Arkadaşlar iyi günler. 2009 model edition premium paket bir insignia var, çok oldu alalı, daha önce birkaç defa demeiştim ama sonra hiç uğraşmadım. Acaba bu araçta bluetooth var mı? Telefonumu nasıl tanıtabilirim? Bir de bunca parayı verip de bagaj kapağını içerden açamamak nasıl bir duygudur? Şaka bir yana bluetoothu çok merak ediyorum. Teşekür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bluetooth + Bagaj kapağı
Collapse
X
-
Ynt: BLUETOOTH + BAGAJ KAPAĞI
- Premium Pakette bluetooth yok
- içerden bagaj kapağını açma konusu daha önce de konuşulmuştu ama neden böyle bir ihtiyaç olur ki bence içerden açmak boşa zahmet, Corolla'ların bu özelliğine uyuz olurdumInsigniaTEAM
Yorum
-
Ynt: Bluetooth + Bagaj kapağı
Orjinal yazı sahibi: ferfecirgeçen bi arkadaş benim bilmem kaç model arabada bile var diyince ona mahsuben yazdım bagaj kapağını o değil de madem yok direksiyona neden konur ki o zaman telefon simgesi?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ferfecirgeçen bi arkadaş benim bilmem kaç model arabada bile var diyince ona mahsuben yazdım bagaj kapağını o değil de madem yok direksiyona neden konur ki o zaman telefon simgesi?2015 leon fr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ferfecirgeçen bi arkadaş benim bilmem kaç model arabada bile var diyince ona mahsuben yazdım bagaj kapağını
sanki arabayı küçümsemek için söylemişler gibi gözüküyor baak benimkinin bagajı içerden açılıyor haha
ayrıca İhsan abinin otoban fikrine katılıyorumInsigniaTEAM
Yorum
-
Yorum
-
İçeriden bagaj kapağını açmak bence saçmalık.Zaten anahtar üzerinde bagaj kapağını açma özelliği var.Araç içindeyseniz anahtardaki bagaj açma tuşunu basın.Eski arabalarda anahtar üzerinde otomatik bagaj açma tuşu yoktu.O yüzden aracın içine böyle bir tuş yerleştirmişlerdi.Bluetooth özelliği deyince gerçekten çok kullanışlı birşey.Sesli komut sayesinde kişinin istediğiniz numarısını arayabiliyor hatta sizi aramış olan numarayı sesli olarak rehbere kaydedebiliyorsunuz.Hatta sesli komut sayesinde bluetooth açık herhangi bir telefonu arabaya tanıtıp telefonu yönlendirebiliyorsunuz.(Telefon rehberini 7" inclik ekranda görebiliyorsunuz.)INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
bagajı içerden acmak için anaktarı kontaktan cıkarıp anahtarın üzerindeki butona basıyorsun ben öğle acıyorı-umHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BDINİçeriden bagaj kapağını açmak bence saçmalık.Zaten anahtar üzerinde bagaj kapağını açma özelliği var.Araç içindeyseniz anahtardaki bagaj açma tuşunu basın.Eski arabalarda anahtar üzerinde otomatik bagaj açma tuşu yoktu.O yüzden aracın içine böyle bir tuş yerleştirmişlerdi.Bluetooth özelliği deyince gerçekten çok kullanışlı birşey.Sesli komut sayesinde kişinin istediğiniz numarısını arayabiliyor hatta sizi aramış olan numarayı sesli olarak rehbere kaydedebiliyorsunuz.Hatta sesli komut sayesinde bluetooth açık herhangi bir telefonu arabaya tanıtıp telefonu yönlendirebiliyorsunuz.(Telefon rehberini 7" inclik ekranda görebiliyorsunuz.)
Yorum
-
bagaj kapağını açmak için anahtarı kullanın sizde hem toyotalardaki gibi aşağıya eğilmenize de gerek yok. kontaktayken bagaj düğmesini basılı tutun açılıyor..(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
Yorum