Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth + Bagaj kapağı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bluetooth + Bagaj kapağı

Arkadaşlar iyi günler. 2009 model edition premium paket bir insignia var, çok oldu alalı, daha önce birkaç defa demeiştim ama sonra hiç uğraşmadım. Acaba bu araçta bluetooth var mı? Telefonumu nasıl tanıtabilirim? Bir de bunca parayı verip de bagaj kapağını içerden açamamak nasıl bir duygudur? Şaka bir yana bluetoothu çok merak ediyorum. Teşekür ederim.

Ynt: Bluetooth + Bagaj kapağı

Bu ozellik cosmolarda var diye biliyorum ama yanlis bilgi vermek istemem

Yorum

Ynt: BLUETOOTH + BAGAJ KAPAĞI

- Premium Pakette bluetooth yok

- içerden bagaj kapağını açma konusu daha önce de konuşulmuştu ama neden böyle bir ihtiyaç olur ki bence içerden açmak boşa zahmet, Corolla'ların bu özelliğine uyuz olurdum
      InsigniaTEAM

Yorum

geçen bi arkadaş benim bilmem kaç model arabada bile var diyince ona mahsuben yazdım bagaj kapağını o değil de madem yok direksiyona neden konur ki o zaman telefon simgesi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferfecir
          geçen bi arkadaş benim bilmem kaç model arabada bile var diyince ona mahsuben yazdım bagaj kapağını o değil de madem yok direksiyona neden konur ki o zaman telefon simgesi?
          Hazırlığı yapılı ilave bir aparat temin etmeniz gerekiyor...

Yorum

direksiyonlar 2 renk üretiliyor, birisi bordo renk birisi siyah renk, ama tek tip olarak üretiliyor, maalesef benim eski aracım da premium du onda da yoktu bluetooth, hatta park sensörü bile yoktu düşünün

Yorum

bluetoth benmde var ama hiç kullanmadım gereksimimde duymuyorum. içerden bagaj açma konusuna gelince hiç tavsiye etmiyorum olanlarada kullanmamalarını öneririm, çünkü benim daha önceki kullandığım arabalardan bravonun içten bagaj açma teli koptu. o tel bildiğimiz bisiklet fren teli zamanla aşınıyor tel 15 tl civarında ama takmak için arabanın arka koltuk alt paspaslar arka bagaj kapağı iç paneli arka kapı klit hepsi sökülmesi gerekmekteydi bende yaptırmadım lakin iç açma kolu tel olmadığından boşta durduğu için ses yapıyordu gıcık birşey birde arkadaşınızın arabası ne iç açma teline göremi değerlendiriyor ben sizin yerinizde olsam çıkalım otobana derdim
              2015 leon fr

Yorum

bende bagajı içten açmayı sadece insignia sw araçlara özgü sanıyodum
                aslında güzel bişey
                2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

geçen bi arkadaş benim bilmem kaç model arabada bile var diyince ona mahsuben yazdım bagaj kapağını
                  kaç model arabasında içerden bagaj açma varsa sizde benimki yeni araba olduğu için elektrikli, tek bir dokunuşla açılıyor deseydiniz
                  sanki arabayı küçümsemek için söylemişler gibi gözüküyor baak benimkinin bagajı içerden açılıyor haha
                  ayrıca İhsan abinin otoban fikrine katılıyorum
                  InsigniaTEAM

Yorum

arabaya binip kumandanın üzerindeki bagaj açma tuşuna basın içerden açılan bagaj kapağınız oluyor işte hatta bizim bagaj kapağı evden, işyerinden, kafeden, restorandan da açılabiliyor sadece içeriyle sınırlı kalmıyor haha

Yorum

iletecem bunları tek tek teşekürler

Yorum

İçeriden bagaj kapağını açmak bence saçmalık.Zaten anahtar üzerinde bagaj kapağını açma özelliği var.Araç içindeyseniz anahtardaki bagaj açma tuşunu basın.Eski arabalarda anahtar üzerinde otomatik bagaj açma tuşu yoktu.O yüzden aracın içine böyle bir tuş yerleştirmişlerdi.Bluetooth özelliği deyince gerçekten çok kullanışlı birşey.Sesli komut sayesinde kişinin istediğiniz numarısını arayabiliyor hatta sizi aramış olan numarayı sesli olarak rehbere kaydedebiliyorsunuz.Hatta sesli komut sayesinde bluetooth açık herhangi bir telefonu arabaya tanıtıp telefonu yönlendirebiliyorsunuz.(Telefon rehberini 7" inclik ekranda görebiliyorsunuz.)
                        INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                        20" jant
                        infinity
                        DVD 800
                        Sunroof
                        Deri koltuk

Yorum

bagajı içerden acmak için anaktarı kontaktan cıkarıp anahtarın üzerindeki butona basıyorsun ben öğle acıyorı-um
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BDIN
                            İçeriden bagaj kapağını açmak bence saçmalık.Zaten anahtar üzerinde bagaj kapağını açma özelliği var.Araç içindeyseniz anahtardaki bagaj açma tuşunu basın.Eski arabalarda anahtar üzerinde otomatik bagaj açma tuşu yoktu.O yüzden aracın içine böyle bir tuş yerleştirmişlerdi.Bluetooth özelliği deyince gerçekten çok kullanışlı birşey.Sesli komut sayesinde kişinin istediğiniz numarısını arayabiliyor hatta sizi aramış olan numarayı sesli olarak rehbere kaydedebiliyorsunuz.Hatta sesli komut sayesinde bluetooth açık herhangi bir telefonu arabaya tanıtıp telefonu yönlendirebiliyorsunuz.(Telefon rehberini 7" inclik ekranda görebiliyorsunuz.)
                            benim bluetooth rehberimdeki tüm numaraları görüyor, hemde ikişer tane

Yorum

bagaj kapağını açmak için anahtarı kullanın sizde hem toyotalardaki gibi aşağıya eğilmenize de gerek yok. kontaktayken bagaj düğmesini basılı tutun açılıyor..
                              (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

İşleniyor...
                              X