gündüz parklar ve sisler şekil oluyor, bana da ilk başta apaçi işi gibi geliyordu, fakat üstler beyaz altlar sarı da olmuyor ya, bütünlük olması güzel oluyor, beyaz lamba fiyatı 60 tl
gündüz parklar ve sisler şekil oluyor, bana da ilk başta apaçi işi gibi geliyordu, fakat üstler beyaz altlar sarı da olmuyor ya, bütünlük olması güzel oluyor, beyaz lamba fiyatı 60 tl
Görüntüden ziyade insan karşısındakini düşünmeli ! Çok rahatsız ettiginden dolayı ya orijinal olmalı yada hiç yapılmamalı , ben karşılaşınca ve de çok sık oluyor bu , pek iyi şeyler geçirmiyorum içimden
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Benim aracımda edition - elegance benim kısalarda philip 6000 k, sislerde de markasını hatırlayamadım şuan ama fiyatı uygun olan. canbus sistemine zarar vermeyen 6000 k kit mevcut. İkisinden de memnunum. Toplam maaliyeti 550 tl civarı
Görüntüden ziyade insan karşısındakini düşünmeli ! Çok rahatsız ettiginden dolayı ya orijinal olmalı yada hiç yapılmamalı , ben karşılaşınca ve de çok sık oluyor bu , pek iyi şeyler geçirmiyorum içimden
iyi de abi gündüz bu farlar insanın gözünü almaz ki ben gündüz böyle yakıyorum
iyi de abi gündüz bu farlar insanın gözünü almaz ki ben gündüz böyle yakıyorum
gündüz göz alıp almayacağına birşey diyemem de muhtemelen senin led gündüz farlarını tam verimle kullanmana engel oluyor
ledler gündüz farkedilmek için yüksek ışımayla yanarken akşam göz almamak için düşük ışımaya geçtiği için sen herhangi bir lambayı yaktığında yine led ışığını düşürüyordur diye tahmin ediyorum.
ben normal zamanda sisleri zaten yakmıyorum, birde gündüz farlı arabam olsa hiç yakmam
Audi ve Insignia gibi led gündüz farları bir karakter ve tarz olmuş arabalarda sisleri yakmayı hiç hiç hiç düşünemiyorum bence arabaya yazık
aynen öyle, arka lambalar yandığı zaman öndeki gündüz ledlerinin ışıması azalıyor, yani park lambaları veya uzun-kısa yandığı zaman gündüz lambaları daha az yanıyor. gündüz lambalarını gündüz yakıyorum zaten, çünkü parklarla sisleri yakınca gündüz pek farkedilmiyor, bunlar benim ''akşamüstü lambaları'' yani güneş batarken ki lambalarım o zaman hem farkediliyor hem de güzel görünüyor ben öyle daha güzel buluyorum, sonuç olarak gündüz lambaları var diye biz bunu bi ileri noktaya taşımayıp yetinmekle kalmayacağız değil mi , öyle olursa arabalar da daha güzel arabalar üretmek için çaba sarfetmesin mesela opel; ben insignia'yı ürettim bundan sonra daha güzel araba üretmicem kenara çekiliyorum derse olur mu?
Yuksek kelvin li ampul takmadkca goz alacagini dusunmuyorum bende surekli goruyorum araclaradada gayet hos duruyor o yuzden kelvine dikkat edersek bence guzel bir goruntu olusur
Yorum