Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu nedir bilgisi tahmini olan varmı???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu nedir bilgisi tahmini olan varmı???

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
    Aslında arka cama yerleştirmeleri lazım daha az göze çarpar...

arkadan çekermi ki acaba, öne taktıklarına göre bi bildikleri vardır bence, şimdi aklıma gelen aslında anten açıkta olsa tv de çekim daha iyi olurmuydu? ön cam da bazen ogs bile okumuyor, bi anteni dişarı çıkarıp denemek lazım

Yorum

arkaya cekmeleri için baya bi yer sökmeleri lazım kobloyu uzatmak için yoksa arkası bencede daha mantıklı
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

cyclone navi anteni
        (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

TV anteni o. Necvox'da da aynı şekilde. Benim ki Sağ üst tarafta ama vantuslarını serviste takamadılar sadece göbeğinde çift taraflı bant ile yapıştırılmıştı.Ben denedim vantusları takmayı beceremedim.Başka bi çeşit vantus ile yapıştırdım şimdilik ama aşağıda olmasını tercih ederdim.Takarken buraya çektiler kabloyu ses çıkartmadım bende.

Yorum

evet tv anteni,ön cama yapıştırılıyordu önceden oda düşüyor göze hiç iyi gelmiyor artık bizde oraya koyma kararı aldık iç direğin içine koyuldumu tv hiç çekmiyor..........tv ayarlarınızı ayarlayınız biraz olsa çekiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mastertech 2004
              evet tv anteni,ön cama yapıştırılıyordu önceden oda düşüyor göze hiç iyi gelmiyor artık bizde oraya koyma kararı aldık iç direğin içine koyuldumu tv hiç çekmiyor..........tv ayarlarınızı ayarlayınız biraz olsa çekiyor
              Arabaya her binenin dikkatini çekiyor yukarıda oldumu.Geceleri hafif bi kırmızı ışıkta yanıyor içinde.Daha belirgin oluyor. En güzelini yapmışsınız.

Yorum

İşleniyor...
              X