geçmiş olsun,bu yüzden bir yere varamıyoruz.değer yargılarımız hep lafta.o adi herifin başına böyle bir durum gelse emin ol lafa gelince mangalda kül bırakmaz.servise götürmeden elleme sakın aynayi
Geçmiş olsun Onat. Yakınmakta çok haklısın.
Nezaketsiz, duyarsız, garip bir ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz. Daha fazlasını yazamıyorum, anladın sen onu. Sana servis yolu gözüküyor. Tekrar geçmiş olsun.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
geçmiş olsun,bu yüzden bir yere varamıyoruz.değer yargılarımız hep lafta.o adi herifin başına böyle bir durum gelse emin ol lafa gelince mangalda kül bırakmaz.servise götürmeden elleme sakın aynayi
zaten yarın götürcem bakıcam hem öğrenmiş olurum nasıl takılıyo
Geçmiş olsun Onat. Yakınmakta çok haklısın.
Nezaketsiz, duyarsız, garip bir ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz. Daha fazlasını yazamıyorum, anladın sen onu. Sana servis yolu gözüküyor. Tekrar geçmiş olsun.
anladım abi teşekkür ederim umarım eski insanlığımızın olduğu milletin kapısını kilitmeye yeltenmediği günlere döneriz (kendim bile inanmıyorum ama)
Geçmiş olsun Onat kardeşim, diyecek fazla şey yok aslında, kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Aynı şeyi ona yapsalar ne düşünür?
Yorum