Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth + Bagaj kapağı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bluetooth + Bagaj kapağı

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    arabaya binip kumandanın üzerindeki bagaj açma tuşuna basın içerden açılan bagaj kapağınız oluyor işte hatta bizim bagaj kapağı evden, işyerinden, kafeden, restorandan da açılabiliyor sadece içeriyle sınırlı kalmıyor haha
    +1907

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
      bagaj kapağını açmak için anahtarı kullanın sizde hem toyotalardaki gibi aşağıya eğilmenize de gerek yok. kontaktayken bagaj düğmesini basılı tutun açılıyor..
      benim araçta kontaktayken açılmıyor.
      seninki premium paketli mi? haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
        bagaj kapağını açmak için anahtarı kullanın sizde hem toyotalardaki gibi aşağıya eğilmenize de gerek yok. kontaktayken bagaj düğmesini basılı tutun açılıyor..
        benim araçta kontaktayken açılmıyor.
        seninki premium paketli mi? haha
        kontaktayken açılmıyor benimki de, çok denedim

Yorum

İçeriden açılamayan bagaj kapağı ve kendi kendine kitlenmeyen kapıların eksikliğini anlamak mümkün değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            Orjinal yazı sahibi: BDIN
            İçeriden bagaj kapağını açmak bence saçmalık.Zaten anahtar üzerinde bagaj kapağını açma özelliği var.Araç içindeyseniz anahtardaki bagaj açma tuşunu basın.Eski arabalarda anahtar üzerinde otomatik bagaj açma tuşu yoktu.O yüzden aracın içine böyle bir tuş yerleştirmişlerdi.Bluetooth özelliği deyince gerçekten çok kullanışlı birşey.Sesli komut sayesinde kişinin istediğiniz numarısını arayabiliyor hatta sizi aramış olan numarayı sesli olarak rehbere kaydedebiliyorsunuz.Hatta sesli komut sayesinde bluetooth açık herhangi bir telefonu arabaya tanıtıp telefonu yönlendirebiliyorsunuz.(Telefon rehberini 7" inclik ekranda görebiliyorsunuz.)
            benim bluetooth rehberimdeki tüm numaraları görüyor, hemde ikişer tane
            Numaraların ikişer tane gözükmesinin sebebi; hem telefondaki sim numaraları aktigf olması hemde telefon rehberinin aktif olmasından kaynaklanıyor.Benim eski N95 tete aynı durum vardı.telefonda sim numaralarının hepsini silmelisin.iPhone da ise böyle bir durumla karşılaşmıyorsun.
            INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
            20" jant
            infinity
            DVD 800
            Sunroof
            Deri koltuk

Yorum

ben kaçkere denedim. anahtar kontakta takılıyken üzerindeki düğmeler iptal oluyor. bagajı içeriden açmak için motoru stop edip anahtarı çıkarmak lazım. anahtar kontakta çalışsa ya da kilit düğmelerinin yanına bagaj içinde bir düğme koysalar fena olmazdı sanki...
              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
              X