Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniamızı satsak ne alacağız?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insigniamızı satsak ne alacağız?

Merhabalar
    Cumartesi de çalışan biri olarak bu 23 nisan tatili bana çok yaradı. Fırsattan istifade öğlen yemeğinden sonra bir çıkıp bayileri gezeyim dedim. İşte deneme sürüş notlarım.

BMW 520d 2007 model
    Evden çıktım ve bizim araba galericisi olan komşumuzla karşılaştım baktım BMW ile geliyor. Dedim nasıl hoşuna gitti mi bu araba falan derken al bir sür dedi ben de tabi ki fırsat kaçmaz aldım anahtarı elime. Arabanın içi klasik bmw. Demek 5 yıl önce de ön konsol aynıymış Araba kesinlikle çok hantal. Bu kasaya o motor olmamış. Arkadan itiş güzel gibi gelebilir fakat viraj alırken gaza dokununca arabanın arkası direk kayıyor. Bir kaç kez denedim hep öyle. Kesinlikle bu arabadan çekindim. Güven vermedi bana.

Mercedes C180
    BMW hastası biri olarak yaşadığım hayal kırıklığının ardından mercedese gittim. İçerisi komple C180 dolu arabanın içi dar maalesef. Bana göre kesinlikle değil. Ben sığamadım ama normal insanlar sığabilir Kuzenim de arka koltuktaydı o da zor sığmış arkaya. Arabanın hızlanması tatmin edici değil. Otomatik şanzıman da hiç hoşuma gitmedi. 5 ileriymiş ama bana sanki 4 geri gibi geldi Araba zevk vermedi açıkcası. Ön konsol sunroof ve yıldız çok güzel ama bu arabayı ben kesinlikle almam. Sırf yıldız için de bu para o arabaya verilmez bence.

Passat CC
    Mercedesten sonra volkswagene gittik. İçerisi ana baba günü. Müşteri temsilcilerinin ilgisi güzeldi. 1.4 160 hp lik aracı teste başladık. Bence ön konsol koltuklar ve özellik de kapılar harika olmuş. Araç gayet atak ve sürüşü güven veriyor. Ve gelelim bombaya. DSG. İnanılmaz bir duygu. Vites geçişleri harika. f1 vites olayı mükemmel. kesinlikle vites atarken hiçbir rahatsızlık hissedilmiyor. Sabaha kadar vites atasınız geliyor. Çok hoşuma gitti. Arabanın tek kusuru var sunroof. Sunroof tamamen açılmıyor maalesef. Sadece az bir kısmı açılıyor hava sirkülasyonu için. Bu araba kesinlikle her kuruşunu hakediyor.

Audi A4
    Passattan sonra hemen yan mağazadaki audiye geçtik. Fazla etkilenmemek için A6 A7 olduğu tarafa fazla bakmadım Test ettiğim araç a4 2,0 dizel 177 hp multitronic. Arabanın ön konsol güzel. İçi geniş.Sürücü mahali insigniaya göre azcık dar geldi bana. Multitronic güzel ama bir DSG değil kesinlikle. Arabanın hızlanması güzel. Yol tutuşu da fena değil. Farları çok güzel olmuş.

Bana abartıyor diyeceksiniz ama araçları kullanırken passat cc hariç diğer araçlarda tedirgin oldum. İnsignia nın yol tutuşu bu araçlardan daha iyi. İnsignia ile girdiğim virajlara bu araçlarla girince savruldular. Bir tek Passat cc o güveni verdi bana. Zaten onun DSG si de var güzel mi güzel Özetle E segmentine geçmeyecekseniz insigniadan sonra yine bir insignia alınır diyorum. Yeni BMW 320d yi deneyemedim onu hariç tutuyorum.

Ynt: insigniamızı satsak ne alacağız?

Okkesim benim yasadiklarimin aynisini sen de yazmissin cc ile ilgili. ancak su var insignianin on konsolu bana gore ccye bes basar... Yani kokpitte bir adim geride....2. insignia bir viraja daha iyi giriyor...3. İnsignia son suratte ccden bir adim onde....

Yorum

işin fiyat/fayda kısmını bir kenara koyarsak bu konuda benim tercih sıralamam;
      1.yeni bmw 3 serisi
      2.audi a4
      3.opel isignia
      4.wv cc
      5.mercedas c serisi

Yorum

Sizi bilmem ama ben insignia dan sonra cc alırım diye düşünüyorum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

cc alınabilir ama aklınızda kalmasın diyorsanız mercedes, 2008-2009 olsun e serisi olsun kral bence

Yorum

Mercedes E 200
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Yeni 320d motor ve sanziman disinda birseye yaramaz
              Benim hedef 518i

Yorum

ben mondeo alacam biraz tipsiz falan ama bizim araçlardan sonra hem performans hemde ekonomiyi bir arada bulabileceğim geniş konforlu bizim araçlardan daha iyi bir yol tutuşa sahip fazla uçuk fiyatı olmayan tam bir aile arabası bence.söylediğiniz araçlara okadar para verecek kadar zengin değilim zaten okadar param olsaydı gidip inbsignia almazdım en başından
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

bende aracımı satmak üzereydim ama vaz geçtim insignia mı satıp başka araç bulamadım birde üstüne para verip daha dandik araçlara binmek işime gelmedi biturbo insignia fiyatı düşerse ilk müşterisi olacağım inş
                  Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Sportluk ve Sert bir araç istiyorsanız Insignia dan şaşılmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

fiyat- performans,donanım,estetik oranlamasında hele de son indirim ile insignia'dan daha iyisini bulamazsınız. Sabaha kadar İNSİGNİA.
                      2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Satmayalım kıymetini bilelim derim
                        Zamanı çabuk harcadım, şimdi o beni harcıyor...

Yorum

İşleniyor...
                        X