Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir insignia birinci haftasında 3 kez servise girer mi ? bu mudur ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: bir insignia birinci haftasında 3 kez servise girer mi ? bu mudur ??

Orjinal yazı sahibi: ORKUN
    araç 2011 model trafiğe çıkış tarihi 2012 yani araç bir süre beklemiş...ama servis, sorun lastikler değil, disklerde sorun var dedi..
    Söylediğiniz problem benim araçta da var. ama sizin bahsettiğiniz kadar rahatsız edici değil. Lastiklerin tel atlaması aracın uzun süre beton üzerinde kalmasından kaynaklanıyor. Benim araçta da 2 lastikte tel atlamıştı, onları arkaya taktık. Titreme olayı da azaldı. Şimdi emin olamıyorum açıkçası araçta mı bir problem var yoksa Lastiklerde tel atlaması olduğu için mi titreme oluyor?
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
      Bursa için hangi servise götürdünüz aracı?
      Bursa'da Neskar'dan başka servis yok. 2 şubesi var biri İstanbul, diğeri İzmir yolu üzerinde...
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Aracım 2010 model cosmo ve lastikler imalat tarihi 1909 (2009 un 19 uncu haftasında üretilmiş.) Aracımda 20" tekerlekler var ve otobanda 120 km/h hızdan daha fazlasına çok defa titremeden sorunsuz çıktım.Bende de bazı sorunlar oldu.Koltuk ısıtma ve kalorifer motoru yaklaşık 1,5 yıl içerisinde garantiden değişti.Opelin her servisi aynı kalitede olmamasına rağmen gitmiş olduğum servis iyiydi.Yani tek bir opel insignia daki sorunu bütün insignialar da varmış gibi söz etmek açıkcası doğru olmaz.Bu servisler içinde geçerli.Arabamı seviyorum çünkü diğer araçların dizaynından farklı ve güzel.
        Salıncakları da korumak istiyorsanız bol bol kaldırıma çıkıp iki tekerlek kaldırımda iki tekerlek yolda olacak şekilde park yapılmamalı.Ben hiçbir zaman kaldırıma çıkmıyorum ve direksiyonda böyle bir sorunlada karşılaşmıyorum
        INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
        20" jant
        infinity
        DVD 800
        Sunroof
        Deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
          Bursa'da Neskar'dan başka servis yok. 2 şubesi var biri İstanbul, diğeri İzmir yolu üzerinde...
          Bu sorunu Neskar'a bildirdiniz mi? Opel'in insignia için yayınlamış olduğu servis bültenindeki durum hakkında Neskar'ın bir işlemi oluyor mu? 2009'dan beri aracı bende Neskar'a (Yeni Yalova yolu) götürüyorum enson 2011'de gittiğimde hafif titremeden bahsetmiştim ama sorun yok demişlerdi çok az hissedilir durumda.

Yorum

Orkun bey yaşadığınız sorun gerçekten üzücü.Nacizane teklifim hiç Bursada vakit kaybetmeyin .Madem 3 defa gittiniz ,3 defa daha gitseniz olmayacak demek ki.Bende ilk aldığım da 5 defa Gedizlere gittim (İsim veriyorum çünkü daha önce Opel Türkiyeye şikayet dilekcesi yadım.) .Sırf disklerden ses geliyor diye ama 5 indede hallettik dediler ama yola çıktığımda sesin yine devam ettiğini gördüm.Bence Opel yada İnsignia kötü değil SERVİSLER deki kendini eleman sananlar kötü.Bu meret Allah yapısı değil kul yapısı.Arıza çıkaracak tabi ama burda 3 kuruş fazla masraf çıkaracak diye parça değiştirmeyenler suçlu bence .Bende 5 defa gittikden sonra pes ettim ve Tavsiye üzerine Opel Odak la tanıştım ki herhalde araba kullanma hayatım boyunca yaptığım en isabetli tanışma oldu.Kendinize bir gün ayırın buyrun gelin hem tanışalım hem işinizi halletmeye çalıştıralım .Sonucda burda ortak fayda için bulunuyoruz.(Artık bizimki ortak faydadan çok ortak dostluğa döndü).Geleceğiniz zaman haber verirseniz aramızda olmanızdan zevk duyarız.

Yorum

Servisten aracınızı almaya gittiğinizde servis yetkilileriyle çıkıp aracı test edip aracınızı ondan sonra teslim alın.
              Zaten öyle yapmaları gerekiyor,servisin işini iyi yapması konusunda şikayetinizi bildirirseniz sanırım iyi olur.
              Aracınız hayırlı olsun bu güzel araçtan Allah soğutmasın.

Yorum

Diger servisleri kotulemek gibi olmasin ama Safak arkadasimizin dedigi gibi Opel Odak Turkiyedeki servisler arasinda bence en iyisi.

