1 hafta önce insignia cosmo 19 inç jantlı bir araç aldım. Ilk otobana çıktığımda 110-130 km arası araba salıncak gibi titriyordu. Rot balanscıya götürdüm , lastikler çöp abi dedi.. bu lastikler atmış dedi.. servise götürdüm durumu anlattım olmaz öyle şey dediler.. aracı aldılar 1 gün kaldı.. beyfendi diskleri korezyon yapmış dediler halletik dediler, balansıda düzelttik dediler.. ertesi gün otobana çıktım 0-100 sorunsuz 110 titreme başladı 130 da zangırdama 140 da düzeldi.. ertesi gün hafif ses tonum yükselerek götürdüm akşama aradılar halletik dediler.. tekrar çevre yoluna çıktım 110 yine aynı sorun.. çok sıkıldım.. Opel alma sorun yaşarsın demişerlerdi...sıfır araç alan bu sıkıntıyı çekmek zorunda mıdır ? bir bmw 3.16 sedan 2006.. bir mercedes clc coupe 2009 ..sonra C 180 2011 sedan kullandım..1 kez ekstradan servise gitmedim.. C 180 i eşime verdim.. özenerek beğenerek insignia aldım.. yarın yine servise gideceğim.. bu nedir ? anladım ki mercedes ile bmw opelin çok ilerisinde.. iş donanım doldurmakla, güçlü motor vs yapmakla olmaz.. Bu araçların çıkış kalite kontrolü yok mudur ??? 1 haftada çok severek ve beğenerek aldığım araçtan soğudum..Bunca işimin gücümün arasında 1 haftada 3 kez servise gitmek zorunda mıyım ??? Bu nasıl iş ?? ben 1 haftalık aracımı 2 günde bir servise vermek zorunda mıyım ???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bir insignia birinci haftasında 3 kez servise girer mi ? bu mudur ??
Collapse
X
-
Ynt: bir insignia birinci haftasında 3 kez servise girer mi ? bu mudur ??
Sonuna kadar haklısınız sıfır aldığınız bir araç için başınıza gelenler talihsizlik olmuş ama öyle bir konuşmuşsunuzki sanki tüm Insignialarda bu hata var, arabayı hemen yerden yere vurmaya gerek yok bence...Servis konusunda diyebileceğim birşey yok İstanbulda olsanız çok kaliteli servisler var. Eğer sorununuzu halledemezlerse Opel Türkiye ile görüşün ve duruma göre dava açın bence. Bu arada aracınızın gerçek yol tutuş ve performans kalitesini görmek isterseniz forum içerisinde biraz gezinmenizi tavsiye ederim. Bahsettiğiniz araçlar bu konularda yanına bile yaklaşamaz...[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orkun Bey
Bu olayı yasayan Bursa'da arkadaşlar var
Kadir ve Huseyin.
Dilerseniz servis öncesi bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuruz.
Ben yarın şehir dışında olacağım.
Cuma günü buralardayım
Selamlar
Yorum
-
sorun olabilir, bu araç binlerce parçadan oluşan bir makina.. ama 1 . hafta olmamamlı.. + 1. servise gidişte çözülmeli.. ben bu arabayı çok severek aldım.. onlarca araba arasından seçtim.. ama inanın sizinde başınıza gelse üzülürdünüz.. arkadaşım kalktı passat bile alsan olmazdı dedi.. vw asal böyle bir kalite problemi yaşatmaz dedi..o onu dedi.. bu bunu dedi... ne gerek vardı ? sorun elbet çözülür ama işte yeni hevesle gezmek istiyorsunuz ama direksiyona 100 km den sonra titreşimden tutamıyorsunuz.. bence can çok can sıkıcı...insignia combo , 19' , dvd800
Yorum
-
öncelikle geçmiş olsun. umarım kısa zamanda sorununuz düzeltirler. ancak opeli bu kadar kötülemeye gerek yok 100km görmeden krank kıran mercedeslerde var sonuçta...
ben aracımı 1.5 senedir kullanıyorum periyodik bakım dışında sadece soğutma suyu müşürü için çağırdılar ki oda sorunsuz çıktı. sanırım benim partide bir kaç araçta hata olmuş bence partiyi çağırmaları bile opelin iyi marka olduğunu gösterir tabiki burada bir mercedes bmw markası ile kıyaslanamaz ancak dediğiniz gibide değil ailecek GM dışında 0 araç almadık vede daha hiç aksilik yaşamadık
Yorum
-
Orkun bey bunun arabanin sifir olmasi ile hicbir alakasi yok. Benim cok degerli bir doktor abiminarabsi sifir olarak alindiktan hemen sonra cok ciddi bir ariza isigi ile servise cekildi.Araba sifir A4 ve ariza icin bilmem kec gun serviste yatacak denildi. İtiraz edildi ancak yapilacak hicbir sey yoktu. Arac satilip bayiiden ayrildiktan sonra daha ilk km de bile sorun cikarabiliyor demek ki.....B arada sizin ki oyle halledilmeyecek bir sorun degil. Bir saat icinde salincak baslari degisecek ve iyilestirilmis parca takilacak ve sorun sifira inecek....insignia piyasadki en sorunsuz arac olarak yaklasik 2 senedir tum dunyada odul almis bir araba. O yizden lutfen bu kadar uzulmeyin ve serzeniste de bulunmayin. Bu arada deiginiz sorunu yasasaydik uzulurdunuz demistiniz. Zaten bir cogumuz yasadi ancak opelin destegi ile bir saatte sorunsuz ve harcamasiz olarak cozduk...
Yorum
-
Yeri geldiginde opele kiziyoruz ancak yeri geldiginde de verdikleri destegi soylemezsek ayip etmis oluruz. O yuzden bu ve bunun gibi konularda gosterdikleri desteklerden dolayi da tesekkur etmeyi biliriz. Tabii bu son fiyat politikasinda yapilanlari kesinlikle. Ortmemeli ve gerekn tepkiyi gormeliler. Saygilar sevgiler
Yorum
-
rot balansçınızın söyledikleri bana ilginç geldi (lastikler çöp, lastikler atmış vs.) lastiklerin üzerindeki tarihleri bi kontrol edin bence. sıfır araç sonuçta neden balansçı lastikler atmış desinki.2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
Yorum
-
Bakin bu zaman kadar araclarimizda cikan ama kronik diyemeyecigimiz 3 adet sorun var. Birincisi baski balata yeme ,ikincisi fren disklerinde cizik olusumu ucuncusu ise salincak burc basi sorunu.... bunlar bazi araclarda oldu ve hemen opel yetkili serbisleri tarafindan halledildi. Sizin fren diskleriniz de degisimi gerektiren gruptan olabilir. Bnu servisler biliyorlar ve kisa surede hallediyorlar...
Yorum
-
Bu arada lutfen Orkun bey aman derim bizim araclari c serisi ile kiyaslamayin muhaha cunku c seisi kalite acisindan cok sorunlu ve insignianin yanina bile yaklasamayacak bir araba....3 serisi ve passat cc olabilir muhaha
Yorum
-
Geçmiş olsun diyelim
Güvendiğiniz ve bildiğiniz bir rot balansçıya gidin eğer gerçekten hala düzelmiyor ise servise dışarda yaptığınız uygulamayı anlatın ve ne gerekiyorsa yapmaları konusunda uyarın
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum