farkedilmiyor, bunlar benim ''akşamüstü lambaları'' yani güneş batarken ki lambalarım o zaman hem farkediliyor hem de güzel görünüyor ben öyle daha güzel buluyorum, sonuç olarak gündüz lambaları var diye biz bunu bi ileri noktaya taşımayıp yetinmekle kalmayacağız değil mi , öyle olursa arabalar da daha güzel arabalar üretmek için çaba sarfetmesin mesela opel; ben insignia'yı ürettim bundan sonra daha güzel araba üretmicem kenara çekiliyorum derse olur mu?

Yorum

bana sorarsanız insignia'nın hiç bir versiyonunda farlarla oynamamak lazım. orjinal halleri en iyisi ve trafik açısından en sağlıklısı
                  (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Yuksek kelvin li ampul takmadkca goz alacagini dusunmuyorum bende surekli goruyorum araclaradada gayet hos duruyor o yuzden kelvine dikkat edersek bence guzel bir goruntu olusur
                    2011 İnsignia 1.6T Edition-Elegance Siyah

35 HA 5153

Yorum

xenon kensun h7 5000kelvin abd den arkadaş getirdi araç edition elegance taktırsak bi sorun yaşarmıyız arkadaşlar

Yorum

İşleniyor...
                      X