Aracinizi istanbula getirirseniz Mutlaka insigniateam uyesi oldugunuz belirtiniz. sorununuza en cabuk cozumu sunacaklardir.

Yorum

Bu Sorunu Ben de Yaşadım. İlk Aldığımdaki Stock Jantlarımda ve Sonradan Değiştirdiğim Jantlarımda da. Teknoloji İle Birlikte Yeni Rot Balans Cihazları Genelde Sadece Jant ve Lastiğin Balansını Alıyor. Oysa ki Eskiden, Balans Ayarı Üzerine Binilen Ve Altında Dönen Bir Volanı Olan Cihazlarla Tekerlek Aracın Üzerindeyken Yapılırdı. En Güzeli, Önce Tekerleği Yerinden Söktürüp Yani Jenerasyon Cihazda Balansının Alınması Sonra da Tekerleği Yerine Taktıktan Sonra Komple Sistemin (Tekerleğin Bağlı Olduğu Poryo, Aks, Disk vs İle Birlikte) Balansının Bahsettiğim Eski Cihaz İle Yapılmasıdır. Ben Bu Şekilde Yaptırttım ve Kesildi. Ama Burçlarda Bir Sorun Varsa Ki İyileştirilmiş Olanlar Takılıyor Deniyor Arkadaşlarca, Önce Bu İşlemi Yaptırıp Sonra Benim Bahsettiğim Şekilde Balans Yaptırtmak Daha Güzel Olur. Ben Balans Ayarını, Yalova Yolunda Eski "Yüce Hünkar Opel" (Shell Yanı) in Biraz Berisindeki Arada Bulunan Rot Balanscıda Yaptırtıyorum. Yıllar Önce de Opel Kullandığım İçin Yüce Hünkar ın O Zamanlar Bu Rot Balans cı İle Anlaşmalı Olduğunu Biliyorum. Ama İki Şekilde de Balans Yapılmasını Özellikle Belirtmek Gerekiyor. Yoksa Sallıyorlar.
                  En kısa Zamanda Buluşup Tanışırsak, Sonrasındaki Bir Tarihte Servise Birlikte Gider Bir Çay Kahve İçeriz. Bana Göre Bu Tarz Sorunlar Her Araçta Olabiliyor. Arkadaşlar Örneklerini Vermişler. Ama Sorunlara Bakış Açısı ve Verdiğimiz Reaksiyon Olarak Bizim Şansızlığımız, Gerçekten Çok Çekici Olan Bu Arabalarda Bu Tarz Sorunların Yaşanıyor Olmasını Kabullenemiyor Olmamızdan Kaynaklı Gibi.
                  Keyifli Sürüşler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                    Bu sorunu Neskar'a bildirdiniz mi? Opel'in insignia için yayınlamış olduğu servis bültenindeki durum hakkında Neskar'ın bir işlemi oluyor mu? 2009'dan beri aracı bende Neskar'a (Yeni Yalova yolu) götürüyorum enson 2011'de gittiğimde hafif titremeden bahsetmiştim ama sorun yok demişlerdi çok az hissedilir durumda.
                    Size verilen cevabın aynısını aldım bende... Neskar'ın genel yaklaşımı bu zaten sorun yok.

Yorum

geçmiş olsun en iyisi ist görünüyor bursdaa vakit kaybetmeyin....

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

En sonunda aracı good year ana bayiine götürdüm. 4 lastiğinde toleransı 9 olmasına rapman 22-35 oranda taban atıklığı tespit ettiler ve komple lastikleri değiştirecekler. 3608 tl ödeme yapacaklar son eksper kontrolünden sonra. Ancak benim anlamadığım neden Opel servisi bu kadar basit birşeyi anlamayamdı.. Neyse çok şükür en azından sorunun ne olduğu çıktı ve araçta bir sorun olmadığı görüldü.
                        1- Sıkıntı lastiklerin üretiminde
                        2- sıkıntı Opelin çıkış kalite kontrolü iyi yapmamasında ve bu kadar taban atıklığı olan aracı ok leyip satışa vermesi
                        3- Opel Neskar'ın 2 kez servise giren aracın sorununu anlayamamış olması.

insignia combo , 19' , dvd800

Yorum

hadı hayırlısı abı gozunaydın sorunun cozulmus ya bıtmıs ya sevındım valla ıns sımdı huzurlu bır sekılde severek kullanırsınız kazasız belasız kullanmak nasıp etsın

Yorum

bu arada sırf lastıklermı 3608 tl tuttu ?

Yorum

sorununuzun bitmesi güzel. geçmiş olsun diyelim.

Yorum

İşleniyor...
                              X